נושמים מזרחית
שלום אורח, הרשמה לפורום | הוסף למועדפים
שם משתמש
סיסמה
זכור אותי | שכחתי סיסמה

"החמצות לא מאפיינות שחקנים בקמה הזאת " כנסו לכתבה F2H הורדה ישירה מילים צלצול פלייבק רמיקס יוטיוב

עמוד ראשי חדשות המוסיקה מילים לשירים
עמוד ראשי » פורומים - דיון, פנאי, תמיכה והעשרת חווית המשתמש » פורום ספורט

עמוד 1 מתוך 1 [ 2 הודעות ]
פרסם נושא חדש נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.

"החמצות לא מאפיינות שחקנים בקמה הזאת " כנסו לכתבה

מחבר הודעה
 נושא ההודעה: "החמצות לא מאפיינות שחקנים בקמה הזאת " כנסו לכתבה
הודעהפורסם: 02 אוקטובר 2005, 11:26 
נושם ותיק
נושם ותיק

לייקים: 8 אוהבים
פידבקים: 0 (0%)

במכבי ת"א הופתעו לשמוע את אוהדי הקבוצה קוראים להתפטרותו של המאמן, ניר קלינגר, אחרי התיקו 0:0 מול הפועל נצרת עילית הערב. המאמן עצמו העדיף להסתכל על חצי הכוס המלאה וטען כי חניכיו הפגינו את אחד המשחקים הטובים שלהם העונה.

"אני חייב להגיד שאני חושב שהקבוצה שיחקה היום טוב, זה אפילו אחד המשחקים הטובים שלנו השנה. השחקנים היו מכווצים קצת מול השער והיו לנו החמצות שלא מאפיינות שחקנים ברמה הזו", אמר קלינגר בסיום.

המאמן הוסיף: "השחקנים צריכים להבין שכדי לנצח צריכים להיות רגועים מול השער. אני לא זוכר משחק כזה, שבו לקבוצה השנייה לא היה אף מצב, אבל זה לא נותן לנו שום דבר. הקבוצה כיפרה על המשחק האנמי משבוע שעבר והקהל ראה את זה. אמרתי לשחקנים להרים את הראש, זה משחק של אחד לאלף שמכל כך הרבה מצבים לא הצלחנו להבקיע".

בצד המרוצה יותר, אמר מוטי איווניר, מאמנה של נצרת עילית: " אני מצדיע לשחקנים שלי שנלחמו פה. נכון שנעזרנו במזל, מכבי החמיצה ממצבים טובים. בשבוע שעבר היו לנו מצבים לא פחות טובים מול בני יהודה והמזל לא היה לצדנו. השחקנים שלנו נלחמו ונתנו את הנשמנה שלהם".

המאמן התייחס גם לעובדה שקבוצתו כבשה עד כה שני שערים בלבד בארבעה משחקים, וגם הם מהנקודה הלבנה: "נצרת עילית עוד תכבוש שער שדה, לי יש סבלנות, אז גם לתקשורת צריכה להיות סבלנות".

גיבור המשחק, השוער אושרי לוי, שספג שער אחד בלבד מפתיחת העונה והצטיין גם הפעם אמר: " אני חושב שהפועל נצרת עילית השיגה נקודה שהיא הייתה ראויה לה. מזל זה חלק מהמשחק ולשמחתנו הוא היה לצדנו היום. אנחנו מאד שמחים שהגענו לבלומפילד מלא בשבת בערב, ונכנסו לתודעה של הקהל הישראלי. אני והשחקנים עובדים כל הזמן כדי להגיע לרמה הגבוהה ביותר".

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  

עמוד ראשי » פורומים - דיון, פנאי, תמיכה והעשרת חווית המשתמש » פורום ספורט

עמוד 1 מתוך 1 [ 2 הודעות ]
פרסם נושא חדש נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.

עבור ל:  

"החמצות לא מאפיינות שחקנים בקמה הזאת " כנסו לכתבה

היכל התהילה | דירוגים | הצוות
צור קשר | תנאי שימוש | רדיו מזרחית | מילים לשירים | חדשות המוסיקה | מוסיקה מזרחית | שירים במזרחית