נושמים מזרחית
שלום אורח, הרשמה לפורום | הוסף למועדפים
שם משתמש
סיסמה
זכור אותי | שכחתי סיסמה

בשורה טובה למכבי: אימון מלא לדוארטה F2H הורדה ישירה מילים צלצול פלייבק רמיקס יוטיוב

עמוד ראשי חדשות המוסיקה מילים לשירים
עמוד ראשי » פורומים - דיון, פנאי, תמיכה והעשרת חווית המשתמש » פורום ספורט

עמוד 1 מתוך 1 [ 5 הודעות ]
פרסם נושא חדש הגב לנושא

בשורה טובה למכבי: אימון מלא לדוארטה

מחבר הודעה
 נושא ההודעה: בשורה טובה למכבי: אימון מלא לדוארטה
הודעהפורסם: 03 אוקטובר 2005, 10:50 
נושם מכור
נושם מכור
סמל אישי של המשתמש

לייקים: 2 אוהבים
פידבקים: 0 (0%)

על רקע בצורת השערים יכולים הצהובים להתחיל לראות את הברזילאי חוזר - החלוץ למקורב: אני לא המושיע. אייל ברקוביץ' שוחרר מהאימון - גם שטראובר.

לראשונה מזה חודשיים ערך היום (ראשון) ז'וזה דוארטה אימון מלא במכבי ת"א לקראת חזרתו לפעילות שלא מתוכננת במחזור הקרוב אלא בעוד שלושה או ארבעה מחזורים.

שלושה שערים בארבעה משחקים - זהו ההספק העלוב של מכבי ת"א העונה בליגה, דוארטה בהחלט יכול לעזור.

דוארטה ביצע את כל מרכיבי האימון - לרבות משחק עם כדור וזו בשורה טובה לאוהדי הקבוצה עקב מכת האין-חלוצים של מכבי ת"א, שהולידה בצורת של שערים.

ביום שבת דווקא הגיעו הצהובים למצבים רבים מול נצרת-עילית, אבל יכולת מצוינת של אושרי לוי והחטאות מסמרות שיער הורידו את ניר קלינגר וחניכיו מכר הדשא מתסוכלים מה-0:0.

במכבי ת"א כבר סופרים את הימים עד לחזרתו למגרשים של דוארטה. הברזילאי אמר למקורביו: "אני רוצה לחזור בקצב שלי, להיות בריא ב-100 אחוז, לאפס את הרגל ואז להשתלב בקבוצה. אני לא המושיע, יש פה שחקנים מצוינים והקבוצה לא נבנית על שחקן אחד".

אייל ברקוביץ' שוחרר היום מהאימון - וכמוהו גם תמיר כהן ולירן שטראובר, שקיבלו טיפולים אחרי המשחק אתמול

הקבוצה תצא לשלושה ימיי חופשה לאור פגרת הנבחרת וראש השנה ותשוב להתאמן ביום חמישי.

אוהדי מכבי ת"א עדיין לא נרגעו מהתיקו המאופס מול נצרת-עילית ובכונתם לבקש פגישה עם לוני הרציקוביץ. "אנחנו רואים את מכבי פ"ת ומתפוצצים, רואים את אלי ביטון ומשתגעים", אומרים האוהדים. "אם לא ניצחנו את נצרת, אז את מי ננצח? השנה מכרנו 10 אלף מנויים, בשנה הבאה נמכור 3000".

באדיבות ONE

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  

עמוד ראשי » פורומים - דיון, פנאי, תמיכה והעשרת חווית המשתמש » פורום ספורט

עמוד 1 מתוך 1 [ 5 הודעות ]
פרסם נושא חדש הגב לנושא

עבור ל:  

בשורה טובה למכבי: אימון מלא לדוארטה

היכל התהילה | דירוגים | הצוות
צור קשר | תנאי שימוש | רדיו מזרחית | מילים לשירים | חדשות המוסיקה | מוסיקה מזרחית | שירים במזרחית