נושמים מזרחית
שלום אורח, הרשמה לפורום | הוסף למועדפים
שם משתמש
סיסמה
זכור אותי | שכחתי סיסמה

הפועל ת"א נגד מכבי חיפה F2H הורדה ישירה מילים צלצול פלייבק רמיקס יוטיוב

עמוד ראשי חדשות המוסיקה מילים לשירים
עמוד ראשי » פורומים - דיון, פנאי, תמיכה והעשרת חווית המשתמש » פורום ספורט

עמוד 1 מתוך 1 [ 2 הודעות ]
פרסם נושא חדש נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.

הפועל ת"א נגד מכבי חיפה

מחבר הודעה
 נושא ההודעה: הפועל ת"א נגד מכבי חיפה
הודעהפורסם: 21 פברואר 2008, 23:07 
נושם ותיק
נושם ותיק
סמל אישי של המשתמש

לייקים: 49 אוהבים
פידבקים: 0 (0%)

כתבה יפה שמישהו כתב באיזה פורום כלשהוא וחבר שלח לי את זה ..
ראיתי לנכון לפרסם את זה פה בנושא של המשחק חיפה נגד הפועל שיהיה בשבת ..

ביום שבת מכבי חיפה תגיע לבלומפילד לעוד מפגש מול הבועל ת"א. בשביל הרבה אוהדי מכבי חיפה, המפגש נגד הפועל ת"א הוא לא סתם עוד מפגש. בשביל הרבה אוהדי מכבי חיפה השנאה להפועל ת"א היא שנאה יותר גדולה מאשר למכבי ת"א ולבית"ר ירושלים. השנאה להפועל ת"א נובעת מהרבה סיבות. [ברור שהאהבה למכבי חיפה קודמת לכל שנאה שהיא בעולם..].

[align=center]הצבע האדום[/align]

הצבע האדום המחריד של קבוצת הפועל ת"א, מהווה שנאה רבה. אנשים כמוני למשל, לא יכולים ולא מסוגלים לראות את הצבע האדום הזה בעיניים. הצבע האדום הזה כ"כ מחריד עד שבא להקיא ממנו. לראות את כל האוהדים של הבועל לבושים באדום, לא מתאים. אשכרה להקיא מזה.

[align=center]הפועל[/align]

אנשים כמוני למשל, לא מסוגלים לשמוע את המילה "הפועל". הפועל זה בדיוק ההפך ממכבי. כל מה שמכבי לא, הפועל כן. וההפך. הפועל זה הדבר הכי שנוא על מכבי. גם עם זה מכבי חיפה והפועל ת"א, זה דבר שנוא. אני למשל, לא מסוגל לשמוע את המילה "הפועל". זה מזכיר לי את הפועל ת"א [למרות שיש עוד הרבה הפועל בארץ, סבבה? אבל אני לא ממש מייחס להם חשיבות כמו שאני מייחס להפועל ת"א], את הקבוצה שאני הכי שונא בארץ. לא מסוגל ולא יכול, זה גורם לי לבחילה.

[align=center]הקהל של הפועל ת"א[/align]

אין קהל בארץ מגעיל ושנוא, יותר מאשר הקהל של הפועל ת"א. הרבה אנשים יחלקו על הדיעות שלי, אבל אין מה לעשות עם זה . אלה הדיעות שלי.
הקהל של הפועל ת"א הוא הקהל הכי מגעיל בארץ. כל מה שאתה אוהב – הוא שונא, כל מה שאתה לא – הוא כן. השנאה להפועל ת"א נובעת בעיקר מהדיעות האישיות והגזעניות שלהם. במקרה הזה נכנס לפה גם הפוליטיקה והדיעות הקיצוניות המגעילות של אוהדי הפועל ת"א.

הקהל של הפועל ת"א מוגדר כקהל עם דיעה שמאלנית. הוא אוהב ערבים. הוא שונא את מדינת ישראל. הוא כל מה שקורה בהקשר הפוליטיקה, הוא יצדיק קודם כל את הצד השני. הוא מוכן לתת את בירת ישראל, ירושלים הקדושה, לערבים העיקר שיהיה שלום.

בנוסף לכך, אוהדי הפועל ת"א משער 5, בשנים האחרונות נוטים בתפאורות שונות ושלטים ודגלים שונים להראות שהם כביכול קומוניסטים, או תומכים בקומוניזם.
משפטים של קרל מרקס רצים אצלהם בתפאורות, מבלי שהם יודעים את השפעות הקומוניזם בברית המועצות לשעבר, ואת ההרס שהוא גרם.
כמה מהם באמת יודעים על פעולותיהם של סטאלין ולנין? כמה מאיתם יודעים שקרל מרקס נולד למשפחה יהודית שהתנצרה, והוא נהג ללכלך על יהודים ("מאחורי כל עריץ ישנו יהודי")? הדמות של המורד לא מתאימה להם, אחרי הכל רובם ילדי עשירים מהשרון וצפון ת"א שהקשר בינם ובין קומוניזם הזוי לחלוטין.

גם שירים כמו "ירושלים לחלק ל-2", "למה לא אכלתם במקסים?" ו"ירושלים בירדן", בהחלט לא תורמים לחיבתם של אוהדי הכדורגל בישראל כלפי אוהדי הפועל ת"א.

