נושמים מזרחית
שלום אורח, הרשמה לפורום | הוסף למועדפים
שם משתמש
סיסמה
זכור אותי | שכחתי סיסמה

פנאן: לא מכיר שום מילה חוץ מניצחון F2H הורדה ישירה מילים צלצול פלייבק רמיקס יוטיוב

עמוד ראשי חדשות המוסיקה מילים לשירים
עמוד ראשי » פורומים - דיון, פנאי, תמיכה והעשרת חווית המשתמש » פורום ספורט

עמוד 1 מתוך 1 [ 3 הודעות ]
פרסם נושא חדש הגב לנושא

פנאן: לא מכיר שום מילה חוץ מניצחון

מחבר הודעה
 נושא ההודעה: פנאן: לא מכיר שום מילה חוץ מניצחון
הודעהפורסם: 18 אוקטובר 2005, 14:05 
נושם מכור
נושם מכור
סמל אישי של המשתמש

לייקים: 2 אוהבים
פידבקים: 0 (0%)

תחת אבטחה כבדה קיימה מכבי ת"א אימון באורלנדו, לקראת המפגש עם המג'יק. מזרחי חגג יום-הולדת, השחקנים חגגו עם סטייקים - אופירה אסייג היתה שם.

תמונה
מוני פנאן מרים לחיים בלובי באורלנדו

אבטחה כבדה, אימון ראשון, יום-הולדת וסטייקים על האש, כך העבירו שחקני מכבי ת"א את היום הראשון באורלנדו.

בבוקר שאחרי הניצחון 103:105 בטורונטו על הראפטורס, התעוררו השחקנים ואנשי הקבוצה וראו כי תמונותיהם מתנוססות בראש עמודי העיתונים המקומיים. כעבור מספר שעות הם כבר עזבו את המלון ואת קנדה והמריאו לארה"ב.

אמש (שני) קיימה הקבוצה אימון ראשון על אדמת ארה"ב. אלופת אירופה התאמנה במתקן האימונים של האורלנדו מג'יק, המרוחק כחמישים דקות נסיעה מבית-המלון של הקבוצה.

הקבוצה מתאכסנת במלון היוקרתי "WESTIN GRAND BOHEMIAN", אשר נמצא בדאון-טאון של אורלנדו. קירות בית-המלון, תמונותיו, וכל פסלי האומנות שנמצאים בבית-המלון המרשים כאן עוצבו אישית ע"י הבעלים של המלון.

תושבי אורלנדו נשארו פעורי פה כששיירת אוטובוס מכבי ת"א עברה בכביש "ההיי-וואי" ועצרה את כל התנועה.

לא פחות משמונה אופנועים, רכב משטרה מקומית ורכב של ה-FBI ליוו את האוטובוס של מכבי. המאבטחים האמריקנים, שעושים הכל כדי שהביקור של האלופה הישראלית יעבור בשלום, עצרו כל צומת, בדקו כל סימטה ופינו לחלוטין את הדרך כדי לאפשר לאוטובוס לנוע במהירות האפשרית ובביטחון מוחלט.

בבוקר יתעוררו השחקנים ויזכו לחצי יום מנוחה ושופינג. בשעה 19:00 הם יקיימו אימון מסכם במגרש שבו ייערך המשחק.

שיחת היום במכבי ת"א היתה דבריו של דייויד פדרמן ב-ONE על חוסר הפירגון בארץ בעקבות הניצחון ביום ראשון על הראפטורס.

כזכור, פדרמן אמר לאופירה אסייג, שליחת ONE למסע של הצהובים באמריקה: "אנחנו באופן אישי כקבוצה מרגישים נהדר אבל יש לי הרגשה שבארץ יש החמצה מסוימת. הלוואי שהייתי יכול להבין את אותם אנשים שלא מבינים מה מכבי עשתה בטורונטו".

"כנראה שיש פשוט קנאה בארץ למספר אנשים שאני מתקשה להבין אותם. הם פשוט לא מבינים איזה הישג גדול עשתה מכבי ת"א בניצחון הזה".

לקראת המפגש ביום רביעי בלילה (1:30 שעון ישראל, עידכונים חיים כאן ב-ONE) אמר מוני פנאן ל-ONE: "אנחנו לא באים לאף-מקום כתיירים. אני לא מכיר שום מילה חוץ מניצחון".

יו"ר מכבי ת"א, שמעון מזרחי, חגג אמש יום-הולדת 68 והשחקנים העניקו לו את הניצחון על הראפטורס כמתנת יום-ההולדת.

תמונה
שארפ, ארנולד, פארקר וסלומון זוכים לנחת באורלנדו אחרי הניצחון בטורונטו

לאחר האימון זכו השחקנים לערב חופשי ובחרו להעביר אותו במעסדת סטייקים הקרובה לבית-המלון.

תמונה
וויצ'יץ' ופדרמן מתענגים על כותרות העיתונים בטורונטו

במסגרת המשחק של אורלנדו מג'יק עם מכבי ת"א ישלח פורטל התיירות LastMinuteTravel.co.il את כל 200 עובדי החברה, שבסיסה באורלנדו פלורידה, בכדי לעודד את מכבי ת"א. לכבוד האירוע תחלק LastMinuteTravel.co.il חולצות מיוחדות.

בנוסף, שלח האתר כ-50 נוסעים ישראלים שזכו במסגרת המבצע של החברה שנערך בחודש ספטמבר ובו כל המזמין מוצרי תיירות ברחבי ארה"ב קיבל כרטיסים למשחק חינם.

תמונה
פארקר מרחף בעמודי העיתונים של טורונטו

באדיבות ONE

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  

עמוד ראשי » פורומים - דיון, פנאי, תמיכה והעשרת חווית המשתמש » פורום ספורט

עמוד 1 מתוך 1 [ 3 הודעות ]
פרסם נושא חדש הגב לנושא

עבור ל:  

פנאן: לא מכיר שום מילה חוץ מניצחון

היכל התהילה | דירוגים | הצוות
צור קשר | תנאי שימוש | רדיו מזרחית | מילים לשירים | חדשות המוסיקה | מוסיקה מזרחית | שירים במזרחית