נושמים מזרחית
שלום אורח, הרשמה לפורום | הוסף למועדפים
שם משתמש
סיסמה
זכור אותי | שכחתי סיסמה

משטרת מוריה עצרה את אמו של יוסי מלאך F2H הורדה ישירה מילים צלצול פלייבק רמיקס יוטיוב

עמוד ראשי חדשות המוסיקה מילים לשירים
עמוד ראשי » פורומים - דיון, פנאי, תמיכה והעשרת חווית המשתמש » פורום ספורט

עמוד 1 מתוך 1 [ 4 הודעות ]
פרסם נושא חדש הגב לנושא

משטרת מוריה עצרה את אמו של יוסי מלאך

מחבר הודעה
 נושא ההודעה: משטרת מוריה עצרה את אמו של יוסי מלאך
הודעהפורסם: 15 נובמבר 2007, 07:35 
נושם מתקדם
נושם מתקדם

לייקים: 1 לייקים
פידבקים: 0 (0%)

שוטרי המרחב הגיעו בשעה 7:00 בבוקר לביתו של החשוד בזריקת החזיז במלחה ולאחר חיפוש עצרו את אמו בחשד לשיבוש מהלכי חקירה

הבוקר (חמישי) ב-7 הגיעה משטרת מוריה לביתו של יוסי מלאך, החשוד בזריקת החזיז שפצע את המאבטח יואב ליצנשטיין במשחק בין הפועל ירושלים להפועל חולון במלחה.

שוטרי המרחב ערכו חיפוש בביתו של החשוד ולאחר זמן קצר עצרו את אמו בחשד לשיבוש מהלכי חקירה ומעורבות כלשהי בפרשה. המשפחה אישרה את הידיעה ל-ONE.

מלאך עצמו יובא מחר להארכת מעצר לאחר שהוא כבר הודה במעשים ואף שיחזר את זריקת החזיז. השאלה היא האם השוטרים באמו של מלאך, אשא מבוגרת או שמה הם מעוניינים להפעיל לחץ על החשוד גם כאשר התיק כמעט סגור.

במשטרה אישרו את הידיעה וציינו כי אמו של מלאך כרגע נמצאת בחקירה ולמרות שבנה הודה בזריקת החזיז, היא ניסתה לשבש את החקירה בעודו במעצר.

הפועל חולון תואשם בהתנהגות בלתי ספורטיבית
העולה החדשה תועמד לדין בביה"ד של האיגוד על אירועי מלחה. על-פי כתב האישום, הקבוצה תואשם "בזריקת חפצים וחזיזים". דורסמן ביקר את המאבטח
לכתבה המלאה
מלאך הודה בזריקת החזיז
כזכור, החשודים בהשלכת החזיז במלחה, שגרמה לפציעה של המאבטח במשחק בין הפועל ירושלים להפועל חולון הובאו לביהמ"ש השלום בירושלים מוקדם יותר השבוע. יוסי מלאך בן ה-20 הודה בביצוע המעשה. השופט אמנון כהן האריך את מעצר החשודים עד ליום שישי.

מלאך נראה נסער כשהובא לביהמ"ש. הוא צעק כדי שכולם ישמעו: "אני אוהד בית"ר ואני ימני קיצוני ואני אכל את העיזה הפזיזה את כולכם (העיתונאים)". החשוד נשאל מה ההורים שלו אומרים על מעצרו. הוא התפרץ ואמר: "שב בשקט. זה לא אני, אין לי מושג מי זה ועל מה אתם מדברים, מה אתם מזיינים את השכל. אם הפנים שלי לא היו מכוסות הייתי מפוצץ את כולכם".
פקד יורם סגל, ראש צוות חקירה מיוחד של מרחב מוריה, ביקש מהשופט אמנון כהן להאריך את מעצר החשודים בעשרה ימים. החשודים מואשמים בהיותם סכנה לציבור וכן בשיבוש הליכי חקירה. סגל הגיש לשופט בשם המשטרה דו"ח סודי ובו מפורט הרקע ופעולת החקירות שנעשו על החשודים. ידוע כי לחלקם יש רישום פלילי. מהדו"ח עולה כי כל אחד ואחד מהחשודים השתתף וסייע למעשה.

עו"ד משה סוחמי, שמייצג את אחד החשודים בהשלכת החזיז, יצחק דניאלי, אמר ל-ONE: "המשטרה שפכה את המים עם התינוק. עניין המהומות סביב האלימות במגרשים כנראה חלחל לתודעת בית המשפט והשפיע על ההחלטה. לא צריך היה לעצור את כל החשודים אלה רק את זה שהודה", הוסיף.

פקד יורם סגל אמר בתגובה כי "כגודל התוצאה כך גודל החקירה. אסור להסתכל רק על אותו אחד שלקח והשליך את החזיז. למרות שזו תחילת החקירה יש פה מספר אנשים שחברו יחד על מנת להגיע להיכל ספורט ולהשליך שם חזיז. אי אפשר להיתפס רק לאותו אדם שאומר שהוא הזורק".

קרדיט לאביב עשת התותח

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 15 נובמבר 2007, 13:12 
נושם ותיק
נושם ותיק
סמל אישי של המשתמש

כזה ילד חוצפן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 15 נובמבר 2007, 17:10 
נושם חדש
נושם חדש

לייקים: 0 לייקים

הולך לשבת נראה לי בכלא בין שנה לשלוש שנים
במקום להצטער ולבקש סליחה הוא מסבך את עצמו עוד יותר עם כל הקללות והאיומים שלו לתקשורת

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 15 נובמבר 2007, 17:33 
נושם מתקדם
נושם מתקדם

בת אל צודקת
רונאלדו גם אתה

קרדיט לאביב עשת התותח

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  

עמוד ראשי » פורומים - דיון, פנאי, תמיכה והעשרת חווית המשתמש » פורום ספורט

עמוד 1 מתוך 1 [ 4 הודעות ]
פרסם נושא חדש הגב לנושא

עבור ל:  

משטרת מוריה עצרה את אמו של יוסי מלאך

היכל התהילה | דירוגים | הצוות
צור קשר | תנאי שימוש | רדיו מזרחית | מילים לשירים | חדשות המוסיקה | מוסיקה מזרחית | שירים במזרחית