נושמים מזרחית
שלום אורח, הרשמה לפורום | הוסף למועדפים
שם משתמש
סיסמה
זכור אותי | שכחתי סיסמה

"אולי כשגרנט יעזוב יעריכו את מה שעשה" F2H הורדה ישירה מילים צלצול פלייבק רמיקס יוטיוב

עמוד ראשי חדשות המוסיקה מילים לשירים
עמוד ראשי » פורומים - דיון, פנאי, תמיכה והעשרת חווית המשתמש » פורום ספורט

עמוד 1 מתוך 1 [ 7 הודעות ]
פרסם נושא חדש הגב לנושא

"אולי כשגרנט יעזוב יעריכו את מה שעשה"

מחבר הודעה
 נושא ההודעה: "אולי כשגרנט יעזוב יעריכו את מה שעשה"
הודעהפורסם: 25 אוקטובר 2005, 09:17 
נושם מכור
נושם מכור
סמל אישי של המשתמש

לייקים: 2 אוהבים
פידבקים: 0 (0%)

בניון שמע את הביקורת של ברקוביץ' על מאמן הנבחרת: זכותו להגיד מה שהוא חושב - כולם יודעים את דעתי. עוד מהקשר: החיבור עם הקהל של ווסטהאם מדהים.

תמונה
יוסי בניון במדי ווסטהאם. נהנה מכל רגע

"אולי כאשר אברהם גרנט לא ימשיך בנבחרת ישראל, האנשים בארץ ילמדו להעריך את מה שהוא עשה בנבחרת", כך אומר ל-ONE יוסי בניון, בעקבות מחול השדים סביב זהות המאמן הלאומי הבא.

בניון שמע את דבריו של אייל ברקוביץ' בתוכנית "פגוש את העיתונות" בו ביקר קשר מכבי ת"א בחריפות את גרנט, טען שהוא "משקר את כולם" וקרא לו לקחת את המפתחות ולעזוב את הנבחרת.

"שמעתי את הדברים וגם אם אני לא מסכים אתם זכותו של ברקוביץ' להגיד את מה שהוא חושב", אמר בניון.

"אין לי כוונה כל פעם כאשר משהו מדבר נגד אברם להפוך לסנגור. כולם יודעים את דעתי ותאמין לי שאין צורך לדאוג לאברם. אם הוא לא יהיה בנבחרת הוא לא יישאר בלי פרנסה".

שלשום להטט בניון בניצחון ווסטהאם 1:2 מול מידלסברו ויעקובו אייגביני, והוחלף לקראת הסיום לקול תשואות הקהל המקומי. "מהרגע הראשון שאני כאן יש בין הקהל לביני כימיה וחיבור מדהים", סיפר בניון. "אני מחזיר לקהל על המגרש ונהנה מכל רגע.

"אנחנו מתקדמים יפה מאוד בליגה, יש לנו כבר 15 נקודות ומשחק פחות. וברחנו בצורה משכנעת מהתחתית. זה חשוב לביטחון, אבל למרות הכל אני לא שוכח שהכדורגל הוא דבר נזיל והכל יכול להתהפך בשניה".

תמונה
אייל ברקוביץ' ויוסי בניון. חלוקים בנושא המאמן הלאומי

בסיום המשחק החליף בניון חולצות עם איעגבעני, שותפו בימי מכבי חיפה. "החלפנו חולצות וחוויות בסיום המשחק. אנחנו בקשר טלפוני כל הזמן בדיוק כמו שאני בקשר טלפוני עם חברי הטוב דודו אוואט שמצליח באופן אישי בסנטאנדר", סיפר בניון.

על מוליכת הליגה, שהשיגה 28 נקודות מ-30 אפשריות, אמר הקשר: "צ'לסי מכונה משומנת ולמרות זאת הם איבדו נקודות ראשונות מול האחרונה בטבלה".

באדיבות ONE

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  

עמוד ראשי » פורומים - דיון, פנאי, תמיכה והעשרת חווית המשתמש » פורום ספורט

עמוד 1 מתוך 1 [ 7 הודעות ]
פרסם נושא חדש הגב לנושא

עבור ל:  

"אולי כשגרנט יעזוב יעריכו את מה שעשה"

היכל התהילה | דירוגים | הצוות
צור קשר | תנאי שימוש | רדיו מזרחית | מילים לשירים | חדשות המוסיקה | מוסיקה מזרחית | שירים במזרחית