נושמים מזרחית
שלום אורח, הרשמה לפורום | הוסף למועדפים
שם משתמש
סיסמה
זכור אותי | שכחתי סיסמה

תפנית: אייל הגיע הבוקר לאימון מכבי F2H הורדה ישירה מילים צלצול פלייבק רמיקס יוטיוב

עמוד ראשי חדשות המוסיקה מילים לשירים
עמוד ראשי » פורומים - דיון, פנאי, תמיכה והעשרת חווית המשתמש » פורום ספורט

עמוד 1 מתוך 1 [ 7 הודעות ]
פרסם נושא חדש הגב לנושא

תפנית: אייל הגיע הבוקר לאימון מכבי

מחבר הודעה
 נושא ההודעה: תפנית: אייל הגיע הבוקר לאימון מכבי
הודעהפורסם: 25 אוקטובר 2005, 09:14 
נושם מכור
נושם מכור
סמל אישי של המשתמש

לייקים: 2 אוהבים
פידבקים: 0 (0%)

הקשר, שבחר שלא להופיע לאימון אתמול מבלי להודיע לאיש, שוחח עם קלינגר ושב לפעילות: אני שמח שהכל מאחוריי. אלי דריקס: אנחנו שמחים שאייל איתנו.

תמונה
אייל ברקוביץ'. חשב וחוזר להתאמן

תפנית חיובית התרחשה הבוקר (שלישי) בפרשת אייל ברקוביץ', כאשר הקשר הגיע לאימון מכבי ת"א אותו כזכור החרים אתמול מבלי להודיע לאיש.

ברקוביץ' החליט לחזור לפעילות במדים הצהובים וזאת אחרי שאמש שוחח עם המאמן ניר קלינגר, וזאת בתיווכו אברי מונצ'ר, מאמן הכושר של הקבוצה, שגישר בין הצדדים.

ברקוביץ' אמר למקורב: "אני שמח שהעניין מאחוריי, טוב לחזור".

ל-ONE נודע שקלינגר כעס מאוד על דבריו של ברקוביץ', אי הופעתו לאימון הבוקר אתמול וההודעה של אשתו טלי, ולפיה אייל זועם על הצוות המקצועי.

בהודעה שפרסמה טלי ברקוביץ' נאמר: "אייל לא חולה, הוא פשוט נפגע מהיחס של הצוות המקצועי במכבי ת"א ורוצה להיות מספר ימים עם עצמו בכדי לחשוב על עתידו".

בתחילה טענו אתמול במכבי ת"א שברקוביץ', שלא ענה למבול הטלפונים שהופנו אליו, מרגיש שלא בטוב - אך מאוחר יותר התברר שלא כך הדבר.

מנכ"ל מכבי ת"א, אלי דריקס, אמר אתמול: "אייל לא ביקש רשות או אישור לא להגיע היום. כשיהיה לנו מה להודיע, נודיע".

על דבריו של ברקוביץ' שמכבי ת"א לא נבנתה בצורה נכונה בקיץ, אמר דריקס: "אני לא חושב שהוא אמר דברים חמורים נגד המועדון. שאלו את אייל אם הוא, נמני ורוסו יכולים לשחק ביחד והוא אמר שלדעתו לא. כל שחקן רוצה לשחק וזה גם היה ככה שאני הייתי שחקן.

"הוא לא היה צריך להתבטא בצורה כזו. תפקידו של השחקן הוא לשחק. לדעתי אייל מצטער על מה שאמר, אבל אני לא שופט אותו. אייל הוא שחקן הקבוצה וחלק ממכבי ת"א ואנחנו שמחים שהוא איתנו".

באדיבות ONE

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  

עמוד ראשי » פורומים - דיון, פנאי, תמיכה והעשרת חווית המשתמש » פורום ספורט

עמוד 1 מתוך 1 [ 7 הודעות ]
פרסם נושא חדש הגב לנושא

עבור ל:  

תפנית: אייל הגיע הבוקר לאימון מכבי

היכל התהילה | דירוגים | הצוות
צור קשר | תנאי שימוש | רדיו מזרחית | מילים לשירים | חדשות המוסיקה | מוסיקה מזרחית | שירים במזרחית