נושמים מזרחית
שלום אורח, הרשמה לפורום | הוסף למועדפים
שם משתמש
סיסמה
זכור אותי | שכחתי סיסמה

דוידוביץ' ידרוש 200 אלף דולר לעונה. בית"ר עוקבת בעניין F2H הורדה ישירה מילים צלצול פלייבק רמיקס יוטיוב

עמוד ראשי חדשות המוסיקה מילים לשירים
עמוד ראשי » פורומים - דיון, פנאי, תמיכה והעשרת חווית המשתמש » פורום ספורט

עמוד 1 מתוך 1 [ 9 הודעות ]
פרסם נושא חדש הגב לנושא

דוידוביץ' ידרוש 200 אלף דולר לעונה. בית"ר עוקבת בעניין

מחבר הודעה
 נושא ההודעה: דוידוביץ' ידרוש 200 אלף דולר לעונה. בית"ר עוקבת בעניין
הודעהפורסם: 06 נובמבר 2005, 11:55 
נושם זהב
נושם זהב
סמל אישי של המשתמש

לייקים: 2 אוהבים
פידבקים: 0 (0%)

שוער חיפה יחל היום את המו"מ לעונה הבאה: להבדיל מאחרים אני לא ממהר לעזוב. בית"ר עוקבת בעניין.

200 אלף דולר, זה סכום הפתיחה המשוער שאמור השוער הבינלאומי של מכבי חיפה, ניר דוידוביץ', לדרוש היום (ראשון) עם פתיחת המו"מ הרשמי בינו ובין האלופה.

שכרו של דוידוביץ' בכל אחת מ-5 השנים האחרונות, נע בין 160 ל-170 אלף דולר לא כולל מענקים.

אין זה סוד שבית"ר 014 ירושלים של ארקדי גאידמק עוקבת בעניין רב אחרי ההתפתחויות בין דוידוביץ' לחיפה, והיא תהיה מעוניינת לצרפו ומידה והמו"מ עם האלופה ייכשל.

ממידע שהגיע ל-ONE עולה כי במידה ודוידוביץ' יסכים להיות שוער ראשון בבית"ר 014 ירושלים, יש אפשרות שאיציק קורנפיין יקבל תפקיד אחר במועדון.

דוידוביץ' מבחינתו, שנותן עדיפות ראשונה למכבי חיפה, אמר ל-ONE: "בניגוד לשחקנים אחרים, אני שחקן בית ואני לא ממהר לעזוב את מכבי חיפה".

סוכנו של דוידוביץ', עובד קראוס, אמר ל-ONE לקראת הפגישה היום: "אנחנו הולכים לפגישה עם הרבה אמונה שנסגור את מה שאנחנו רוצים, ושנמשיך לעוד הרבה שנים את מה שנמשך כבר הרבה זמן".

דוידוביץ', שעובר קורס מאמנים במכון וינגייט, נעדר מהאימון היום ומיד בתום השיעור ייצא אל משרדי וולבו לפתיחת המו"מ.

גם אלון חרזי, שסובל ממתיחה קלה בשריר רגלו, נעדר מאימון הבוקר שערכו חניכיו של רוני לוי. האבחנה הראשונה קובעת שחרזי יהיה כשיר למשחק העונה מול בני-יהודה.

הקבוצה תקיים ביום שלישי ב-19:00 משחק מול הפועל כפ"ס במגרת גביע הטוטו.

בחיפה מרוצים מהכרטיס החכם

מערכת השערים האלקטרוניים החדשה והכרטיסים החכמים שיצאה לדרך במכבי חיפה במשחק מול הפועל פ"ת זכתה אתמול לשבחים רבים.

מנכ"ל הקבוצה, איתמר צ'יזיק, היה אחראי ישיר לפרוייקט אותו הפעילה חברת "פורטרס" מאנגליה, שהפעילה שערים דומים באצטדיונים באנגליה, ביניהם בווסטהאם, ארסנל ומנצ'סר סיטי.

האוהדים ביציעים קיבלו כרטיס חכם שמחליף למעשה את כרטיס המנוי שנמצא ברשותם, באמצעות הכרטיס האוהדים ניגשים לשער המתאים, מצמידים את הכרטיס לחיישן, שקולט את הנתונים ופותח את השער.

הפועל פ"ת הודיעה כבר אתמול שיש בכוונתה לפנות למכבי חיפה באופן רשמי ולבקש לצרף לשורותיה את המגן אורי אוזן.

לפ"ת הובהר שהיא תצטרך לשאת במימון שכרו של אוזן, שמסתכם ב-70 אלף דולר לעונה.

one

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  

עמוד ראשי » פורומים - דיון, פנאי, תמיכה והעשרת חווית המשתמש » פורום ספורט

עמוד 1 מתוך 1 [ 9 הודעות ]
פרסם נושא חדש הגב לנושא

עבור ל:  

דוידוביץ' ידרוש 200 אלף דולר לעונה. בית"ר עוקבת בעניין

היכל התהילה | דירוגים | הצוות
צור קשר | תנאי שימוש | רדיו מזרחית | מילים לשירים | חדשות המוסיקה | מוסיקה מזרחית | שירים במזרחית