נושמים מזרחית
שלום אורח, הרשמה לפורום | הוסף למועדפים
שם משתמש
סיסמה
זכור אותי | שכחתי סיסמה

חיפה תציע לקטן וטל 170 אלף דולר לעונה F2H הורדה ישירה מילים צלצול פלייבק רמיקס יוטיוב

עמוד ראשי חדשות המוסיקה מילים לשירים
עמוד ראשי » פורומים - דיון, פנאי, תמיכה והעשרת חווית המשתמש » פורום ספורט

עמוד 1 מתוך 1 [ 10 הודעות ]
פרסם נושא חדש הגב לנושא

חיפה תציע לקטן וטל 170 אלף דולר לעונה

מחבר הודעה
 נושא ההודעה: חיפה תציע לקטן וטל 170 אלף דולר לעונה
הודעהפורסם: 25 אוקטובר 2005, 09:19 
נושם מכור
נושם מכור
סמל אישי של המשתמש

לייקים: 2 אוהבים
פידבקים: 0 (0%)

מוליכת ליגת-העל תנסה להחתים את שניים מכוכביה ל-3 שנים - יהיו המרוויחנים הגדולים אחרי קולואטי. קטן ל-ONE: אני לא פוסל שום אפשרות - גם שאשאר.

תמונה
יניב קטן ועידן טל. ימשיכו ביחד?

מכבי חיפה תציע לעידן טל ויניב קטן חוזים לשלוש שנים המוערכים ב-170 אלף דולר לעונה כל-אחד.

השניים יהיו בעלי השכר הגבוה בקבוצה, אחרי החלוץ רוברטו קולאוטי, שסגר על חוזה בסך 230 אלף דולר לעונה. במועדון מעריכים שההצעה לקטן תבוא רק אחרי חודש ינואר, וכל זאת במידה ואופציית ווסטהאם לא תהיה רלבנטית העונה.

לשאלה מדוע עד היום מכבי חיפה לא פנתה אליו בהצעה חדשה, ענה קטן היום (שני) ל-ONE: "צריך לשאול את מכבי חיפה ולא אותי. אף אחד לא דיבר איתי ואף אחד לא פנה אלי.

"בסוף העונה החוזה שלי מסתיים, אלוהים גדול ונראה מה יהיה. אני לא רוצה להתעסק בזה וכרגע זה גם לא מעניין אותי. בכל מקרה, אני לא פוסל אף שום אפשרות וגם לא כזו שאשאר בחיפה. אני לא סוגר לעצמי אף פעם דלת".

על התפוקה המוצלחת שלו עד כה בליגה, חמישה שערים בשישה משחקים, אמר קטן: "אני מקווה להמשיך ככה ולהציג יכולת טובה. תמיד טענתי שהשערים פחות מעניינים אותי וחשוב לי שהקבוצה תהיה טובה וננצח. הגולים בשבילי זה בונוס.

"שאף אחד לא יטעה, לא הולך לי קל כמו שזה נראה. בכל משחק שומרים עלי שמירה חזקה ובכל משחק אני מקבל מכות ברגליים. כבר התרגלתי לזה ואני יודע להבליג ולהמשיך הלאה".

תמונה
רוני לוי. "בזכותו הכל קורה במכבי חיפה"

בהתייחס לעובדה שמכבי חיפה לא דורסת ומנצחת בהפרשים קטנים, אמר קטן: "אני שמח שהציפייה מהקבוצה שלנו היא להשיג 4 ו-5 שערים, זה דבר שנצטרך לעמוד בו. סיבכנו את עצמנו בדבר טוב, אבל זה לא יהיה קל ולא יהיה פשוט. כל משחק עבורנו הוא מלחמת עולם ומצדי שננצח כל משחק 0:1".

קטן לא שוכח בכל הזדמנות לפרגן למאמן רוני לוי: "כל הזמן מהללים את השחקנים, אבל מאחורי ההצלחה עומד מאמן שבזכותו הכל קורה במכבי חיפה. לוי בנה את הקבוצה והקרדיט כולו שלו. אני לא זוכר בשנים האחרונות אווירה כל-כך טובה כמו שיש היום בקבוצה".

מכבי חיפה קיימה היום אימון לקראת משחק גביע הטוטו מחר מול מכבי נתניה. הקפטן אריק בנאדו, שנפגע בעינו ממרפק של דרקו ג'וקיץ', וקטן, שסובל ממתיחה בשריר, הסתפקו בריצה קלה. אחרי רבע שעה ירדו השניים לחדר ההלבשה.

באדיבות ONE

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  

עמוד ראשי » פורומים - דיון, פנאי, תמיכה והעשרת חווית המשתמש » פורום ספורט

עמוד 1 מתוך 1 [ 10 הודעות ]
פרסם נושא חדש הגב לנושא

עבור ל:  

חיפה תציע לקטן וטל 170 אלף דולר לעונה

היכל התהילה | דירוגים | הצוות
צור קשר | תנאי שימוש | רדיו מזרחית | מילים לשירים | חדשות המוסיקה | מוסיקה מזרחית | שירים במזרחית