נושמים מזרחית
שלום אורח, הרשמה לפורום | הוסף למועדפים
שם משתמש
סיסמה
זכור אותי | שכחתי סיסמה

יפת על ליגת האלופות: מקווה להביא כבוד F2H הורדה ישירה מילים צלצול פלייבק רמיקס יוטיוב

עמוד ראשי חדשות המוסיקה מילים לשירים
עמוד ראשי » פורומים - דיון, פנאי, תמיכה והעשרת חווית המשתמש » פורום ספורט

עמוד 1 מתוך 1 [ 2 הודעות ]
פרסם נושא חדש הגב לנושא

יפת על ליגת האלופות: מקווה להביא כבוד

מחבר הודעה
 נושא ההודעה: יפת על ליגת האלופות: מקווה להביא כבוד
הודעהפורסם: 01 נובמבר 2005, 17:34 
נושם זהב
נושם זהב
סמל אישי של המשתמש

לייקים: 2 אוהבים
פידבקים: 0 (0%)

השופט המריא למשחק הראשון בצ'מפיונס אותו ינהל צוות ישראלי ואיחל: שיהיה לנו בהצלחה. הקוון בנישתי: תחושה מדהימה להגיע לליגה האמיתית.

הרבה תנועה של ספורט ישראלי היתה הבוקר (שלישי) בנתב"ג. מכבי פ"ת המריאה למשחק מול ברונדבי בגביע אופ"א ועירוני נהריה טסה לצ'כיה כדי להתמודד מול נימבורק ביורוקאפ.

ישראלי נוסף שהמריא הבוקר כדי לייצג את הספורט הישראלי באירופה היה השופט אלון יפת, שעשה את דרכו לאיצטדיון ז`אן בריידל בברוז` שבבלגיה.

יפת עשה היסטוריה ונבחר להיות השופט הישראלי הראשון שינהל משחק בליגת האלופות. הישראלי שובץ למשחק בין רפיד וינה לקלאב ברוז' והעובדה הזאת הספיקה לו אפילו כדי לקבל כתבה בעמוד הראשי של אופ"א.

למרות ההישג המקצועי המשמעותי, יפת בן ה-33 היה תמציתי בהתייחסו לנסיעה: "זו התרגשות. אני מקווה שיהיה בסדר ונעשה כבוד לאיגוד ולכולם. שיהיה לנו בהצלחה".

יפת שסיפר כי הנסיעה הזו שלו היא בגדר "הגשמת חלום", כבר ניהל יותר מ-30 משחקים בינלאומים ברמות שונות. הוא קיבל את הקידום הזה בין השאר בזכות הציון הגבוה שקיבל על השיפוט שלו במשחק גביע אופ"א ב-29 בספטמבר בין אריס סלוניקי לבין רומא האיטלקית.

בינתיים עד המשחק הקרוב וסביר להניח שגם אחריו, באירופה יזכרו בעיקר את יפת כמי ששלף כרטיס אדום לרוברטו קרלוס במרץ 2003, במהלך משחק ידידות בין ברזיל לפורטוגל.

השופטים הישראלים יוצאים לצ'מפיונס ליג
כל צוות השיפוט במשחק יהיה ישראלי, כשיחד עם יפת ישפוט גם שופט הקו יוסף בנישתי. הקוון אמר הבוקר ל-ONE: "זו תחושה מדהימה שאנחנו מגיעים לליגה האמיתית שזו הצ'מפיונס-ליג.

"עברתי הרבה בכדורגל. אני שופט 25 שנים. זו השנה האחרונה שלי כי אני פורש בדצמבר, וזו השאיפה של כל שופט להגיע לטופ - והטופ בכדורגל זה הצ'מפיונס ליג", הוסיף בנישתי.

"יש שופטים מצוינים בישראל ", סיכם הקוון, "שמעבירים בארץ ובחו"ל משחקים בצורה טובה. יפת הוא בחור משכמו ומעלה עם איכויות משלו ואנחנו שמחים להגיע לשם. יפת הוא רק סנונית ראשונה ואני מקווה שהוא יהיה זה שיפתח את הדלת גם לשופטים אחרים".

שופט קו נוסף במשחק יהיה שמואל שטייף והשופט הרביעי יהיה לירן ליאני.

ONE

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  

עמוד ראשי » פורומים - דיון, פנאי, תמיכה והעשרת חווית המשתמש » פורום ספורט

עמוד 1 מתוך 1 [ 2 הודעות ]
פרסם נושא חדש הגב לנושא

עבור ל:  

יפת על ליגת האלופות: מקווה להביא כבוד

היכל התהילה | דירוגים | הצוות
צור קשר | תנאי שימוש | רדיו מזרחית | מילים לשירים | חדשות המוסיקה | מוסיקה מזרחית | שירים במזרחית