הפוליטיקה לא אמורה להיכנס לכדורגל, אבל זה מה שהקהל של הפועל ת"א עושה. מכניס את הפוליטיקה לכדורגל ולכן זה גורם שנאה אצל הרבה מאוהדי הכדורגל שלא חושבים כמוהם. כמוני למשל.
שחקני עבר והווה של הפועל ת"א

יש לא מעט שחקני עבר והווה של הפועל ת"א שהקהל של מכבי חיפה פיתח אליהם שנאה בלתי מוגבלת בגלל מקרה זה או אחר.

גילי לנדאו – אוהדי מכבי חיפה לא יישכחו לו לעולם את גניבת האליפות בעונת 85/86. לנדאו כבש שער לא כשר [הפועל ניצחה את המשחק 0-1. המשחק היה בבלומפילד כאשר 10,000 אוהדי מכבי חיפה מציפים את יציעי בלומפילד], השופט אישר את השער ובכך העניק ללנדאו והפועל ת"א את אליפות המדינה באותה עונה.

אוהדי מכבי חיפה לעולם לא יישכחו ללנדאו את אותו משחק וגם מכך, נובעת שנאה עמוקה וגדולה לעבר גילי לנדאו וקבוצת הפועל ת"א.

יוסי אבוקסיס – הסמל של הפועל ת"א. אין קבוצת אוהדים בארץ שלא שונאים את יוסי אבוקסיס. יוסי ידוע באישיותו כבן אדם חרא, שחצן, ומעצבן. כאשר קבוצתו, הפועל ת"א, מנצחת משחק דרמטי [בייחוד בדרבי התל אביבי, את בית"ר ירושלים ואת מכבי חיפה], הוא נוהג להתגרות בקהל היריב.

והנה דוגמא טובה: לפני שנתיים משחק בין מכבי חיפה להפועל ת"א בקריית אליעזר, הפועל מנצחת 0-1 משער של וואליד באדיר בדקה ה-90, יוסי אבוקסיס, כהרגלו, התנהג בצורה חייתית, מגעילה וביזיונית לעבר הקהל של מכבי חיפה. התגרה בקהל ללא הפסקה. הקהל של מכבי חיפה, התעצבן וזרק על יוסי כל הדבר אשר בא להם ליד.
לאחר אותו משחק, אבוקסיס גם התראיין בעיתון ואתרי האינטרנט, ואמר שאוהדי מכבי חיפה ויציע ג' מתנהגים כמו קופים ברברים, כנראה שהוא לא מסתכל במראה...
בגלל המהלך הזה, השנאה לאבוקסיס רק עלתה וגברה בכל פעם מחדש. ובמפגשים נגד הפועל ת"א, יוסי אבוקסיס זכה לקבלות פנים חמות ויפות מצד קהל אוהדי מכבי חיפה.

יש עוד מספר שחקנים שמשחקים וששיחקו בהפועל ת"א וגם כלפיהם יש שנאה לא קטנה. בין השחקנים: וואליד באדיר, סלים טועמה, שביט אלימלך, שמעון גרשון, שלום תקווה ועוד כמה שלא באים לי כרגע במחשבות.

אלה הן הסיבות העיקריות לשנאה הגדולה שלי ושל הרוב השפוי מצד אוהדי מכבי חיפה.
ולא פלא שבסקרים רבים שעשו באינטרנט ובעיתונים ל"הקהל השנוא ביותר בארץ", הרוב המוחלט היה להפועל ת"א. ובצדק, היא הקבוצה הכי שנואה בארץ ותראו לי קבוצה אחת [חוץ מבני סכנין..שגם הם בספק עם הם אוהבים את הפועל ת"א] שלא שונאת את הפועל ת"א ואת הקהל שלה.

אז, ביום שבת הקרוב, מכבי חיפה תגיע לבלומפילד כשביציעי בלומפילד אני מעריך לא פחות מ5000 אוהדי מכבי חיפה שיעשו בית ספר לאנשים החיזבאללה של הפועל ת"א.
בשביל הרבה מאוד אוהדי מכבי חיפה [שוב, כמוני למשל] זה לא עוד סתם משחק נגד סתם קבוצה בארץ. זה משחק נגד הקבוצה הכי מגעילה בארץ, עם הקהל הכי מסריח ומגעיל בארץ, זה משחק נגד הסרטן של המדינה. הפועל "גועל נפש" ת"א.

יום שבת,
מלחמה בכל מובן המילה.

חיפה נגד תל אביב
מכבי נגד הפועל
יהודים נגד ערבים / גרמנים
ירוק נגד אדום

צו 8 לכל אוהד ירוק
יום שבת, המוות הפועל!

"עד המוות מכבי חיפה"

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 22 פברואר 2008, 08:18 
נושם ותיק
נושם ותיק
סמל אישי של המשתמש

לייקים: 2 אוהבים
פידבקים: 0 (0%)

אתה תלמד לדבר ולכבד גם את אוהדי הפועל
אל תקרא להם לא ערבים ולא גזענים,
מילים כאלו וכמו חיזבאללה לא יהיו כאן וזו לא הפעם הראשונה
שאני מעירה לך על זה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  

עמוד ראשי » פורומים - דיון, פנאי, תמיכה והעשרת חווית המשתמש » פורום ספורט

עמוד 1 מתוך 1 [ 2 הודעות ]
פרסם נושא חדש נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.

עבור ל:  

הפועל ת"א נגד מכבי חיפה

היכל התהילה | דירוגים | הצוות
צור קשר | תנאי שימוש | רדיו מזרחית | מילים לשירים | חדשות המוסיקה | מוסיקה מזרחית | שירים במזרחית