נושמים מזרחית
שלום אורח, הרשמה לפורום | הוסף למועדפים
שם משתמש
סיסמה
זכור אותי | שכחתי סיסמה

חרזי הולך לשבור את השיא: רוצה להמשיך F2H הורדה ישירה מילים צלצול פלייבק רמיקס יוטיוב

עמוד ראשי חדשות המוסיקה מילים לשירים
עמוד ראשי » פורומים - דיון, פנאי, תמיכה והעשרת חווית המשתמש » פורום ספורט

עמוד 1 מתוך 1 [ 4 הודעות ]
פרסם נושא חדש הגב לנושא

חרזי הולך לשבור את השיא: רוצה להמשיך

מחבר הודעה
 נושא ההודעה: חרזי הולך לשבור את השיא: רוצה להמשיך
הודעהפורסם: 18 אוקטובר 2005, 14:10 
נושם מכור
נושם מכור
סמל אישי של המשתמש

לייקים: 2 אוהבים
פידבקים: 0 (0%)

מגן מכבי חיפה ירשום בשבת את הופעתו ה-397 במדים הירוקים ובכך יעקוף את השיאן הנוכחי, אברהם אבוקרט. שחקן ל-ONE: העימות בין טל לאולארה לא חדש.

תמונה
אלון חרזי. שיאים נועדו להישבר

תגידו שלום לשיאן ההופעות החדש של מכבי חיפה. קוראים לו אלון חרזי ובשבת הקרובה הוא צפוי סוף סוף לשבור את שיא ההופעות של המועדון.

חרזי בן ה-34 אמור לערוך במוצ"ש, במשחק הליגה מול נצרת-עילית, את ההופעה ה-397 במדי הירוקים ובכך ישבור המגן את השיא הנוכחי, בו מחזיק שחקן העבר אברהם אבוקרט ששיחק ב-396 ממשחקי מכבי חיפה.

"זה כבוד גדול ומחמאה לשבור את השיא של שחקן בדמותו של אבוקרט, ששיחק ואימן אותי בעבר", אמר ל-ONE אלון חרזי. "שיאים נועדו להישבר ואני מניח שבעתיד, יהיה גם מי שישבור את השיא שלי. הסטטיסטיקה טובה לסיום הקריירה ובינתיים, אני רוצה להמשיך ולשחק כמה שיותר".

חרזי, שהגיע לקרית-אליעזר בגיל 18 מהכח ר"ג ועזב לבית"ר ירושלים לעונה אחת ב-97, משלים את עונתו ה-15 במועדון.

אבוקרט שמשמש היום כמאמן נערים במכבי חיפה, אמר ל-ONE לרגל המאורע ההיסטורי: "כל הכבוד לאלון, שהגיע לכמות כזו של משחקים. אנשים נוטים לשכוח, אבל אלון הגיע למכבי חיפה ממועדון קטן כמו הכח ר"ג. מאז הוא נחשב כאן לשחקן בית והוא תקע יתד בחיפה ובנבחרת ישראל. אני מאחל לו שימשיך וישבור כל פעם מחדש את השיא של עצמו".

חרזי מחזיק גם בשיא ההופעות בנבחרת ישראל. יחד עם אריק בנאדו הוא רשם 88 הופעות במדים הלאומיים עד כה. אגב, בנאדו הוא השחקן היחידי כרגע שאיכשהו יכול לאיים על שיאו של חרזי - לבלם יש עד כה 350 הופעות במדי מכבי חיפה.

תמונה
עידן טל. ריבים על בעיטות חופשיות

הצוות המקצועי של הקבוצה אינו מתכוון להזמין אליו לשיחה את עידן טל ורפאל אולארה שהתעמתו אתמול במהלך האימון.

בחיפה סיפרו ל-ONE כי המתיחות בין השניים לא נולדה אתמול והיא נוצרה כבר במשחק גביע הטוטו מול מכבי פ"ת, כאשר השניים התווכחו על הזכות לבעוט בעיטת עונשין מ-17 מטר. חאבייר דירסאו היה זה שעשה סדר בין השניים, אולם בסופו של דבר בעט עידן טל את הכדור.

"הסיפור בין השניים לא מהיום וחבל שכך הם פני הדברים", סיפר ל-ONE אחרי משחקני הקבוצה, "ידוע שאין לנו בועט עונשין ברמה גבוהה וכל פעם מחדש מנסים טל או אולארה לבעוט את בעיטות העונשין".

מאור בוזגלו חזר לארץ בעקבות בקשתו של נשיא הקבוצה, יעקב שחר. אביו יעקב בוזגלו אמר ל-ONE: "זה נכון ששחר ביקש שמאור יחזור. הודעתי לשחר שבמקביל לחזרתו של מאור נמשיך לבחון את ההצעה ל-5 שנים באוקזר. כמו-ככן נשב למו"מ עם מכבי חיפה ואז נעשה את הטוב ביותר מבחינת מאור".

תמונה
מאור בוזגלו חזר לארץ. יעדיף את חיפה על פני "חוזה מפתה" באוקזר?

באדיבות ONE

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  

עמוד ראשי » פורומים - דיון, פנאי, תמיכה והעשרת חווית המשתמש » פורום ספורט

עמוד 1 מתוך 1 [ 4 הודעות ]
פרסם נושא חדש הגב לנושא

עבור ל:  

חרזי הולך לשבור את השיא: רוצה להמשיך

היכל התהילה | דירוגים | הצוות
צור קשר | תנאי שימוש | רדיו מזרחית | מילים לשירים | חדשות המוסיקה | מוסיקה מזרחית | שירים במזרחית