נושמים מזרחית
שלום אורח, הרשמה לפורום | הוסף למועדפים
שם משתמש
סיסמה
זכור אותי | שכחתי סיסמה

בניון לא התאמן: לא יודע אם אוכל לשחק F2H הורדה ישירה מילים צלצול פלייבק רמיקס יוטיוב

עמוד ראשי חדשות המוסיקה מילים לשירים
עמוד ראשי » פורומים - דיון, פנאי, תמיכה והעשרת חווית המשתמש » פורום ספורט

עמוד 1 מתוך 1 [ 7 הודעות ]
פרסם נושא חדש הגב לנושא

בניון לא התאמן: לא יודע אם אוכל לשחק

מחבר הודעה
 נושא ההודעה: בניון לא התאמן: לא יודע אם אוכל לשחק
הודעהפורסם: 05 אוקטובר 2005, 18:07 
נושם מכור
נושם מכור
סמל אישי של המשתמש

לייקים: 2 אוהבים
פידבקים: 0 (0%)

קשר ווסטהאם, שסובל מסדק בצלע, שוחרר מהאימון: אעשה הכל כדי לשחק מול פארו, אבל לא יכול להבטיח כי יש לי כאבים חזקים. קייסי קיבל מגן הוקרה.

תמונה
בניון עם זנדברג. לא מסוגל להבטיח שיוכל לשחק

"אני לא מרגיש כל-כך טוב, יש לי סדק בצלע, יש לי כאבים מאוד חזקים ואני באמת לא יודע אם אוכל לשחק בשבת", כך אמר הערב (רביעי) ל-ONE קשר ווסטהאם, יוסי בניון, שהגיע לאימון הנבחרת אבל עקב אחריו מהצד.

פציעה של בניון, שנחת הבוקר בישראל, לפני משחק נבחרת היא לא דבר חדש אבל בניגוד לפעמים קודמות הפעם השחקן לא מסוגל להבטיח כי יהיה כשיר למשחק בשבת מול איי-פארו.

"אני אנוח עוד יום, אעשה טיפולים ואני מקווה שיהיה בסדר", המשיך בניון, "זו פציעה קצת יותר רצינית ממה שהיתה לי בתקופה האחרונה אבל מי שמכיר אותי יודע שאני אעשה הכל כדי לשחק. אני מבטיח שאעשה הכל בשביל לשחק למרות שאני לא יכול להבטיח את זה בביטחון מלא כי יש לי כאבים מאוד חזקים".

בניון גם התחיל לסכם את הקמפיין ואמר: "עשינו מעל ומעבר בקמפיין הזה ואני רוצה להדגיש את זה כי אני שומע כל מיני מבקרים שאומרים שאם לא נעלה זה כישלון. צריך להיות שפויים. עשינו קמפיין אדיר בתקוה שננצח את פארו ולא נעשה פאשלה, כי מבחינתי זו פאשלה אם נפסיד לפארו. צריך לנצח את פארו ומה שיקרה אח"כ זה כבר בידי אלוהים".

"באמת כל רגע בקמפיין הזה ריגש אותי. היו לי משחקים שהיתה לי הרגשה שהיינו צריכים לנצח אבל היו לי אפילו יותר משחקים בקמפיין הזה שאמרתי איזה מזל שלא הפסדנו, כמו נגד אירלנד בחוץ - לא ראיתי אותנו חוזרים מ-2:0 בחוץ אבל חזרנו. יכולנו להפסיד יותר משחקים מאשר לנצח".

המצב של הנבחרת מחייב אותה להשיג ניצחון בפער של לפחות שישה שערים, על מנת שגם תיקו במשחק בין שוייץ לצרפת ישאיר לישראל סיכוי לסיים במקום השני. "לא צריך לחשוב על ההפרש במשחק מול פארו", מבקש בניון. "הוכחנו כבר בחוץ שאנחנו נבחרת יותר טובה מהם. אני חושב שפה ברמת-גן, עם הקהל שלנו, אנחנו צריכים לנצח את המשחק ולא לחשוב על חמש, שש או שבע שערים. רק על לנצח את המשחק".

גם הבלם טל בן-חיים באותה דיעה: "אני חושב שקודם כל אנחנו צריכים לקחת נקודות ורק אח"כ נסתכל על ההפרש (שערים). קודם צריכים לחשוב איך לנצח את המשחק הזה. זה לא יהיה קל אפילו נגד נבחרת שעל הנייר פחות טובה - תמיד זה לא קל. בניגוד לאחרים, אני לא אעשה סיכומים לקמפיין הזה, יש לנו עוד משחק חשוב מאוד ואני לא מוכן להיות שותף לזלזול הזה. אני אסכם רק אחרי המשחק".

עומר גולן, ששיפר את סיכויים לפתוח בהרכב בעקבות השלושער שלו במשחק בבלגרד מול פרטיזן אמר לפני האימון: "אני מקווה שהמזל הטוב של פתח-תקוה ידבק גם לנבחרת. אנחנו מאוד רוצים ומאמינים שיגמר טוב, ברור שאני מאוד רוצה לפתוח בהרכב אבל יש מאמן והוא יחליט. ביומיים הקרובים אתן הכל באימונים כדי לעשות לו (לגרנט) חיים קשים בבחירת ההרכב. אני מאוד רוצה להבקיע שער ראשון בנבחרת - אני מצפה לרגע הזה בכיליון עיניים".

אדורם קייסי קיבל מגן הוקרה על ההופעה ה-50 שלו במדי הנבחרת, אותה רשם המגן במשחק האחרון בפארו.

פרטים נוספים מהאימון, שמתקיים בשעה זו באצטדיון ר"ג, יובאו בהמשך...

באדיבות ONE

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  

עמוד ראשי » פורומים - דיון, פנאי, תמיכה והעשרת חווית המשתמש » פורום ספורט

עמוד 1 מתוך 1 [ 7 הודעות ]
פרסם נושא חדש הגב לנושא

עבור ל:  

בניון לא התאמן: לא יודע אם אוכל לשחק

היכל התהילה | דירוגים | הצוות
צור קשר | תנאי שימוש | רדיו מזרחית | מילים לשירים | חדשות המוסיקה | מוסיקה מזרחית | שירים במזרחית