נושמים מזרחית
שלום אורח, הרשמה לפורום | הוסף למועדפים
שם משתמש
סיסמה
זכור אותי | שכחתי סיסמה

"לא חשוב כמו בליגה אך לא נוריד הילוך" F2H הורדה ישירה מילים צלצול פלייבק רמיקס יוטיוב

עמוד ראשי חדשות המוסיקה מילים לשירים
עמוד ראשי » פורומים - דיון, פנאי, תמיכה והעשרת חווית המשתמש » פורום ספורט

עמוד 1 מתוך 1 [ 4 הודעות ]
פרסם נושא חדש הגב לנושא

"לא חשוב כמו בליגה אך לא נוריד הילוך"

מחבר הודעה
 נושא ההודעה: "לא חשוב כמו בליגה אך לא נוריד הילוך"
הודעהפורסם: 25 אוקטובר 2005, 09:32 
נושם מכור
נושם מכור
סמל אישי של המשתמש

לייקים: 2 אוהבים
פידבקים: 0 (0%)

גביע הטוטו: בוקסנבוים והפועל פ"ת, ששמטו לאחרונה יתרון 0:2 מול בני-יהודה, יתארחו אצלה הערב ב-19:00. שירזי יעניק הזדמנות לדג'אני, גפני בספק.

תמונה
עומר בוקסנבוים: "באים לנצח בכל משחק"

שבוע וחצי אחרי הקאמבק הגדול שעשתה מולה מ-2:0 ל-2:3 בליגת-העל, תארח הערב (שלישי, 19:00) בני-יהודה את הפועל פ"ת במחזור החמישי בבית 2 בגביע הטוטו.

בני-יהודה מדורגת במקום השני עם 7 נקודות - 3 יותר מהקבוצה של רפי כהן.

ניצן שירזי צפוי לתת הזדמנות למספר שחקנים שלא שיחקו או פתחו בהרכב הקבוצה ביום שישי האחרון מול בני-סכנין, ביניהם קובי דג'אני.

המגן השמאלי רוני גפני ערך ביום שני אימון חלקי עקב הנקע בקרסול, זכר למשחק ביום שישי האחרון, ורק לאחר שיעבור מבחן כשירות ניתן יהיה לדעת האם יפתח. במידה שלא יוכל לשחק, יפתח אסי בלדוט כמגן שמאלי.

גפני אמר ל-ONE: "אני מרגיש הרבה יותר טוב. אני מקווה שאני אוכל לשחק".

ביום ראשון הקריא היו"ר חזי מגן לשחקנים באסיפת הקבוצה קטע מספרו של רבי נחמן מברסלב בנוגע ליוהרה וגאווה. שחקן בקבוצה אמר ל-ONE: "זה היה יפה מבחינתו. הוא היה מאוד רציני, כל הכבוד לו".

בהפועל פ"ת חושבים על הליגה

הפועל פ"ת תופיע למשחק בהרכב חסר ביותר על-מנת להעניק מנוחה למספר שחקני הרכב לקראת מפגש הליגה הקרוב מול מכבי נתניה ביום שישי.

רפי כהן, דניאל היידמן, אנג'לו אליסטאר, קונסטנטין סמגין, דאליבור טיינוביץ', יוסי שבחון, מנור חסן, טוטו תמוז ואמרסון לא ייכללו בסגל למשחק, ויערכו במקום אימון עם המאמן רפי כהן.

תמונה
לשחקנים שלא זכו העונה ליותר מדי דקות משחק, כגון גל כהן, מאיר בונפיטו ואלנתן סלמי, תינתן ההזדמנות להוכיח את עצמם.

כהן הבהיר כי טרם החליט על שמות השחקנים שבכוונתו לשחרר ועל המועד לכך, והוא יסתייע בהתמודדות נגד בני-יהודה כדי לקבל אינדיקציה נוספת בנושא. כזכור, המאמן כבר נענה לבקשתו של הקשר יקיר לוסקי, שהושאל מהפועל ת"א, להשתחרר.

עומר בוקסנבוים אמר ל-ONE לקראת המשחק: "בכל משחק שאנחנו משחקים, אפילו במשחק אימון, אנחנו באים לנצח. ברור שאין למשחק הזה חשיבות כמו לליגה, אבל זה לא אומר שאנחנו מורידים הילוך. ניתן הכל כמו במשחק ליגה רגיל.

"היה לנו משחק בשבת, יש לנו משחק ביום שלישי וביום שישי, והמאמן שלנו צריך לתמרן בין השחקנים כמו שנהוג בכל העולם. בני-יהודה קבוצה מצוינת, את זה כולם יודעים, ויהיה לנו משחק קשה".

באדיבות ONE

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  

עמוד ראשי » פורומים - דיון, פנאי, תמיכה והעשרת חווית המשתמש » פורום ספורט

עמוד 1 מתוך 1 [ 4 הודעות ]
פרסם נושא חדש הגב לנושא

עבור ל:  

"לא חשוב כמו בליגה אך לא נוריד הילוך"

היכל התהילה | דירוגים | הצוות
צור קשר | תנאי שימוש | רדיו מזרחית | מילים לשירים | חדשות המוסיקה | מוסיקה מזרחית | שירים במזרחית