נושמים מזרחית
שלום אורח, הרשמה לפורום | הוסף למועדפים
שם משתמש
סיסמה
זכור אותי | שכחתי סיסמה

בוזגלו: אני עומד מאחורי ההצהרות שלי על אליפות F2H הורדה ישירה מילים צלצול פלייבק רמיקס יוטיוב

עמוד ראשי חדשות המוסיקה מילים לשירים
עמוד ראשי » פורומים - דיון, פנאי, תמיכה והעשרת חווית המשתמש » פורום ספורט

עמוד 1 מתוך 1 [ 4 הודעות ]
פרסם נושא חדש הגב לנושא

בוזגלו: אני עומד מאחורי ההצהרות שלי על אליפות

מחבר הודעה
 נושא ההודעה: בוזגלו: אני עומד מאחורי ההצהרות שלי על אליפות
הודעהפורסם: 31 יולי 2008, 13:37 
נושם ותיק
נושם ותיק
סמל אישי של המשתמש

לייקים: 2 אוהבים
פידבקים: 0 (0%)

מאור בוזגלו, כוכבה החדש של מכבי ת"א, הצהיר עם היציאה למחנה האימונים כי המטרה של הקבוצה היא זכיה באליפות.

בקבוצה לא אהבו לשמוע את הדברים, אך אתמול (רביעי) אמר בוזגלו בספורט 99 בשיתוף ONE, תכניתם של אופירה אסייג ואייל ברקוביץ': "אני עומד מאחורי ההצהרות שלי על האליפות".

בוזגלו אמר: "אני מספיק ילד גדול כדי לדעת מה להגיד. לא דיברו איתי גם אחרי מה שאמרתי".

"התאקלמתי בצורה יפה מאוד וכך גם שאר השחקנים החדשים. במחנה אימון עבדנו בצורה חזקה ואינטנסיבית ונמשיך לעבוד קשה. נראה במכבי קבוצה שמחה שאוהבת לעבוד על המגרש וקבוצה שהכי הרבה רוצה לנצח".

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 31 יולי 2008, 13:39 
נושם ותיק
נושם ותיק
סמל אישי של המשתמש

לייקים: 2 אוהבים

מילא אבא שלך שמדבר יותר מהגובה שלך ושלו,
אבל מאור צריך לדעת לסתום את הפה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 03 אוגוסט 2008, 21:31 
נושם ותיק
נושם ותיק
סמל אישי של המשתמש

לייקים: 0 לייקים

מכבי ת"א כמשל:
מכבי ת"א השנה אמורה לצאת לדרך חדשה, אחרי עונה שעברה שהיתה עונה נוראית.
השנה יחד עם בעלים חדש, הם אמורים להזרים דם חדש לקבוצה.
ההתחלה היתה נראית מבטיחה.
הקבוצה מצרפת שחקני קישור מצוינים כמו מאור בוזגלו וג'יזרמו ישראלביץ' שיחד עם חדד אמורים לנווט את המשחק, יחד עם קשר אחורי נוסף שצורף כמו ג'ונסון ואסוס אמורים להספיק בשביל לרוץ לצמרת.
אבל מה עם ההגנה? רן בן שמעון ניסה להביא בלם, שהוא עוד חשב עליו בימי ק"ש בשם איגור טומאסיץ', אותו בלם שבעבר שיחק בישראל בעבר ולא הרשים, שינהיג את ההגנה שלו בק"ש, אך בגלל המחיר הגבוה זה לא הצליח. בסופו של דבר במכבי ת"א, היו לו את המשאבים להביא אותו, אבי נמני פנה אליו והציע כמה בלמים ברמה גבוהה, אך האחרון היה נעול על הבלם הקרואטי\בולגרי.
עד כה במשחקי האימון הוא נראה חלש וחסר ביטחון, מבצע טעיות שמלמדים בלמים בטרום א', ולפי איך שזה נראה כרגע, זה לא נראה כלכך טוב.
דווקא החלק הכי בעיתי בעונה שעברה, מכבי ביצעה רכש אחד עד כה וזה בלם תמורת בלם, שבנתיים לא כלכך מתאקלם. אי אפשר לשפוט את טומאסיץ' לפי כמה משחקי אימון, בנתיים נראה שיקח לו זמן, אם בכלל עד שיתאקלם. לדעתי רן בן שמעון עשה צעד פזיז, בחלק הכי חשוב היה צריך לראות את האופציות שלו ולהחליט, הוא לא יודה שטעה, ויתן לו זמן, אבל למכבי ת"א אין מקום השנה לטעיות, וכבר הביקורת עפה באוויר לגביו.
בנוסף מכבי לא התחזקה בעוד חלק בעיתי שלה, המגן השמאלי, מכבי רדפה אחרי שחקן שהיא לא ידעה את הזהות שלו באופן ברור, בחנה אותו, התרשמה ואז בכלל התברר שהוא לא רוצה לוותר על הדרכון ההולנדי שלו בשביל לעשות עליה, שוב פעם דברים שקורים למכבי עוד מימי תקופת לוני, וגם עדיין שורדים אחרי התקופה הזו.
מכבי לא מוכנה לשלם כספים בשביל להביא את מגרשווילי, אלירן דנין לא יעזוב את בית"ר, ולכן נראה שהיא תסתפק בשטרית, האם קבוצה שתקציבה 70 מליון שקל לא יכולה להעמיד מגן.? נשמע ותרני.
לסיכום יפה מאוד שמכבי ביצעה רכש גדול בחלק ההתקפי, אבל היא עשתה חצי עבודה, אי אפשר לשפץ חצי, אם בונים אז בונים עד הסוף, למכבי חסר לפחות 3 שחקנים.
מכבי חייבת לצרף מגן שמאלי, חלוץ ולבדוק אופציה של החלפת טומאסיץ' או לצרף עוד בלם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 05 אוגוסט 2008, 19:22 
נושם ותיק
נושם ותיק
סמל אישי של המשתמש

לייקים: 0 לייקים

מי אתה בכלל
עדיין יונק מאמא שלו
לא עשה עדייו כלום בכדורגל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  

עמוד ראשי » פורומים - דיון, פנאי, תמיכה והעשרת חווית המשתמש » פורום ספורט

עמוד 1 מתוך 1 [ 4 הודעות ]
פרסם נושא חדש הגב לנושא

עבור ל:  

בוזגלו: אני עומד מאחורי ההצהרות שלי על אליפות

היכל התהילה | דירוגים | הצוות
צור קשר | תנאי שימוש | רדיו מזרחית | מילים לשירים | חדשות המוסיקה | מוסיקה מזרחית | שירים במזרחית