נושמים מזרחית
שלום אורח, הרשמה לפורום | הוסף למועדפים
שם משתמש
סיסמה
זכור אותי | שכחתי סיסמה

אייל:"שההתאחדות תצא מהאטימות ותאפשר לכפ"ס להעביר ב F2H הורדה ישירה מילים צלצול פלייבק רמיקס יוטיוב

עמוד ראשי חדשות המוסיקה מילים לשירים
עמוד ראשי » פורומים - דיון, פנאי, תמיכה והעשרת חווית המשתמש » פורום ספורט

עמוד 1 מתוך 1 [ 14 הודעות ]
פרסם נושא חדש הגב לנושא

אייל:"שההתאחדות תצא מהאטימות ותאפשר לכפ"ס להעביר ב

מחבר הודעה
 נושא ההודעה: אייל:"שההתאחדות תצא מהאטימות ותאפשר לכפ"ס להעביר ב
הודעהפורסם: 20 ספטמבר 2005, 08:14 
נושם ותיק
נושם ותיק

לייקים: 2 אוהבים
פידבקים: 0 (0%)

אייל ברקוביץ' יצא אתמול בקריאה לאפשר להפועל כפ"ס לארח את הצהובים מחוץ למגרשה הביתי(שמכיל רק!! 5000 מקומות)

"אני מבקש ממוסדות ההתאחדות לכדורגל לצאת מהאטימות ושיאפשרו לכפ"ס להעתיק את הביתיות ולארח אותנו באיצטדיון גדול יותר. לא חבל שבמשחק כזה יהיו רק 5000 צופים כאשר לפחות!! עוד 7000 אוהדיי מכבי לא יוכלו לממש את רצונם להגיע למשחק??!"

ש:ומה עם עיקרון השיוויוניות?

אייל:"אני מבין את ההתאחדות שרוצה לשמור על השוויוניות, אבל במקביל הם מחמיצים את המטרה העיקרית: הצלת הכדורגל הישראלי מקריסה. ההצלה יכולה לבוא רק ממילוי איצטדיונים. זו הייתה המטרה של מכבי שהחזירה אותי ואת אבי. חוץ מזה עד הסיבוב השלישי המשחקים פחות קובעים מכדי שתישמר הביתיות!"

"אנחנו רוצים להחזיר את הכיף למגרשים ולא נותנים לנו. במקום שישמחו על חזרת הקהל עושים ההיפך ומשאירים את הקהל בבית. אני בטוח ש ל פ ח ו ת עוד 10,000 צופים לא הגיעו לדרבי מכיוון שלא נערך בר"ג. לא חבל על כך שנגרם נזק בנושא הצלת הליגה ובמניעת שיפור המצב הכלכלי של המועדונים??!!!"

ההחלטה על איסור העברת הביתיות על רק המציאות של מצב הכדורגל היא פשוט- א ט י מ ו ת!!! במקום לעזור ולפרגן לאלה שרוצים לתת לכדורגל פה בהתאחדות מפריעים להם!!. קהל גדול במשחקים הוא חלק מהעיניין, ואסור להחמיץ את ההזדמנות."

ש:למה באנגליה אין העברת ביתיות?

אייל:"כי שם יש באיצטדיונים מקומות ל 40 ו 50 אלף צופים. לפני שאנחנו מדברים על אנגליה, כדאי קודם כל שנלמד מהתרבות שלהם. לא חבל שאלפיי ילדים ובני נוער, שרוצים להתחיל ליהנות מכדורגל ואח"כ אמורים להישאר אוהדים, יצטרכו לוותר על הרצון הזה??! יש לנו הזדמנות להעלות את ההתעניינות בצורה משמעותית, והחלטת ההתאחדות תוקעת את ההזדמנות הזאת"!!!

הראיון פורסם הבוקר בידיעות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  

עמוד ראשי » פורומים - דיון, פנאי, תמיכה והעשרת חווית המשתמש » פורום ספורט

עמוד 1 מתוך 1 [ 14 הודעות ]
פרסם נושא חדש הגב לנושא

עבור ל:  

אייל:"שההתאחדות תצא מהאטימות ותאפשר לכפ"ס להעביר ב

היכל התהילה | דירוגים | הצוות
צור קשר | תנאי שימוש | רדיו מזרחית | מילים לשירים | חדשות המוסיקה | מוסיקה מזרחית | שירים במזרחית