נושמים מזרחית
שלום אורח, הרשמה לפורום | הוסף למועדפים
שם משתמש
סיסמה
זכור אותי | שכחתי סיסמה

"עזורי יודע שהמינוי הוא זמני בלבד" F2H הורדה ישירה מילים צלצול פלייבק רמיקס יוטיוב

עמוד ראשי חדשות המוסיקה מילים לשירים
עמוד ראשי » פורומים - דיון, פנאי, תמיכה והעשרת חווית המשתמש » פורום ספורט

עמוד 1 מתוך 1 [ 9 הודעות ]
פרסם נושא חדש הגב לנושא

"עזורי יודע שהמינוי הוא זמני בלבד"

מחבר הודעה
 נושא ההודעה: "עזורי יודע שהמינוי הוא זמני בלבד"
הודעהפורסם: 18 ספטמבר 2005, 12:41 
נושם זהב
נושם זהב
סמל אישי של המשתמש

לייקים: 2 אוהבים
פידבקים: 0 (0%)

בכיר בבית"ר ירושלים מבהיר את מעמד עוזר המאמן למרות הניצחון על נתניה. בקבוצה כועסים: מישהו מחפש לעשות רע בבית"ר, לעזורי מותר לעמוד על הקווים.

אם מישהו חשב שהניצחון על מכבי נתניה יגרום לשקט בבית"ר ירושלים הוא טעה. אם מישהו חשב שה-2:3 בקופסה יעניק לגיא עזורי את תפקיד המאמן הקבוע - גם הוא טעה.

בבית"ר ירושלים לא הספיקו ליהנות מהניצחון, וכבר מצאו את עצמם במרכזה של סערה חדשה: תעודת המאמן של גיא עזורי.

המאמן, שהחליף את אלי אוחנה באופן זמני, הדריך את הקבוצה בניצחון החוץ הנאה, אולם הופתע לשמוע טענות מגורמים שונים שאמרו שאין לו תעודת מאמן וכי הוא אינו רשאי לעמוד על הקווים.

היום או מחר צפויה בית"ר להגיש את תעודת המאמן של עזורי, אותה קיבל עת אימן באוניברסיטה בארה"ב. בבית"ר יבקשו מההתאחדות להכיר בתעודה של עזורי, על מנת שיוכל לעמוד על הקווים גם במשחק הבא של הקבוצה מול מכבי חיפה.

עזורי אמר הבוקר (ראשון) ל-ONE‏: "אני מאוד שמח על הניצחון שלנו, זו היתה הרגשה מצוינת אתמול. השחקנים השקיעו כל כך הרבה ונתנו את כל הלב שלהם במשחק. יש לי תעודת מאמן כבר כל כך הרבה שנים, כרגע אני לא יודע מה קורה עם הנושא הזה".

בבית"ר כועסים ומאוכזבים מכל מי שמנסה להכפיש את שמו של עזורי ולטעון שהוא לא יוכל לעמוד על הקווים בשבוע הבא. בכיר בקבוצה אמר הבוקר ל-ONE: "פתאום נזכרו בעזורי ושוב מנסים לחפש את בית"ר ירושלים.

"מעניין מה מניע את אלה שמתעוררים לעשות רע ורעש סביב הקבוצה. עד שיש סוף סוך שקט במערכת בזכות שלוש הנקודות, צצות בעיות שלא התכוננו אליהן. לעזורי יש תעודן מאמן מארה"ב כבר 15 שנה וגם למאמן השוערים יש תעודה. מחפשים רע בבית"ר ירושלים בכח".

למרות שבבית"ר דואגים לציין שעזורי יהיה רשאי לעמוד על הקווים גם במשחק הליגה הבא, אף אחד לא מבטיח שהם אכן ייאפשרו לו להיות המאמן, למרות הניצחון בנתניה.

בתשובה לשאלה מתי ימונה מאמן קבוע ענה הבכיר: "גם אם ייקח עוד שבוע למנות מאמן, לא יקרה לנו כלום. אנחנו לא ממהרים, כי המאמן שיוחתם יגיע אחרי החלטות וסיכום מלא של כל מי שנוגע בדבר ולא בלחץ.

בינתיים עזורי מכיר את הקבוצה מצוין, והוא יכול להמשיך להדריך אותנו. למרות זאת גם אנחנו וגם הוא יודעים שזה מינוי זמני בלבד".

אהוד אולמרט כבר אמר שהוא מעוניין שבית"ר תמנה מאמן כבר הבוקר, אך לאחר הניצחון בקבוצה משוכנעים שהחתמת המאמן החדש תיקח עוד מספר ימים.

עידן מליחי התייחס למאמנו בנתניה: "גיא ידע טוב מאוד מה לעשות והכין אותנו בצורה הכי טובה למשחק הזה. עלינו עם כל הנשמה בכדי להראות לכולם שאנחנו לא סתם קבוצה, ולמרות כל מה שהיה אנחנו יכולים לנצח. הניצחון מוקדש לאלי אוחנה, כי הוא זה שבנה את הקבוצה הזו. כבר ביום שישי היתה לכולנו הרגשה טובה ומסתבר שזה לא סתם".

גם ליאור אסולין החמיא למאמן שהיה על הקווים ואמר הבוקר: "כבר שנתיים שגיא עובד יחד עם אלי והוא מכיר אותנו יותר טוב מכולם. באסיפה ביום שישי הוא נתן לנו הוראות טקטיות מדויקות וככה ניצחנו. ממש לא מוזר לראות את גיא על הקווים, כי זו לא הפעם הראשונה שלו איתנו. אני חושב שהניצחון הזה מגיע לו".

הכתבה מאתר ONE

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  

עמוד ראשי » פורומים - דיון, פנאי, תמיכה והעשרת חווית המשתמש » פורום ספורט

עמוד 1 מתוך 1 [ 9 הודעות ]
פרסם נושא חדש הגב לנושא

עבור ל:  

"עזורי יודע שהמינוי הוא זמני בלבד"

היכל התהילה | דירוגים | הצוות
צור קשר | תנאי שימוש | רדיו מזרחית | מילים לשירים | חדשות המוסיקה | מוסיקה מזרחית | שירים במזרחית