נושמים מזרחית
שלום אורח, הרשמה לפורום | הוסף למועדפים
שם משתמש
סיסמה
זכור אותי | שכחתי סיסמה

אבוקוף: אשמח לעמוד על הקווים עם סיני F2H הורדה ישירה מילים צלצול פלייבק רמיקס יוטיוב

עמוד ראשי חדשות המוסיקה מילים לשירים
עמוד ראשי » פורומים - דיון, פנאי, תמיכה והעשרת חווית המשתמש » פורום ספורט

עמוד 1 מתוך 1 [ 11 הודעות ]
פרסם נושא חדש הגב לנושא

אבוקוף: אשמח לעמוד על הקווים עם סיני

מחבר הודעה
 נושא ההודעה: אבוקוף: אשמח לעמוד על הקווים עם סיני
הודעהפורסם: 10 נובמבר 2005, 15:33 
נושם זהב
נושם זהב
סמל אישי של המשתמש

לייקים: 184 אוהבים
פידבקים: 0 (0%)

האדומים מקדמים בברכה מינוי אפשרי של כוכב העבר כמאמן במקומו של קשטן - סיני ל-ONE: החלום שלי הוא לאמן את הפועל ת"א. גרנט המריא לארה"ב (וידאו).

מאמן נבחרת ישראל החדש, דרור קשטן, הוצף היום (חמישי) בטלפונים מברכים לסלולרי שלו, לבית, וגם לטלפון של אשתו צפירה ובנו תומר.

המברכים והמברכות באו מכל קצוות הכדורגל הישראלי ואף מפוליטיקאים רבים.

בזמן שקשטן מתחיל את הכנותיו לקראת פגישת העבודה הראשונה עם יו"ר ההתאחדות, איצ'ה מנחם, עובדים ראשי הפועל ת"א על מינוי מאמן חדש לאדומים במקומו של קשטן המתפנה בתום העונה.

המועמד המוביל, והיחידי עד כה יש לומר, הוא שחקן העבר של הפועל ת"א ועוזר מאמן הנבחרת, משה סיני.

יצוין שלמשה סיני יש הבטחה רשמית מדרור קשטן וחתימה מההתאחדות לכדורגל שתפקיד עוזר מאמן נבחרת ישראל מובטח לו ולמעשה, סיני הוא עוזרו של קשטן עד שזה יודיע אחרת.

אם סיני יעדיף את הפועל ת"א על פני נבחרת ישראל, קשטן יאחל לו בהצלחה וימנה במקומו את אלי אוחנה לעוזרו ואת רון צבלין למאמן הכושר. צבלין יעבוד גם בהפועל ת"א וגם בנבחרת במקביל.

סיני אמר: "אני מאחל בהצלחה לקשטן בתפקידו החדש בנבחרת. הוא מאמן ותיק, ידען ומנוסה, שראוי להוביל את הנבחרת".

משה סיני: "אני חש את האהבה וההערכה של האוהדים כלפיי"
בתשובה לשאלה האם סיני מתכוון להישאר בתפקידו כעוזר מאמן הנבחרת או להתפנות למשרת מאמן הפועל ת"א, ענה סיני: "החלום שלי נשאר לאמן את הפועל ת"א ואני רוצה להגשים אותו.

"אני חש את האהבה וההערכה של האוהדים כלפיי, וזה בא לידי ביטוי בדרבי הוותיקים שבו הרגשתי את האוהדים מחדש. גם אני אשמח לשמח את אוהדי הפועל".

שחקני הפועל ת"א הביעו הבוקר אופטימיות ורצון לראות את משה סיני כמאמן הקבוצה.

הקשר הוותיק יוסי אבוקסיס פתח בברכות לקשטן: "אין ראוי מקשטן לאמן את הנבחרת, מגיע לו, הוא המאמן מספר אחת בארץ.

"קשטן יודע שמדובר בתפקיד חשוב ויוקרתי וכולנו מרגישים שהגיע הזמן לשחק במונדיאל. אחרי כל-כך הרבה שנים, רק קשטן יכול להצליח בנבחרת".

על צירופו של סיני בעתיד להפועל ת"א אמר אבוקסיס: "אשמח לעמוד על הקווים לצידו של סיני.

"אם ראשי הפועל ת"א יחליטו שאני אהיה בצוות המקצועי יחד עם משה סיני - לא יהיה מאושר ממני. זה יהיה כבוד גדול בשבילי לעבוד עם משה סיני ומחמאה אחת ענקית".

אגב, מאמן הנבחרת היוצא, אברהם גרנט, המריא אתמול ב-22:30 לארה"ב לחופשה פרטית. לגרנט אין עדיין אף הצעה רשמית מקבוצה כלשהי.

האולטראס כבר נערכים

כפי שקרה בפעם שעברה שהאדומים רצו למנות את סיני למאמן, גם הפעם מתעוררים ארגונים האוהדים ויוצאים כנגד הכוונה הצפויה של ההנהלה.

היום פרסם ארגון האולטראס את המסמך הבא: "ארגון ultrashapoel מודיע בזאת להנהלת הקבוצה על התנגדותנו התקיפה לאפשרות חזרתו של משה סיני לתפקיד מאמן הקבוצה.

"7 שנים בהן הולכנו במדבר בתקופתו של סיני, ללא הווה וללא תקווה, חישלו אותנו וגרמו לנו להבין שאסור לנו להפקיר את קבוצתנו בשנית לחסדיו של מאמן שלא הוכיח את יכולתו מעולם.

"אנו מודיעים כי כל ההדברות שנוצרה בינינו לבין ההנהלה לאחרונה תיהרס ללא תקנה במידה ויחזור סיני לתפקיד המאמן.

"כל ניסיונות הקירוב מצד ההנהלה החדשה אחרי שנות הקיפאון של ההנהלה הקודמת לא יעזרו - סיני בהפועל הוא סדין אדום עבורנו, ואנחנו לא נשתוק.

"אנו קוראים לכל אוהדי הקבוצה לתת יד למהלך, להביע את עמדתם ולדאוג בהפגנות, קריאות ושלטים תקפים, להעביר את עמדתנו היחידה והלא מתפשרת - לא רוצים את סיני בבלומפילד".

ללא קשר, הבוקר התגלו ליד שער 13 בבלומפילד כתובות נאצה שריססו האוהדים האדומים. בכתובות נרשם בין היתר: "שער 5 אדום לנצח" ו"נשמיד אותכם בגזים" וכן קללות כנגד שמעון מזרחי. המשטרה פתחה בחקירה.

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חי בסרט:))):))):)))

בליל האיחוד הסופי, כשיגידו לי לומר אם אשכחך ירושלים...
אני אוסיף בליבי את שמך הפרטי,קצת לפני ירושלים.

קובי מזרחי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  

עמוד ראשי » פורומים - דיון, פנאי, תמיכה והעשרת חווית המשתמש » פורום ספורט

עמוד 1 מתוך 1 [ 11 הודעות ]
פרסם נושא חדש הגב לנושא

עבור ל:  

אבוקוף: אשמח לעמוד על הקווים עם סיני

היכל התהילה | דירוגים | הצוות
צור קשר | תנאי שימוש | רדיו מזרחית | מילים לשירים | חדשות המוסיקה | מוסיקה מזרחית | שירים במזרחית