נושמים מזרחית
שלום אורח, הרשמה לפורום | הוסף למועדפים
שם משתמש
סיסמה
זכור אותי | שכחתי סיסמה

אסולין: בהפועל ת"א אין שחקנים יותר טובים ממני F2H הורדה ישירה מילים צלצול פלייבק רמיקס יוטיוב

עמוד ראשי חדשות המוסיקה מילים לשירים
עמוד ראשי » פורומים - דיון, פנאי, תמיכה והעשרת חווית המשתמש » פורום ספורט

עמוד 1 מתוך 1 [ הודעה אחת ]
פרסם נושא חדש הגב לנושא

אסולין: בהפועל ת"א אין שחקנים יותר טובים ממני

מחבר הודעה
 נושא ההודעה: אסולין: בהפועל ת"א אין שחקנים יותר טובים ממני
הודעהפורסם: 05 אוגוסט 2008, 16:19 
נושם ותיק
נושם ותיק
סמל אישי של המשתמש

לייקים: 2 אוהבים
פידבקים: 0 (0%)

אסולין אמר: "אני חלוץ הפועל תל-אביב רק חוזית ואני מתאמן לבד כמו בכיתה הטיפולית. אני מתאמן עם מאמן מחלקת הנוער, יחד עם ראובן עובד ומאור פרץ".

"גם אם לא רוצים אותנו, שחררו אותנו. אני מוכן להשתחרר, שיתנו לי פיצוי ואני אלך. אני לא אשאר בכוח איפה שלא רוצים אותי.

שחר בן עמי מבעלי הפועל ת"א הגיב: "הייתי שמח אם הייתם מגיבים כשאתם יודעים את העובדות. ליאור יודע מה זה לעשות עוול, והוא יודע מה זה לעקוץ. הוא עדיין לא מנהל, הוא בחור מוכשר מאוד אבל הוא לא מנהל את הפועל תל-אביב.

"שחקנים שלא בסגל הקבוצה באנגליה, איפה הם מתאמנים? יש ליגת מילואים. ליאור התאמן עם עוד שחקנים עם הקבוצה הראשונה לפני שהתחילו משחקי גביע אופ"א, גוטמן החליט שיתאמנו בנפרד עם מאמן צמוד".

"יש הרבה קבוצות באירופה שנוהגות כך, הם מתאמנים עם תוכנית של אלי גוטמן, לפעמים מאמן אותם אבוקסיס, לפעמים רון ולפעמים אברהם בכר".

"עובדה שהמאמן החליט, זה לא רק הוא. המאמן החליט שכרגע הוא לא בקאדר למשחקי גביע אירופה. חוזה לא אומר שהוא משחק. החתמתי אותו לחמש שנים, אבל הוא לא בסגל, הוא לא משחק הוא לא נוסע".

הוא שחקן של הפועל תל-אביב, הוא מצפצף על המועדון, הוא עושה צחוק מהמועדון. אם אני אפתח את הפה הוא לא כ"כ ישמח מזה. הפועל הפסידה עליו מאות אלפי שקלים וממשיכה להתייחס אליו בכבוד.

"אשחרר אותו בתנאים שאני אחליט, הוא צריך לפצות אותנו על הנזק הגדול שהוא גרם לנו. אני עומד בחוזה שהיה לנו איתו. אני לא אגיד מה הוא עשה. לא אנהל מו"מ עם אסולין דרך הטלפון, יש לו 16 עורכי-דין, 17 סוכנים. בעניין של ליאור מאוד חבל על הכסף".

"אם הוא חושב שהוא כיתה טיפולית, אז כנראה שהוא כזה. הילד הזה מתעלל בהפועל ת"א, באוהדים שלה, במנהלים שלה. אני אגמור את הפועל ת"א כמו שטוב לגמור את הפרשה. הוא צריך לכבד את המקום ששם אוכל על השולחן של הילדים שלו, הוא צריך לנשק את האדמה של המועדון שנותן המון כסף למשפחה שלו. אחרי זה נרחוש לו המון כבוד".

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  

עמוד ראשי » פורומים - דיון, פנאי, תמיכה והעשרת חווית המשתמש » פורום ספורט

עמוד 1 מתוך 1 [ הודעה אחת ]
פרסם נושא חדש הגב לנושא

עבור ל:  

אסולין: בהפועל ת"א אין שחקנים יותר טובים ממני

היכל התהילה | דירוגים | הצוות
צור קשר | תנאי שימוש | רדיו מזרחית | מילים לשירים | חדשות המוסיקה | מוסיקה מזרחית | שירים במזרחית