נושמים מזרחית
שלום אורח, הרשמה לפורום | הוסף למועדפים
שם משתמש
סיסמה
זכור אותי | שכחתי סיסמה

-=*אם הייתי בתפקיד בבית"ר, היו החלטות*=- (כתבה) F2H הורדה ישירה מילים צלצול פלייבק רמיקס יוטיוב

עמוד ראשי חדשות המוסיקה מילים לשירים
עמוד ראשי » פורומים - דיון, פנאי, תמיכה והעשרת חווית המשתמש » פורום ספורט

עמוד 1 מתוך 1 [ 7 הודעות ]
פרסם נושא חדש הגב לנושא

-=*אם הייתי בתפקיד בבית"ר, היו החלטות*=- (כתבה)

מחבר הודעה
 נושא ההודעה: -=*אם הייתי בתפקיד בבית"ר, היו החלטות*=- (כתבה)
הודעהפורסם: 03 נובמבר 2005, 20:21 
נושם זהב
נושם זהב
סמל אישי של המשתמש

לייקים: 119 אוהבים
פידבקים: 0 (0%)

אם הייתי בתפקיד בבית"ר, היו החלטות
30 שנה הייתי יו"ר בירושלים וקיבלתי את כל ההחלטות לגבי מאמנים, שחקנים ושכר - לבד. ארקדי גאידמק חייב לקחת יועץ ישראלי כי הסוד הוא באותנטיות.

משה דדש הוא היו"ר המיתולוגי של בית"ר י-ם. הוא הוביל אותה ל-4 אליפויות ו-5 גביעים. הניהול של דדש היה משפחתי, חם ועוטף בתשומת לב.

אין ספק שיש היום בלאגן ניהולי בבית"ר ירושלים, אבל צריך לתת לבעלים החדשים זמן. אסור לשכוח שכל ההשתלטות על בית"ר נעשתה באופן מהיר יחסית ובזמן חפיפה כך שתמיד יש תקלות. אני מאמין שתוך תקופה קצרה, כל אחד יידע את התפקיד שלו.

אני לא יכול לדבר בשבחי, אבל אם הייתי בתפקיד, הייתי מקבל החלטות כבר לפני חודש. ב-30 השנה שהייתי בבית"ר ירושלים, הייתי מקבל את כל ההחלטות לגבי מאמנים, שחקנים ושכר לבד - יחד עם המנכ"ל, אברהם לוי.

לא הייתי צריך את כל היועצים האלה, ועשיתי את הניהול ליותר קל. ההוכחות הן המיקומים של בית"ר בתקופתי, אבל אולי מה שהיה טוב בזמני, לא טוב היום. אני מאמין שאם היו רוצים אותי, כבר היו פונים אליי. בדרך-כלל, בעל בית חדש רוצה להביא אנשים שלו ותקציבים משלו. גאידמק מביא את דוד צרלין, כמו שגד זאבי הביא בזמנו את חיים אבידן.

אני לא מאמין שארקדי גאידמק יעזוב כל-כך מהר את מאיר פניג'ל - הוא עדיין צריך אותו להרבה אינפורמציה. גם אם פניג'ל יילך, זה יהיה ברוח טובה, והוא יקבל את המגיע לו. לפניג'ל לקח זמן ללמוד, הוא ניסה לעשות דברים, אבל כנראה ששכר הלימוד שלו לקח הרבה זמן.

לכסף של גאידמק יש משקל גדול בהחתמת שחקנים ומאמנים והשאלה היא איך בוחרים אותם ויוצרים פאזל נכון. לדעתי, גאידמק חייב להביא יועץ מקומי, שמכיר את המנטליות של הכדורגל הישראלי, מבין כדורגל ומכיר את השטח.

משה דדש. הייתי מונע את ההתפטרות של אוחנה
גאידמק צריך להבין שהאותנטיות והיופי של אוהדי בית"ר הם דבר שאין להם אח ורע בארץ. גם את הזרים צריך לשלב במרקם החברתי הזה. בזמני, הזמנו אותם לאירועים, יצאנו איתם ונתנו להם הרגשה שהם חלק מאתנו.

לגבי סוגיית המאמן, בארץ כמעט ולא היו מאמנים זרים שהצליחו. יש היום מאמנים ישראלים צעירים, שיכולים להצליח בבית"ר. אם רוצים לתת אמון בגיא עזורי, חייבים לעשות את זה כבר עכשיו - אבל גם הוא מבין שהוא צריך לעזוב את התפקיד.

מצד שני, עזורי מצליח, וקשה להתווכח עם הצלחה. אם הוא לא היה מצליח, כולם היו שואלים 'איפה אוחנה?' עזורי מרגיש שהוא מוכיח את עצמו, וחושב על העתיד שלו כמאמן ראשי, ולא כמאמן כושר.

זה עניין אחד להגיד אם העניין עם תעודת המאמן הוא בסדר או לא - אני מעדיף לא להביע דעה בנושא. אני מזכיר שלמרות שאנשים אומרים 'דדש והמפיות', בתקופתי, מעולם לא היו מקרים כאלו. הייתי משתדל למנוע את התפטרותו של אלי אוחנה, שהוא סמל בבית"ר.

bh:}

אור טובים מנהל ראשי - Admin

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  

עמוד ראשי » פורומים - דיון, פנאי, תמיכה והעשרת חווית המשתמש » פורום ספורט

עמוד 1 מתוך 1 [ 7 הודעות ]
פרסם נושא חדש הגב לנושא

עבור ל:  

-=*אם הייתי בתפקיד בבית"ר, היו החלטות*=- (כתבה)

היכל התהילה | דירוגים | הצוות
צור קשר | תנאי שימוש | רדיו מזרחית | מילים לשירים | חדשות המוסיקה | מוסיקה מזרחית | שירים במזרחית