נושמים מזרחית
שלום אורח, הרשמה לפורום | הוסף למועדפים
שם משתמש
סיסמה
זכור אותי | שכחתי סיסמה

דורון שפר הודיע שוב: אני פורש מכדורסל (עם תגובות) F2H הורדה ישירה מילים צלצול פלייבק רמיקס יוטיוב

עמוד ראשי חדשות המוסיקה מילים לשירים
עמוד ראשי » פורומים - דיון, פנאי, תמיכה והעשרת חווית המשתמש » פורום ספורט

עמוד 1 מתוך 1 [ 4 הודעות ]
פרסם נושא חדש הגב לנושא

דורון שפר הודיע שוב: אני פורש מכדורסל (עם תגובות)

מחבר הודעה
 נושא ההודעה: דורון שפר הודיע שוב: אני פורש מכדורסל (עם תגובות)
הודעהפורסם: 05 אוקטובר 2005, 18:13 
נושם מכור
נושם מכור
סמל אישי של המשתמש

לייקים: 2 אוהבים
פידבקים: 0 (0%)

הגארד, שחתם הקיץ בהפועל ת"א, הדהים את ראשי הקבוצה ואת אנשי הכדורסל הישראלי כשהודיע שוב על פרישה. סטולר: הוא הודיע לי בטלפון שהוא לא ממשיך.

תמונה
דורון שפר. כבר לא ילבש את החולצה האדומה

דורון שפר בן ה-33 הדהים היום (רביעי) את הפועל ת"א ואת עולם הכדורסל הישראלי כשהודיע שוב על פרישה מכדורסל.

כזכור, שפר כבר הודיע בעבר על פרישה מכדורסל ביוני 2000 כאשר שיחק במכבי ת"א וחלה בסרטן, אולם החליט לחזור אל המגרשים כשהחלים והקיץ אף חתם בהפועל ת"א אחרי שנתיים בהפועל ירושלים.

נשיא הפועל ת"א, אשר סטולר: "שפר הודיע לי בטלפון שהוא פורש מכדורסל ובהמשך הערב ארחיב בעניין".

שפר, שקיבל אישור מבירנבוים לאחר ולא להגיע לפתיחת האימונים עם שאר חבריו לקבוצה, היה אמור להצטרף לאימוני הקבוצה הערב, אולם האדומים יתאמנו באוסישקין בלעדיו.

רק לפני כחודשיים כינסה הפועל ת"א מסיבת עיתונאים חגיגית בה הציגה את הרכש החדש שלה לעונה.

שפר אמר באותה מסיבת עיתונאים: "למה בחרתי דווקא בהפועל ת"א? קודם כל בגלל אפי בירנבוים היקר. זה מקום שאפשר לסיים בו את הקריירה, למרות שאני עדיין לא חושב על זה כי אני חושב שאני עדיין יכול להפיק מעצמי הרבה".

שפר אמר עוד: "אני מביט קדימה וחושב שאפשר לעשות בהפועל דברים יפים. כנראה שמצד הפועל ירושלים לא היה כל כך רצון להשאיר אותי, אבל אני לא מתלונן, באתי להפועל בגלל הקהל, זה מזכיר לי קהל יווני כמו האולמות הכי חמים ביוון".

תמונה
שפר עם אייזנברג אחרי החתימה. הפועל ת"א בהלם

שפר שיחק 4 עונות במכבי ת"א בהן זכה בארבע אליפויות, שלושה גביעים ובסגנות אליפות אירופה אחת. לאחר מכן הודיע על פרישה, לא שיחק במשך שנתיים וחזר לעוד עונה במדים הצהובים בה זכה בעוד דאבל והעפיל לגמר הליגה האדריאטית.

עונה לארח מכן עבר להפועל ירושלים לעונה חלומית בסיומה חגג עם חבריו זכייה הסטורית ביול"ב קאפ, אחרי ניצחון בגמר על ריאל מדריד.

לפני שהגיע למכבי ת"א שיחק שפר שלוש עונות בגליל עליון, עמה זכה באליפות ובגביע, ובהמשך שלוש עונות במכללת קונטיקט, אחריהן הפך לישראלי הראשון שנבחר בדראפט הנ.ב.א - מקום 36 ע"י לוס אנג'לס קליפרס

[hr]

"מבחינתי זאת הפתעה, אני מכבד את שפר"

מאמן הפועל ת"א, אפי בירנבוים, מנסה לעכל את הודעת הפרישה המפתיעה של הגארד: נאלץ להתארגן בהתאם. קטש: עשה המון לכדורסל. מזרחי: אישיות מיוחדת.

