נושמים מזרחית
שלום אורח, הרשמה לפורום | הוסף למועדפים
שם משתמש
סיסמה
זכור אותי | שכחתי סיסמה

הערעור נדחה - מכבי ת"א תשלם מיידית F2H הורדה ישירה מילים צלצול פלייבק רמיקס יוטיוב

עמוד ראשי חדשות המוסיקה מילים לשירים
עמוד ראשי » פורומים - דיון, פנאי, תמיכה והעשרת חווית המשתמש » פורום ספורט

עמוד 1 מתוך 1 [ 8 הודעות ]
פרסם נושא חדש הגב לנושא

הערעור נדחה - מכבי ת"א תשלם מיידית

מחבר הודעה
 נושא ההודעה: הערעור נדחה - מכבי ת"א תשלם מיידית
הודעהפורסם: 18 אוקטובר 2005, 14:14 
נושם מכור
נושם מכור
סמל אישי של המשתמש

לייקים: 2 אוהבים
פידבקים: 0 (0%)

ביהמ"ש חייב את הקבוצה להעביר 75 אלף דולר כתגמולי ביטוח למשפחתו של מני לוי. אבי יחיאל יאריך השבוע את חוזהו בשנה - עם אופציה לחו"ל.

תמונה
לוני הרציקוביץ. בית-המשפט לא ויתר

בית-המשפט המחוזי בת"א דחה היום (שני) את ערעורה של מכבי ת"א בעניין התשלום שנפסק לה לשלם למשפחתו של מני לוי עבור ההוצאות השוטפות של הטיפול בו, וחייב אותה לשלם למשפחה באופן מיידי את התשלומים הנ"ל.

כזכור, לפני מספר שבועות החליט בית-המשפט כי על הקבוצה להעביר למשפחה תגמולי ביטוח בסך 75 אלף דולר.

אבי יחיאל, שחקן מכבי ת"א, סגר השבוע על הסכם להארכת חוזהו בשנה נוספת - חודשים ספורים אחרי שהצטרף לקבוצה מהפועל פ"ת. החוזה ינוסח וייחתם במהלך השבוע.

במכבי ת"א שבעי רצון במידה רבה מהשתלבותו של יחיאל ומיכולתו המקצועית. בשבוע שעבר פנתה אליו הקבוצה בנוגע להארכת חוזהו, יחיאל בן ה-26 השיב מיד בחיוב ואחרי מו"מ קצר ותכליתי הושג הסכם לפיו הוא ישחק גם בעונה הבאה במועדון הצהוב. ההתניה היחידה היא לגבי אפשרות יציאה לחו"ל בעונה הבאה.

יחיאל אמר למקורביו: "התנאים סגורים ואני מאמין שבימים הקרובים נחתום. טוב לי במכבי ת"א, אני מאוד מרוצה, אני עובד קשה ואשמח להישאר בקבוצה".

גורם בכיר במכבי ת"א אמר ל-ONE: "יחיאל סגר אבל עדיין לא חתם, זה יקרה בימים הקרובים. אנחנו מאוד מרוצים ממנו".

הקבוצה התאמנה הבוקר ומחר תהנה מיום חופש לרגל החג.

כל השחקנים התאמנו, כאשר מאמן הכושר אברי מונצ'ר העביר לשחקנים אימון כושר מפרך וארוך מהרגיל. לירן כהן נפצע במהלך האימון, טופל וחזר. השחקן יהיה כשיר למשחק הקרוב נגד הפועל פ"ת, אבל ככל הנראה שוב יפתח על הספסל.

גורם בכיר במכבי ת"א דיבר על מצב הקבוצה והניצחון האחרון באשדוד ואמר: "אנחנו שואבים עידוד, במיוחד מהמחצית השנייה באשדוד, שהיתה טובה מאוד. נקווה שזה יימשך כך".

במועדון מרוצים מהשיפור ביכולת הקבוצה וחזרתם לפעילות של אופיר חיים וז'וזה דוארטה, שפותרים את בעיית המחץ בהתקפה. כעת למכבי אין למעשה בעיה באף מערך, ההגנה ממעטת לספוג, הקישור עמוס בכישרון וכעת גם ההתקפה חזרה לתפקד.

תמונה
לירן כהן. שוב יהיה על הספסל

באדיבות ONE

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  

עמוד ראשי » פורומים - דיון, פנאי, תמיכה והעשרת חווית המשתמש » פורום ספורט

עמוד 1 מתוך 1 [ 8 הודעות ]
פרסם נושא חדש הגב לנושא

עבור ל:  

הערעור נדחה - מכבי ת"א תשלם מיידית

היכל התהילה | דירוגים | הצוות
צור קשר | תנאי שימוש | רדיו מזרחית | מילים לשירים | חדשות המוסיקה | מוסיקה מזרחית | שירים במזרחית