נושמים מזרחית
שלום אורח, הרשמה לפורום | הוסף למועדפים
שם משתמש
סיסמה
זכור אותי | שכחתי סיסמה

באדיר: במידה ואבקיע שער אדע לאן לרוץ F2H הורדה ישירה מילים צלצול פלייבק רמיקס יוטיוב

עמוד ראשי חדשות המוסיקה מילים לשירים
עמוד ראשי » פורומים - דיון, פנאי, תמיכה והעשרת חווית המשתמש » פורום ספורט

עמוד 1 מתוך 4 [ 47 הודעות ]
פרסם נושא חדש הגב לנושא

באדיר: במידה ואבקיע שער אדע לאן לרוץ

מחבר הודעה
 נושא ההודעה: באדיר: במידה ואבקיע שער אדע לאן לרוץ
הודעהפורסם: 29 ספטמבר 2005, 11:40 
נושם מכור
נושם מכור
סמל אישי של המשתמש

לייקים: 2 אוהבים
פידבקים: 0 (0%)

קשר הפועל ת"א מתכונן למפגש המסקרן מול חבריו לשעבר במכבי חיפה: אני לא חושב שאתרגש - אין לי סנטימנטים ואין לי בעיה שהאוהדים ישרקו לי בוז.

תמונה
וואליד באדיר. בטוח שימצא את הכיוון הנכון?

וואליד באדיר, קשרה של הפועל ת"א, חוזר לקרית-אליעזר, ולמרות השנים היפות בכרמל עושה רושם שהוא לא הולך לתת הנחות לאףאחד.

לאחרונה, דרך גורם שלישי, יושרו ההדורים בין מאמן מכבי חיפה, רוני לוי, לבאדיר, שנפגע מההתייחסות של לוי בתחילת העונה. כזכור, המאמן התבטא בעניינו של הקשר ואמר: "מי שרצינו שיהיה במכבי חיפה, נמצא כאן".

במסר שהועבר לבאדיר נאמר לשחקן שללוי לא היתה כל כוונה לפגוע בו ויתרה מכך, לוי מעריך מאוד את יכולתו של השחקן.

באדיר אמר ל-ONE: "יהיה נחמד לפגוש את מכבי חיפה, שם היו לי עונות נפלאות. אני מגיע למשחק בלי שום סנטימנטים. היום אני נמצא בהפועל ת"א ונהנה מכל רגע, אני לא חושב שאתרגש לפני ובמהלך המשחק.

"חשובה לי הצלחת הפועל ת"א, אנחנו קבוצה טובה ואנחנו הולכים להתמודד מול קבוצה שרוב שחקניה בנבחרת ישראל".

על כך שיש אפשרות שהקהל החיפאי ישרוק לו בוז אמר באדיר: "אין לי בעיה עם זה, שישרקו לי בוז זה בכלל לא מעניין אותי. אותי מעניין רק הקהל של הפועל ת"א, ותאמין לי שמידה ואבקיע שער אדע לאן לרוץ".

תמונה
רוני לוי. באדיר לא אהב את ההתבטאויות - זה הזמן לנקום?
[hr]

בחיפה כועסים: באדיר שכח מאיפה הוא בא

הירוקים לא אהבו את התבטאותו ב-ONE של קשר הפועל ת"א לפני ההתמודדות המסקרנת בין הקבוצות: כנראה שרק הכסף עניין אותו. מאמץ להכשיר את קולאוטי.

תמונה
רוברטו קולאוטי. גם הוא כועס על באדיר?

אם לא מספיק שהמפגשים בין מכבי חיפה להפועל ת"א חמים גם ככה, הגיע היום (חמישי) וואליד באדיר וחימם עוד קצת את העסק.

באדיר אמר היום ל-ONE: "אין לי סנטימנטים", מה שהכעיס מאוד את האלופה.

במכבי חיפה, שם כאמור כועסים מאוד על באדיר, אמרו בתגובה: "כנראה שבאדיר שכח מאיפה הוא בא והיכן הוא שיחק במהלך 5 השנים האחרונות. אם אין לו סנטימנטים למועדון כמו מכבי חיפה, כנראה שרק הכסף עניין אותו".

במכבי חיפה ינסו לעשות היום ניסיון אחרון להכשיר את רוברטו קולאוטי לקראת המשחק המסקרן ביום ראשון מול הפועל ת"א.

בקבוצה פסימיים מאוד לגבי האפשרות שהחלוץ הארגנטיני יתגבר על הפציעה, כמו-כן מעדיפים בחיפה שלא לקחת סיכון ולשתף את קולאוטי בכל מחיר, במיוחד מכיוון שהקבוצה יוצאת לפגרה אחרי המשחק.

במידה וקולאוטי אכן לא יוכל לשחק כפי שזה נראה כרגע, שלומי ארבייטמן יפתח במקומו ב-11 של האלופה.

מכבי חיפה מתכננת לקיים טקס קצר לפני המשחק, בו תיפרד משני שחקניה בשנים האחרונות, וואליד באדיר ואליניב ברדה.

תמונה
שלומי ארבייטמן. בכוננות הרבה ליום ראשון

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  

עמוד ראשי » פורומים - דיון, פנאי, תמיכה והעשרת חווית המשתמש » פורום ספורט

עמוד 1 מתוך 4 [ 47 הודעות ]
פרסם נושא חדש הגב לנושא

עבור ל:  

באדיר: במידה ואבקיע שער אדע לאן לרוץ

היכל התהילה | דירוגים | הצוות
צור קשר | תנאי שימוש | רדיו מזרחית | מילים לשירים | חדשות המוסיקה | מוסיקה מזרחית | שירים במזרחית