תמונה
בירנבוים ושפר: "לא החלטה קלה בשבילנו"

עולם הכדורסל הישראלי בכלל והפועל ת"א בפרט הופתעו מאוד מהודעת הפרישה של דורון שפר, שחתם עם האדומים רק לפני כחודשיים על חוזה חדש.

מאמן הפועל ת"א, אפי בירנבוים הגיב הערב (רביעי), בתחילת האימון בו אמור היה שפר לערוך את הבכורה שלו בקבוצה על ההודה: "מבחינתי זאת היתה הפתעה, אני בהחלט מכבד את ההחלטה של דורון - אנחנו נתארגן ונדע איך לצאת מהסיטואציה הזאת".

בירנבוים המשיך ואמר: "באופן אישי מבחינתי לא מדובר בעוד שחקן, זה אחד מהשחקנים הגדולים ביותר שדרכו על הפרקט באולמות הכדורסל בארץ ובאירופה. אני מתאר לעצמי שזאת לא היתה החלטה קלה בשבילו, אבל דורון כנראה חשב הרבה זמן ואמש הודיע לנו במכתב על הפרישה.

"לא ידעתי שזה מה שעלול לקרות, אנחנו שוב נצטרך להתארגן לסיטואציה החדשה, לא נשלוף מן המותן. מתוך היכרות שלי עם דורון תמיד הערכתי וידעתי שמדובר בבחור שחייב להיות שלם עם מה שהוא עושה, אני מתאר לעצמי שזאת לא היתה החלטה קלה בשבילו וזאת לא החלטה קלה בשבילנו, אבל אנחנו באמת מכבדים ומקבלים אותה".

ש: האם אתה חושב שהוא יחזור לשחק שוב?
ת: "לא, אני לא חושב".

ש: שחקנים בקבוצה ידעו על הפרישה?
ת: "רובם הופתעו, יכול להיות שהיו כאלה שיידעו. שוב, מבחינתי זאת היתה הפתעה".

עודד קטש, חברו של שפר למכבי ת"א, ומי שהשלים יחד עמו את אחד הצמדים המפורסמים והאהודים בקבוצה "קטשפר", אמר: "כל מה שאני יכול זה לאחל לו בהצלחה. אני חושב שדורון עשה המון לכדורסל, הוא תרם רבות מבחינה מקצועית ואישית.

תמונה
שפר בצהוב - מזרחי: "לא אשכח את המשחק בבולוניה"

"דורון הוא אחד השחקנים המובילים שצמחו לכדורסל הישראלי, ובהחלט נתגעגע לשחקנים ברמה שלו ובסגנון שלו. באופן אישי אם אני אתגעגע אליו, אני תמיד אוכל להרים אליו טלפון ולשוחח אתו..."

יו"ר מכבי ת"א, שמעון מזרחי, שכבר שמע הודעת פרישה אחת של שפר ביוני 2000, אמר: "חבל מאוד שהוא פורש, אבל רצונו של אדם כבודו.

"דורון הוא אישיות מאוד מיוחדת בנוף הכדורסל. לא רק יכולת המשחק שלו והסגנון המיוחד שלו, גם הנוכחות שלו על המגרש היתה מאוד מרשימה. אני לא אשכח את המשחק הנהדר שלו ושל קטש בבולוניה לפני 7 שנים והניצחון של מכבי שם. חבל מאוד שהוא פורש הוא ייחסר מאוד לכדורסל שלנו".

צביקה שרף, מאמן נבחרת ישראל, אמר על הפרישה: "חבל שזה קרה, זה אחד מהשחקנים המוכשרים ביותר שהיו לכדורסל הישראלי, אבל זו לא פעם ראשונה. אני לא יודע מה הסיבה הפעם, וכל מה שאני יכול לומר אני מצטער ומאחל לדורון בהצלחה".

תמונה
קטש בהודעת הפרישה שלו. הצמד "קטשפר" פרש סופית מהמגרשים

באדיבות ONE

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  

עמוד ראשי » פורומים - דיון, פנאי, תמיכה והעשרת חווית המשתמש » פורום ספורט

עמוד 1 מתוך 1 [ 4 הודעות ]
פרסם נושא חדש הגב לנושא

עבור ל:  

דורון שפר הודיע שוב: אני פורש מכדורסל (עם תגובות)

היכל התהילה | דירוגים | הצוות
צור קשר | תנאי שימוש | רדיו מזרחית | מילים לשירים | חדשות המוסיקה | מוסיקה מזרחית | שירים במזרחית