נושמים מזרחית
שלום אורח, הרשמה לפורום | הוסף למועדפים
שם משתמש
סיסמה
זכור אותי | שכחתי סיסמה

"סכנין יבואו להתאבד, אני מאמין שננצח" F2H הורדה ישירה מילים צלצול פלייבק רמיקס יוטיוב

עמוד ראשי חדשות המוסיקה מילים לשירים
עמוד ראשי » פורומים - דיון, פנאי, תמיכה והעשרת חווית המשתמש » פורום ספורט

עמוד 1 מתוך 1 [ 3 הודעות ]
פרסם נושא חדש נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.

"סכנין יבואו להתאבד, אני מאמין שננצח"

מחבר הודעה
 נושא ההודעה: "סכנין יבואו להתאבד, אני מאמין שננצח"
הודעהפורסם: 29 אוקטובר 2005, 07:07 
נושם באימונים
נושם באימונים

לייקים: 0 לייקים
פידבקים: 0 (0%)

אבוקסיס מצפה לקרב קשה הערב ב-17:00 עם סוגרת הטבלה, שמחפשת נקודה ראשונה. קשטן לא ישנה את ההרכב, סואן: עם לב ונשמה נוכל להשיג נקודות.

אחרי פתיחה נוראה לעונה שכללה שישה הפסדים תנסה הערב (שבת, 17:00) סוגרת טבלת ליגת-העל, בני-סכנין, להשיג ניצחון ראשון בשבת בבלומפילד, שם תתארח אצל הפועל ת"א במסגרת המחזור השביעי.

גם הגעתו של לופא קדוש במקום מומי זפרן לא הוכיחה את עצמה עד כה, כאשר המשחקים בהדרכת המאמן החדש ספגה סכנין שישה שערים ונכנעה 3:2 לבית"ר ירושלים ו-3:0 לבני-יהודה במשחקה החלש ביותר העונה.

בהפועל ת"א דיברו השבוע בעיקר על האפשרות שדרור קשטן ימונה למאמן נבחרת ישראל. בינתיים, קשטן עדיין על הקווים בוולפסון ומול סכנין הוא ינסה להשיג שני ניצחונות רצופים לראשונה העונה וזאת לאחר ה-0:2 המרשים בטדי מול בית"ר שמיקם את האדומים במקום הרביעי עם 10 נק'.

קשטן אינו מתכוון לערוך שינויים בהרכב המנצח.

באסיפת שחקנים שקיים קשטן באימון המסכם ביום שישי הוא הקרין בפני חניכיו קטעי וידאו של סכנין, ואמר להם: "אני רוצה שלוש נקודות בשבת".

אבוקסיס אמר ל-ONE: "אם לא ננצח את סכנין כאילו לא ניצחנו את בית"ר ביום ראשון. סכנין יבואו להתאבד על החיים שלהם כי אין להם נקודות, אבל אותנו זה לא צריך לעניין. צריך ללחוץ מההתחלה ובסיוע הקהל שלנו אני מאמין שנצליח לנצח".

עשרת אלפים צופים צפויים להגיע לבלומפילד כדי לתת תמיכה גם לקבוצת הוותיקים בדרבי מול מכבי, שייערך לפני משחקה של הקבוצה הבוגרת.

"משחק של להיות או לחדול"

הקשר הרומני אדריאן פיטו לא השתתף באימון המסכם של סכנין. פיטו, אשר חש ברע, התקשר לראשי הקבוצה והודיע שהוא לא יוכל להתאמן. סמוך לשריקת הפתיחה יעבור הקשר מבחן כשירות, ורק אחריו יתברר אם הוא יוכל לשחק. במידה שייעדר, אחמד קסום צפוי לפתוח במקומו.

לפני האימון כינס קדוש את שחקניו ואמר להם: "בליגה הזאת אין חיים קלים. מצפה לנו משחק קשה מאוד נגד קבוצה חזקה, אבל אנחנו צריכים להסתכל על עצמנו ועל הצורך שלנו להשיג נקודות ראשונות העונה כדי לצאת מהמצב הקשה שבו אנו נמצאים".

השוער מאיר כהן, שלא פתח בהפסד לבני-יהודה בשבוע שעבר בגלל סיבות מקצועיות, יחזור ללבוש את חולצת ההרכב הראשון.

עבאס סואן אמר ל-ONE: "אנחנו כל השבוע מדברים בינינו, השחקנים, שאנו צריכים לקחת את עצמנו בידיים ושכל אחד מאיתנו ייתן יותר ממאה אחוז על-מנת שנוציא את הקבוצה מהמצב הקשה שלה".

"הפועל ת"א תמיד היתה יריבה חזקה ועקשנית", המשיך הקפטן, "אבל אני מאמין שאם כל אחד מאיתנו ישחק עם המון הקרבה, לב ונשמה, נוכל לחזור מבלומפילד עם נקודות כי בעצם המשחק הזה בשבילנו הוא להיות או לחדול".

באדיבות ONE

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  

עמוד ראשי » פורומים - דיון, פנאי, תמיכה והעשרת חווית המשתמש » פורום ספורט

עמוד 1 מתוך 1 [ 3 הודעות ]
פרסם נושא חדש נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.

עבור ל:  

"סכנין יבואו להתאבד, אני מאמין שננצח"

היכל התהילה | דירוגים | הצוות
צור קשר | תנאי שימוש | רדיו מזרחית | מילים לשירים | חדשות המוסיקה | מוסיקה מזרחית | שירים במזרחית