נושמים מזרחית
שלום אורח, הרשמה לפורום | הוסף למועדפים
שם משתמש
סיסמה
זכור אותי | שכחתי סיסמה

"זה מכבי, אסור להפסיד גם במשחק אימון" F2H הורדה ישירה מילים צלצול פלייבק רמיקס יוטיוב

עמוד ראשי חדשות המוסיקה מילים לשירים
עמוד ראשי » פורומים - דיון, פנאי, תמיכה והעשרת חווית המשתמש » פורום ספורט

עמוד 1 מתוך 1 [ 4 הודעות ]
פרסם נושא חדש הגב לנושא

"זה מכבי, אסור להפסיד גם במשחק אימון"

מחבר הודעה
 נושא ההודעה: "זה מכבי, אסור להפסיד גם במשחק אימון"
הודעהפורסם: 12 אוקטובר 2005, 07:00 
נושם ותיק
נושם ותיק

לייקים: 2 אוהבים
פידבקים: 0 (0%)

גרשון לאחר ה-79:102 על הכוכבים: אני מרוצה. באסטון: זאת עדיין לא מכבי האמיתית. שארפ: רוצים לשמח אנשים - לא משנה אם באימון או באליפות.

מכבי ת"א השלימה הערב (שלישי) יום מוצלח במיוחד שבחלקו הראשון ביקרה בבית חולים ובבית ספר בנהריה ובחלקו השני הביסה 79:102 את נבחרת כוכבי הליגה.

חניכיו של פיני גרשון העלו את מאזנם ל-0:8 במשחקי האימון העונה ונראה כי גם השנה הם יהיו גורם מרכזי במלחמה על כל התארים בארץ ובאירופה.

מייסיאו באסטון אמר בסיום: "התייחסנו למשחק הזה מאוד ברצינות כחלק מההכנות שלנו לפתיחת העונה. אנחנו ממשיכים ברצף הנצחונות שלנו אבל זו עדיין לא מכבי האמיתית. נצטרך עוד להתגבש, להכיר אחד את השני יותר טוב ולעבוד קשה".

דריק שארפ: "עשינו את מה שאנחנו צריכים לעשות. אנחנו לוקחים כל משחק ברצינות ולא משנה מה הסוג שלו. אנחנו רוצים לשמח אנשים - לא משנה אם זה באימון או באליפות. זה חלק מההכנות שלנו לליגה. מצפה לנו חוויה בארה"ב".

פיני גרשון: "כל משחק אנחנו עושים דברים אחרים ואנחו משתדלים לעשות יותר טוב אחרי כל משחק שלנו. יש לנו השנה פוטנציאל ללחוץ יותר ולחטוף יותר כדורים אבל אני בהחלט מרוצה בינתיים".

על המסע לנ.ב.א אמר המאמן: "זה חלק מההכנות של היריבות וזה חלק מההכנות שלנו. יש בזה איזה משהו מיוחד לשחק נגד קבוצות כאלה אבל זה מכבי ואסור לנו להפסיד גם במשחק אימון".

גרשון הוסיף בהומור: "אני חושש למעמד שלי".

מאמן נבחרת הכוכבים, אבי אשכנזי: "מכבי זה מכבי ושום דבר לא השתנה. אנחנו קבוצה של אוסף שחקנים שלא מכירים אחד את השני. זו פעם ראשונה שאנחנו משחקים ביחד וזה נראה בהתאם. אבל בכל מצב, מכבי קבוצה הרבה יותר טובה וראינו את זה על המגרש.

"יכולנו אולי לעשות יותר, אבל כשהם אחזו ברסן המשחק לא היה לנו את הכלים והכוחות לעצור בעדם. אני מאוד מקווה שהליגה לא תראה ככה ויתר הקבוצות יוכלו לתת יותר פייט".

יניב גרין: "היה באמת כיף, עשינו מעשים טובים לפני יום כיפור. זה תמיד כיף לעזור לאנשים ולקהילה ולגרום לאנשים לחייך - זו מסורת של מכבי ת"א וחלק בלתי נפרד מהקבוצה.
"המשחק היה מול קבוצה של שחקנים שלא מכירים אחד את השני. מבחינה אינדיבידואלית כל שחקן הוא שחקן מצוין אבל בלי להתחבר ובלי לשחק יחד אי אפשר לצפות ליותר מדי. בסה"כ היה יום מהנה. ננוח נתרענן ונצא לארה"ב לחוויה לא פחות מרגשת".

