נושמים מזרחית
שלום אורח, הרשמה לפורום | הוסף למועדפים
שם משתמש
סיסמה
זכור אותי | שכחתי סיסמה

ארבייטמן לקראת בית"ר: תלוי בעיקר בנו F2H הורדה ישירה מילים צלצול פלייבק רמיקס יוטיוב

עמוד ראשי חדשות המוסיקה מילים לשירים
עמוד ראשי » פורומים - דיון, פנאי, תמיכה והעשרת חווית המשתמש » פורום ספורט

עמוד 1 מתוך 1 [ 2 הודעות ]
פרסם נושא חדש נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.

ארבייטמן לקראת בית"ר: תלוי בעיקר בנו

מחבר הודעה
 נושא ההודעה: ארבייטמן לקראת בית"ר: תלוי בעיקר בנו
הודעהפורסם: 22 ספטמבר 2005, 15:47 
נושם מכור
נושם מכור
סמל אישי של המשתמש

לייקים: 2 אוהבים
פידבקים: 0 (0%)

רוני לוי לא יבצע שינויים בהרכב מכבי חיפה - החלוץ, שיישב על הספסל, על היחס מהקהל בי-ם: לא יודע מה מצפה לי. קינן עשוי לעזוב לאחר המחזור השישי.

מכבי חיפה החלה היום (חמישי) בהכנות לקראת המשחק ביום ראשון בטדי נגד בית"ר ירושלים.

לפי מה שמסתמן, המאמן רוני לוי יעלה את ההרכב שפתח גם במשחק הניצחון מול מכבי פ"ת, עם עידן טל כקשר אחורי ומיכאל זנדברג כקשר שמאלי.

שלומי ארבייטמן יהיה שוב על הספסל ויחכה להזדמנות שלו. חלוץ בית"ר בעבר מודע לעובדה שהקהל הירושלמי, לפחות בחלקו, עשוי לקלל ולגדף אותו לאורך המשחק במידה שישולב.

ארבייטמן אמר ל-ONE: "אני לא יודע מה מצפה לי, נחכה ונראה. לפני שנה, כשיחקתי במדי הפועל פ"ת בטדי, חלק עודד אותי וחלק קילל אותי. אין לי בעיה עם זה".

על המשחק מול בית"ר הוסיף החלוץ: "צפוי לנו משחק מאוד קשה מול קבוצה ביתית עם קהל שיתמוך וידחוף אותם מהדקה הראשונה. המשחק הזה תלוי יותר ביכולת שלנו ואני מקווה שהקהל שלנו יגיע לטדי ויתמוך בנו".

על העובדה שהוא שוב ייאלץ לפתוח על הספסל ולצפות ביניב קטן ורוברטו קולאוטי בהרכב: "אני מתאזר בסבלנות. יש מאמן והוא קובע".

דקל קינן ישוחרר רק לאחר המחזור השישי, וזאת במידה שלא ישותף במשחקי הליגה. החלטה ברוח זו קיבל לוי לאור העובדה שמספר קבוצות - ביניהן מכבי נתניה, הפועל פ"ת, בני-יהודה ובני-סכנין - פנו לחיפה בבקשה לשאול את הבלם ונענו בשלילה.

טל, חיים מגרלשוילי, קינן, גוסטבו בוקולי תום אלמדון ביקרו היום ילדים חולים וחילקו להם תשורות.

לוי אישר לליאור רפאלוב, עדן בן-בסט ושי מימון לצאת בתחילת החודש הבא יחד עם קבוצת הנוער לטורניר האפיפיור שיתקיים ברומא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  

עמוד ראשי » פורומים - דיון, פנאי, תמיכה והעשרת חווית המשתמש » פורום ספורט

עמוד 1 מתוך 1 [ 2 הודעות ]
פרסם נושא חדש נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.

עבור ל:  

ארבייטמן לקראת בית"ר: תלוי בעיקר בנו

היכל התהילה | דירוגים | הצוות
צור קשר | תנאי שימוש | רדיו מזרחית | מילים לשירים | חדשות המוסיקה | מוסיקה מזרחית | שירים במזרחית