נושמים מזרחית
שלום אורח, הרשמה לפורום | הוסף למועדפים
שם משתמש
סיסמה
זכור אותי | שכחתי סיסמה

אריק בנאדו ויניב קטן בספק למשחק בשבת F2H הורדה ישירה מילים צלצול פלייבק רמיקס יוטיוב

עמוד ראשי חדשות המוסיקה מילים לשירים
עמוד ראשי » פורומים - דיון, פנאי, תמיכה והעשרת חווית המשתמש » פורום ספורט

עמוד 1 מתוך 1 [ 3 הודעות ]
פרסם נושא חדש הגב לנושא

אריק בנאדו ויניב קטן בספק למשחק בשבת

מחבר הודעה
 נושא ההודעה: אריק בנאדו ויניב קטן בספק למשחק בשבת
הודעהפורסם: 26 אוקטובר 2005, 14:29 
נושם באימונים
נושם באימונים

לייקים: 0 לייקים
פידבקים: 0 (0%)

הקפטן והחלוץ בספק לאשדוד - דקל קינן ורוברטו קולאוטי צפויים לפתוח במקומם. בחיפה מרוצים מהמחליפים ששיחקו בניצחון 1:3 מול נתניה בגביע הטוטו.

רוני לוי, מאמן מכבי חיפה, צפוי לתת מנוחה לקפטן מכבי חיפה, אריק בנאדו, ולחלוץ יניב קטן. השניים נמצאים בספק לקראת משחק הליגה בשבת מול אשדוד בשל פציעות.

קטן התאמן היום (רביעי) באופן חלקי, אבל עדיין סובל ממתיחה בשריר הירך. לעומתו, קפטן הקבוצה, בנאדו, עשה אימון מלא, אבל רק לקראת סוף-השבוע יוחלט בחיפה אם לאפשר לבנאדו לשחק.

כזכור, השחקן נפגע במשחק הליגה האחרון ע"י דרקו ג'וקיץ' ונאלץ לקבל תפרים מעל עינו, תפרים שלא יוסרו עד המשחק מול אשדוד.

הצוות המקצועי של האלופה שוקל שלא לקחת סיכון עם השחקן, ויעדיף שבנאדו ינוח. מי שצפוים להחליף את בנאדו וקטן, הם דקל קינן ורוברטו קולאוטי. החלוץ נעדר משני משחקי הליגה האחרונים, וצפוי לשתף פעולה עם שלומי ארבייטמן בחוד המכונה הירוקה.

בחיפה מביעים שביעות רצון מיכולת השחקנים המחליפים, ובעיקר מהצעירים ששיחקו אתמול בניצחון 1:3 על מכבי נתניה במסגרת גביע הטוטו.

השחקן היחיד שנמצא עדיין בסימן שאלה בקבוצה, הוא הקשר הארגנטיני, פרננדו לורפיס, שהיטיב לשחק מול נתניה.

המאמן רוני לוי אמר ל-ONE בנוגע לשחקן: "אם הייתי בלחץ והייתי עם קבוצה שלא מתפקדת טוב, ייתכן והייתי דוחף את לורפיס בכח לעניינים והוא כבר היה מוצא את עצמו בקבוצה שלנו. פשוט הקבוצה מתפקדת כרגע טוב ויש לי את הזמן והקרדיט לדחוף אותו לאט-לאט ובקצב שלי לעניינים".

המאמן הוסיף ואמר: "אני לא ממהר ובטוח שנצטרך אותו, הוא ייתן לנו את התרומה. כרגע אנחנו רוצים אותו וגם אם לא נרצה אותו, יש לנו זמן לקבל החלטות לגביו עד חודש דצמבר, כך שאין מה לדון בעניין כרגע".

באדיבות ONE

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  

עמוד ראשי » פורומים - דיון, פנאי, תמיכה והעשרת חווית המשתמש » פורום ספורט

עמוד 1 מתוך 1 [ 3 הודעות ]
פרסם נושא חדש הגב לנושא

עבור ל:  

אריק בנאדו ויניב קטן בספק למשחק בשבת

היכל התהילה | דירוגים | הצוות
צור קשר | תנאי שימוש | רדיו מזרחית | מילים לשירים | חדשות המוסיקה | מוסיקה מזרחית | שירים במזרחית