נושמים מזרחית
שלום אורח, הרשמה לפורום | הוסף למועדפים
שם משתמש
סיסמה
זכור אותי | שכחתי סיסמה

יעקב שחר: "רוצה שרוני לוי יישאר עוד מספר שנים" F2H הורדה ישירה מילים צלצול פלייבק רמיקס יוטיוב

עמוד ראשי חדשות המוסיקה מילים לשירים
עמוד ראשי » פורומים - דיון, פנאי, תמיכה והעשרת חווית המשתמש » פורום ספורט

עמוד 1 מתוך 1 [ 8 הודעות ]
פרסם נושא חדש הגב לנושא

יעקב שחר: "רוצה שרוני לוי יישאר עוד מספר שנים"

מחבר הודעה
 נושא ההודעה: יעקב שחר: "רוצה שרוני לוי יישאר עוד מספר שנים"
הודעהפורסם: 21 אוקטובר 2005, 11:54 
נושם זהב
נושם זהב
סמל אישי של המשתמש

לייקים: 2 אוהבים
פידבקים: 0 (0%)

נשיא מכבי חיפה, יעקב שחר, מרוצה מעבודת המאמן - ל-ONE הוא אומר: מונחת לפניו הצעה זמן רב ואני מאמין שנסתדר. לוי על חרזי: מגיע לו לשבור השיא.

נשיא מכבי חיפה, יעקב שחר, מרוצה מעבודתו של רוני לוי ומעוניין שההתקשרות בין הצדדים תמשיך גם מעבר לחוזהו הנוכחי של המאמן, שיסתיים העונה.

שחר אמר היום (שישי) ל-ONE: "אין שום דבר חדש בהצעה שלי לראות את רוני לוי ממשיך במכבי חיפה עוד מספר שנים. אנחנו כל הזמן מדברים ואני רוצה שרוני לוי ימשיך. מונחת לפניו הצעה להמשיך כבר זמן רב ואני מאמין שהדברים יסתדרו".

לוי לא הסתיר את רצונו להמשיך במכבי חיפה מספר שנים, ולאחרונה אף אמר בעניין: "לחתונה צריך שניים". מתברר שהחתן שחר מרוצה מעבודתו של לוי והשידוך בין השניים יימשך תקופה נוספת.

כזכור, בשתי עונותיו הראשונות כמאמן הוליך לוי את מכבי חיפה לאליפויות, כאשר העונה פתחה הקבוצה פער 5 נקודות מהמקום השני.

מכבי חיפה קיימה היום אימון בסגל מלא לקראת המשחק מחר מול נצרת-עילית, בו ישבור אלון חרזי את שיא ההופעות של המועדון.

רוני לוי התייחס לשיאן החדש, ואמר: "מגיע לאלון חרזי כל הקרדיט, הוא ראוי לזה. קודם בגלל האישיות שלו ואחרי זה בגלל היכולות שלו כשחקן.

"אני חושב שחרזי מהווה דוגמא לכל השחקנים הצעירים שלנו, גם במכבי חיפה וגם בארץ. כשמודל לחיקוי כמו אלון שובר את השיא זה הדבר הכי אידיאלי שיכול לקרות לנו. אני שמח שיש לי כזה שחקן בקבוצה".

מנכ"ל מכבי חיפה, איתמר צ'יזיק, הגיע אתמול לאימון הקבוצה ולא היה קשה שלא לחוש באוויר את האווירה המתוחה השוררת בין צ'יזיק לרוני לוי.

השניים כמעט ולא החליפו מילה בניהם במהלך האימון. לוי בחר בסיום להיכנס עם עוזרו סלובודן דראפיץ' לחדר-ההלבשה ולהתעלם לחלוטין מנוכחותו של צ'יזיק במקום.

כזכור, האווירה בימים האחרונים בחיפה סוערת בעקבות פיטוריו של הדובר עופר הראל שהביאו לשיא את הביקורת והכעס כלפי המנכ"ל.

צ'יזיק שוחח היום עם הקפטן אריק בנאדו והשניים קבעו להמשיך ולדבר על אירועי השבוע האחרון, לאחר המשחק מול נצרת-עילית.

BY ONE

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  

עמוד ראשי » פורומים - דיון, פנאי, תמיכה והעשרת חווית המשתמש » פורום ספורט

עמוד 1 מתוך 1 [ 8 הודעות ]
פרסם נושא חדש הגב לנושא

עבור ל:  

יעקב שחר: "רוצה שרוני לוי יישאר עוד מספר שנים"

היכל התהילה | דירוגים | הצוות
צור קשר | תנאי שימוש | רדיו מזרחית | מילים לשירים | חדשות המוסיקה | מוסיקה מזרחית | שירים במזרחית