טל בורשטיין: "מה שעשינו היום הוא חשוב מאוד במיוחד הקשר עם הקהילה. זה היה חשוב לי באופן אישי וגם למכבי. לא כל יום יוצא לנו לבקר בבית חולים ולשמח ילדים. הכי חשוב שעשינו טוב לאנשים.

"גם המשחק היה חשוב. הארגון היה מופתי וכל הכבוד למנהלת שפעלה בכיוון הזה. היה משחק מול אוסף שחקנים טובים שלא מכירים אחד את השני".

"שמעון מזרחי: "אנחנו עושים את המסע הזה מספר פעמים בשנה, בפסח ובראש השנה, ובכל הזדמנות שיש לנו לתרום לקהילה נעשה זאת. אני חושב שיש לנו הגנה טובה אבל היא יכולה עוד להשתפר ולהיות עוד יותר טובה. גם בהתקפה שלנו עוד לא כולם באים לידי ביטוי. נראה לי שהקבוצה השנה לא פחות טובה מקבוצות קודמות".

על המסע לארה"ב אמר היו"ר: "מצפים לנו שני משחקים מאוד קשים נגד טורונטו. יהיו 19 אלף איש וכל הכרטיסים נמכרו. השחקנים שלנו עברו מחנה אימונים קשה ואני מקווה שהטיסה לארה"ב לא תתיש אותם. אני בטוח שהשנה הליגה תהיה מעניינת".

אנתוני פארקר: "לא התאמנו הרבה כקבוצה ויש לנו עוד דרך ארוכה כדי להשתפר, אבל זה לא היה משחק קל. השחקנים האלה לא שיחקו ביחד אבל בכל זאת הם שיחקו טוב. צריך לזכור שלנו יש שיטות ואנחנו יודעים מה אנחנו עושים".

על המסע לארה"ב אמר פארקר: "יש שם חוקים שונים אבל זה יהיה כיף. זה אתגר גדול וננסה לנצח".
עידו קוז'יקרו: "למה אתם מצפים? אני אפילו לא מכיר את השחקנים ששיחקתי איתם. מכבי קבוצה טובה ומאומנת שעובדת תקופה ביחד. אין לי טענות למשחק שלנו. הכי חשוב זה המעשים של הבוקר והצהריים. ביקרנו ילדים, שימחנו אותם ואני מקווה שעשינו להם טוב על הלב".

ג'ון אודן: "היה ערב מהנה. שיחקנו מול הקבוצה הכי טובה בישראל וזה נתן תחושה. גם הפעילות של היום עם הילדים היה מעשה נכון. הכרתי מקום חדש עם אווירה טובה וכולי ציפייה לפתיחת העונה. אני מאוד מקווה שבליגה, אם זו הקבוצה שלי או יתר הקבוצות, המשחקים יהיו יותר צמודים ויותר מעניינים".

טונג'י אווג'ובי: "אני שמח לחזור לכאן. אני מאוד אוהב את ישראל וכשהזדמן לי לשוב לחזור לכאן לא חשבתי פעמיים. היה ערב מהנה מול מכבי ת"א עם פנים חדשות. גם הביקור שלנו אצל הילדים הוסיפה לי המון וחיזקה אצלי את הקשר".

משה ברנר: "לא ציפיתי ליותר מדי מהמשחק הזה ומה שחשוב היתה ההשתתפות. הביקור אצל הילדים נתן לי הרגשה טובה ושימחנו כמה לבבות".

ONE

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  

עמוד ראשי » פורומים - דיון, פנאי, תמיכה והעשרת חווית המשתמש » פורום ספורט

עמוד 1 מתוך 1 [ 4 הודעות ]
פרסם נושא חדש הגב לנושא

עבור ל:  

"זה מכבי, אסור להפסיד גם במשחק אימון"

היכל התהילה | דירוגים | הצוות
צור קשר | תנאי שימוש | רדיו מזרחית | מילים לשירים | חדשות המוסיקה | מוסיקה מזרחית | שירים במזרחית