נושמים מזרחית
שלום אורח, הרשמה לפורום | הוסף למועדפים
שם משתמש
סיסמה
זכור אותי | שכחתי סיסמה

"6 נקודות ועזורי יאמן עד סיום העונה" F2H הורדה ישירה מילים צלצול פלייבק רמיקס יוטיוב

עמוד ראשי חדשות המוסיקה מילים לשירים
עמוד ראשי » פורומים - דיון, פנאי, תמיכה והעשרת חווית המשתמש » פורום ספורט

עמוד 1 מתוך 1 [ 9 הודעות ]
פרסם נושא חדש הגב לנושא

"6 נקודות ועזורי יאמן עד סיום העונה"

מחבר הודעה
 נושא ההודעה: "6 נקודות ועזורי יאמן עד סיום העונה"
הודעהפורסם: 05 אוקטובר 2005, 17:54 
נושם מכור
נושם מכור
סמל אישי של המשתמש

לייקים: 2 אוהבים
פידבקים: 0 (0%)

פניג'ל מבהיר שניצחונות על סכנין והפועל ת"א בטדי יעניקו למאמן הזמני קביעות: בתקוה שירצה את הג'וב. עזורי: רק הצלחתה של בית"ר מעניינת אותי.

תמונה
מאיר פניג'ל: "מי צריך מאמן אחר?"

"אם גיא עזורי יצליח לזכות ב-6 נקודות בשני המשחקים הבאים הוא יאמן את בית"ר ירושלים עד תום העונה", את ההצהרה הזו שחרר היום (רביעי) ל-ONE יו"ר בית"ר, מאיר פניג'ל, השוהה בבלגיה.

פניג'ל יצא מצב רוח טוב לבלגיה לחגוג את ערב ראש השנה עם בתו הבכורה ומשפחתו, וזאת לאחר שבית"ר גברה 1:2 על מכבי פ"ת - ניצחונו השני של עזורי בשלושה משחקים כמאמן הקבוצה.

"אם גיא עזורי ימשיך בקצב הזה להעניק נקודות לבית"ר, מי צריך מאמן אחר?", הוסיף פניג'ל. "למעשה, עתידו של עזורי ייקבע בשני המשחקים הבאים.

"אלו המשחקים שיקבעו את עתידו ואת מעמדו, בתקוה שהוא כמובן ירצה את הג'וב עד סיום העונה. הוא מכיר את הקבוצה, השחקנים אוהבים אותו ומה טוב יותר מ-6 נקודות מתוך 9?".

עזורי אמר בתגובה: "כל מה שמעניין אותי זה אימון והצלחתה של בית"ר, כל השאר לא מענייני".

כזכור, לאחר התפטרותו של אלי אוחנה מתפקיד המאמן הועלו שמות של מועמדים רבים לאימון הקבוצה - ביניהם אברהם גרנט, יצחק שום, אורי מלמיליאן ועוד - אבל אף אחד מהם לא הגיע לבית וגן.

עזורי, שמעולם לא שימש כמאמן ראשי, הוליך את בית"ר לניצחונות נאים 2:3 בנתניה וכאמור 1:2 בפ"ת. בתווך הוא הפסיד בטדי 1:0 למכבי חיפה.

תמונה
גיא עזורי ושחקני בית"ר. "הם אוהבים אותו"

שני המשחקים הבאים של בית"ר ייערכו בטדי - מול היריבות המושבעות: בני-סכנין והפועל ת"א.

באדיבות ONE

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  

עמוד ראשי » פורומים - דיון, פנאי, תמיכה והעשרת חווית המשתמש » פורום ספורט

עמוד 1 מתוך 1 [ 9 הודעות ]
פרסם נושא חדש הגב לנושא

עבור ל:  

"6 נקודות ועזורי יאמן עד סיום העונה"

היכל התהילה | דירוגים | הצוות
צור קשר | תנאי שימוש | רדיו מזרחית | מילים לשירים | חדשות המוסיקה | מוסיקה מזרחית | שירים במזרחית