נושמים מזרחית
שלום אורח, הרשמה לפורום | הוסף למועדפים
שם משתמש
סיסמה
זכור אותי | שכחתי סיסמה

בית"ר י-ם: בלם נבחרת רומניה יגיע למבחנים F2H הורדה ישירה מילים צלצול פלייבק רמיקס יוטיוב

עמוד ראשי חדשות המוסיקה מילים לשירים
עמוד ראשי » פורומים - דיון, פנאי, תמיכה והעשרת חווית המשתמש » פורום ספורט

עמוד 1 מתוך 1 [ 7 הודעות ]
פרסם נושא חדש הגב לנושא

בית"ר י-ם: בלם נבחרת רומניה יגיע למבחנים

מחבר הודעה
 נושא ההודעה: בית"ר י-ם: בלם נבחרת רומניה יגיע למבחנים
הודעהפורסם: 04 אוקטובר 2005, 12:37 
נושם זהב
נושם זהב
סמל אישי של המשתמש

לייקים: 2 אוהבים
פידבקים: 0 (0%)

פלאביוס מולדובן, שחקנה של ראפיד בוקרשט יגיע בימים הקרובים להתרשמות בבירה. גיא עזורי אחרי הניצחון על מכבי פ"ת: "לא דיברו אתי על המשך הדרך אבל יהיה בסדר". גיא לוזון: "לא באנו עם אליבי"

פלאביוס מולדובן, בלם ראפיד בוקרשט ונבחרת רומניה, יגיע למבחנים בבית"ר ירושלים בימים הקרובים, כשהמטרה היא להחתימו עד סוף העונה. בבית"ר היו מרוצים מהניצחון על מכבי פ"ת (1:2) וינסו לנצל את הפגרה כדי לחזק את הקבוצה.

מולדובן (29, 1.84 מ') החל את הקריירה בקבוצת בראסוב, ב-2002 הצטרף לנאציונל בוקרשט, שם בילה שלוש שנים. בעונה שעברה חצה את הכביש לראפיד בוקרשט, במדיה רשם תשע הופעות וכבש שער אחד. למולדובן שלוש הופעות בנבחרת רומניה

בקבוצה הופתעו מכך שארקדי גאידמק לא הגיע למשחק בגלל עיסוקיו, אולם מסרו כי המיליארדר קיבל דיווח חי על התוצאה. מאמנה הזמני של בית"ר, גיא עזורי, אמר ל'חדשות הספורט': "ניצחון נהדר. שיחקנו טוב והנו שאנחנו קבוצה טובה". על המשך דרגו בקבוצה אמר עזורי: "אף אחד לא בבית"ר לא דיבר אתי אבל אני בטוח שיהיה בסדר".

"למרות ששיחקנו נגד קבוצה גדולה, האמנתי שאנחנו יכולים לעשות את זה פה ואני מאושר מהניצחון הענק הזה. החצי ראשון היה לא טוב מבחינתו וכשלא הולך צריך לעשות שינויים. אני שמח שהשינויים עבדו הפעם" הוסיף עזורי.

אחד השחקנים הבולטים בבית"ר היה מאור מליקסון, שנכנס במחצית השנייה. עזורי התייחס לכשרון הצעיר: "הוא מחליף מושלם ואני רוצה שהוא יהפוך לשחקן הרכב גדול. הוא ילד כל כך מוכשר שאי אפשר לוותר על דבר כזה, אבל לאף אחד אין טאבו על ההרכב. מי שיהיה טוב וישקיע יקבל את הקרדיט".

מאמן מכבי פתח תקווה, גיא לוזון, אמר בסיום המשחק: "בחצי הראשון שטפנו את המגרש. לדעתי צריך לתת לקורנפיין ציון 10 על ההופעה שלו. להפסיד זה אף פעם לא טוב, זה תמיד רע. לא באנו עם שום תירוץ או אליבי של עייפות. היו שחקנים שנלחמו 90 דקות ונסחטו על המגרש".
הכתבה מאתר ספורט5

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  

עמוד ראשי » פורומים - דיון, פנאי, תמיכה והעשרת חווית המשתמש » פורום ספורט

עמוד 1 מתוך 1 [ 7 הודעות ]
פרסם נושא חדש הגב לנושא

עבור ל:  

בית"ר י-ם: בלם נבחרת רומניה יגיע למבחנים

היכל התהילה | דירוגים | הצוות
צור קשר | תנאי שימוש | רדיו מזרחית | מילים לשירים | חדשות המוסיקה | מוסיקה מזרחית | שירים במזרחית