נושמים מזרחית
שלום אורח, הרשמה לפורום | הוסף למועדפים
שם משתמש
סיסמה
זכור אותי | שכחתי סיסמה

אשדוד התאמנה, חלק מהשחקנים הגיעו ברגל F2H הורדה ישירה מילים צלצול פלייבק רמיקס יוטיוב

עמוד ראשי חדשות המוסיקה מילים לשירים
עמוד ראשי » פורומים - דיון, פנאי, תמיכה והעשרת חווית המשתמש » פורום ספורט

עמוד 1 מתוך 1 [ 6 הודעות ]
פרסם נושא חדש הגב לנושא

אשדוד התאמנה, חלק מהשחקנים הגיעו ברגל

מחבר הודעה
 נושא ההודעה: אשדוד התאמנה, חלק מהשחקנים הגיעו ברגל
הודעהפורסם: 05 אוקטובר 2005, 17:47 
נושם מכור
נושם מכור
סמל אישי של המשתמש

לייקים: 2 אוהבים
פידבקים: 0 (0%)

חניכיו של יוסי מזרחי חזרו לאימונים בראש השנה - אלמושנינו, אוחיון ואלקריף הגיעו ברגל. אימון מלא ליניב עזרן: מאמין שתוך שבועיים אחזור לשחק.

תמונה
דיקה דיקה ואלמושנינו באימון אשדוד היום

לאחר יום מנוחה, שבה היום (רביעי) מ.ס. אשדוד להתאמן ללא שחקני הנבחרות.

מהסגל של יוסי מזרחי נעדרו דוד רביבו, המתכונן עם הנבחרת של אברהם גרנט למשחק מול איי פארו, והשוער סמי אג'יי, שיצא למשחק של נבחרת גאנה וישוב ארצה ביום שני.

אייל אלמושנינו, משה אוחיון ואמיר אלקריף, וכן מאמן השוערים לוי חיון, עשו את דרכם לאימון מביתם ברגל, מאחר והם שומרים שלא לנהוג בראש השנה.

לאלמושנינו וחיון ארכה הצעדה מביתם כשעה ורבע, ואילו לאוחיון ואלקריף כחצי שעה. גם ממגרש האימונים אל מגרש המכללות, שם נערך האימון, הגיעו הארבעה ברגל, כאשר מרחק ההליכה בין המגרשים הוא כרבע שעה.

אלמושנינו יחד עם ז'אן דיקה דיקה, המאיישים שניהם את עמדת הבלם, עשו היום צעד נוסף להחלמתם מן המתיחות ברגליהם, וקיימו אימוני ריצה ארוכים יחד עם מאמן הכושר רפי חמאווי, במגרש סמוך. נראה כי עד למשחק במחזור הבא מול מכבי ת"א שני הבלמים יהיו כשירים למשחק.

מי שקיים אימון מלא הוא החלוץ הצעיר יניב עזרן, שאף השתתף במשחקון הפנימי. עזרן אמר בתום האימון: "הרגשתי טוב מאוד, ברור שקצת כואב, אבל אני מאמין שתוך שבועיים אני אהיה כשיר גם למשחקים".

תמונה
עידן שריקי אחרי שנטש היום את האימון

במהלך המשחקון הפנימי קיבל עידן שריקי מכה בברכו ונאלץ לפרוש מהמשחקון. לקראת השריקה של מזרחי לסיום האימון, נאלץ גם אושרי אלפסי לצאת מן האימון לאחר שספג מכה קשה בירך לאחר גליץ' שעשה.

למרות שהעיר לשחקניו לא מעט במהלך האימון, היה מזרחי מרוצה מאוד בסיום ואמר לחניכיו: "עשיתם אימון טוב מאוד".

אגב, ל-ONE נודע כי הבוקר קיימו פליקס אובוקה וארנסט אטצ'י אימוני ריצה בחוף הים, על דעת עצמם.

ביום שישי תארח אשדוד למשחק אימון את הפועל פ"ת באצטדיון העירוני.

באדיבות ONE

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  

עמוד ראשי » פורומים - דיון, פנאי, תמיכה והעשרת חווית המשתמש » פורום ספורט

עמוד 1 מתוך 1 [ 6 הודעות ]
פרסם נושא חדש הגב לנושא

עבור ל:  

אשדוד התאמנה, חלק מהשחקנים הגיעו ברגל

היכל התהילה | דירוגים | הצוות
צור קשר | תנאי שימוש | רדיו מזרחית | מילים לשירים | חדשות המוסיקה | מוסיקה מזרחית | שירים במזרחית