נושמים מזרחית
שלום אורח, הרשמה לפורום | הוסף למועדפים
שם משתמש
סיסמה
זכור אותי | שכחתי סיסמה

"החולצות מעונת הדאבל עשו את העבודה" F2H הורדה ישירה מילים צלצול פלייבק רמיקס יוטיוב

עמוד ראשי חדשות המוסיקה מילים לשירים
עמוד ראשי » פורומים - דיון, פנאי, תמיכה והעשרת חווית המשתמש » פורום ספורט

עמוד 1 מתוך 1 [ 2 הודעות ]
פרסם נושא חדש הגב לנושא

"החולצות מעונת הדאבל עשו את העבודה"

מחבר הודעה
 נושא ההודעה: "החולצות מעונת הדאבל עשו את העבודה"
הודעהפורסם: 19 ספטמבר 2005, 15:27 
נושם מכור
נושם מכור
סמל אישי של המשתמש

לייקים: 2 אוהבים
פידבקים: 0 (0%)

שחקני מכבי ת"א ביקשו מההנהלה להמשיך וללבוש את המדים מ-1995/96 עימם ניצחו 0:2 בדרבי - תמיר כהן: זה נתן גאווה. טריקה צפוי לחזור להרכב.

שחקני מכבי ת"א ביקשו מההנהלה להמשיך ולשחק עם החולצות המשובצות מעונת הדאבל 1995/96, שהוכיחו את עצמן ביום ראשון בדרבי התל-אביבי בו ניצחו הצהובים 0:2.

הרעיון לחולצות היה של מנכ"ל הקבוצה, אלי דריקס, והשחקנים גילו את ההפתעה רק בחדר ההלבשה לפני העלייה לכר הדשא.

מבשל השער השני, סאלם אבו-סיאם, אמר ל-ONE: "בתור ילד הערצתי את הקבוצה של הדאבל ולכן גם התרגשתי ללבוש את החולצות האלה. זה היה בשבילי משהו מיוחד".

תמיר כהן אמר במדור "טור אישי" ב-BIGONE: "הפעם האחרונה שראיתי את התלבושות האלה, היה בתור אוהד שרוף בשער 4 באצטדיון ר"ג. הייתי מאוד גאה ללבוש אותן בדרבי ביום ראשון. כנראה שהן עשו את העבודה שלהן".

יוג'ין טריקה צפוי לחזור להרכב במשחק הליגה הקרוב נגד הפועל כפ"ס, בו צפויה מכבי ת"א לחזור למערך שיכלול קשר אחורי אחד.

אבי סטרול, שהוחלף בדקה ה-77 בדרבי בגלל כאבים בברכו, חש טוב יותר הבוקר. בתחילה חששו שמדובר במתיחה, אך המצב נראה כעת טוב יותר.

"הכבוד הונח על כף המאזניים"

ג'ובאני רוסו אמר בסיום המשחק: "אין יותר מתוק מניצחון בדרבי. יש לנו שש נקודות ועכשיו יהיה שקט. אנחנו קבוצה טובה והוכחנו את זה. ניצחנו בשני משחקים קשים ופנינו לעונה טובה".

אבי נמני: "הכבוד של הקהל הונח כאן על כף המאזניים ואסור היה לנו להפסיד עוד דרבי. הייתי כבר בהרבה דרבים ואני יודע מה החשיבות של ניצחון, ובגלל זה רציתי מאוד לנצח.

"אני שמח שעשינו את זה. אנחנו נהיה קבוצה יותר טובה בהמשך. עשינו שני ניצחונות קשים מאוד. מגיע כל הכבוד לפרגון של הקהל הנהדר שלנו".

אייל ברקוביץ': "בשביל משחקים כאלה חזרתי מאירופה. נהניתי מכל שנייה. הקהל שלנו היה פנטסטי. שיחקנו מצוין, שרק נמשיך כך. עשינו קצת במכנסיים במשחקים הראשונים אבל ממשחק למשחק זה משתפר".

"חסרים לנו חלוצים בסגל וזה נראה כי המשחק יכול היה להיגמר בתוצאה טובה יותר. זה מזכיר לי את הדרבי של גלאזגו ושל מנצ'סטר, למרות שיש פחות קהל", סיכם ברקוביץ' את הניצחון הראשון שלו בדרבי התל-אביבי.

ניר קלינגר אמר לערוץ 10: "הרבה זמן לא היינו במקום הראשון. אני בטוח שגם הוא התגעגע אלינו. השחקנים אמרו לי בחדר ההלבשה בציניות לומר שנישאר צנועים. לא נתנו את המשחק שאנחנו יכולים לתת. אנחנו יכולים לשחק הרבה יותר טוב. השחקנים הוכיחו שהם גברים, החזירו לקהל וזה מה שחשוב".

על הפועל ת"א אמר המאמן: "וקסברגר היה חסר להם. אני לא אשכח לו את זה".

לוני הרציקוביץ: "הקהל שלנו עשה בית-ספר לעידוד. אני מאוד מרוצה, ידעתי שזה מה שיהיה העונה וגם כשקטרגו עלינו לא התרגשתי".

אבי יחיאל: "לא היה משחק מדהים, אבל בהחלט זה שיפור משמעותי ביחס לאיך ששיחקנו עד היום. ההבדל המשמעותי הוא בזה שההתגנה מקבלת הרבה יותר עזרה מהחלק ההתקפי וברגע שאנחנו לא מקבלים גול אז יש לנו מספיק אנשים מוכשרים מקדימה כדי שנשים גולים".

בהתאחדות לכדורגל לא אהבו את כמות הכרטיסים הנמוכה, לטענתם, שהקצתה להם מכבי ת"א.

מנכ"ל ההתאחדות, חיים צימר, אמר: "ההתאחדות העבירה כמקובל למכבי ת"א רשימת מזמיני כרטיסים לדרבי, הכמות שהוקצה ע"י מכבי ת"א היתה 15 כרטיסים לתא כבוד ועוד כ-12 לשערים אחרים. הכמות שניתנה היתה פחותה מהמקובל וההתאחדות תדון עם מכבי ת"א כדי לסכם את העניין".

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  

עמוד ראשי » פורומים - דיון, פנאי, תמיכה והעשרת חווית המשתמש » פורום ספורט

עמוד 1 מתוך 1 [ 2 הודעות ]
פרסם נושא חדש הגב לנושא

עבור ל:  

"החולצות מעונת הדאבל עשו את העבודה"

היכל התהילה | דירוגים | הצוות
צור קשר | תנאי שימוש | רדיו מזרחית | מילים לשירים | חדשות המוסיקה | מוסיקה מזרחית | שירים במזרחית