נושמים מזרחית
שלום אורח, הרשמה לפורום | הוסף למועדפים
שם משתמש
סיסמה
זכור אותי | שכחתי סיסמה

דויד נלבנדיאן הדהים גם את נובאק דיוקוביץ' F2H הורדה ישירה מילים צלצול פלייבק רמיקס יוטיוב

עמוד ראשי חדשות המוסיקה מילים לשירים
עמוד ראשי » פורומים - דיון, פנאי, תמיכה והעשרת חווית המשתמש » פורום ספורט

עמוד 1 מתוך 1 [ הודעה אחת ]
פרסם נושא חדש הגב לנושא

דויד נלבנדיאן הדהים גם את נובאק דיוקוביץ'

מחבר הודעה
 נושא ההודעה: דויד נלבנדיאן הדהים גם את נובאק דיוקוביץ'
הודעהפורסם: 20 אוקטובר 2007, 17:41 
סופר נושם
סופר נושם
סמל אישי של המשתמש

לייקים: 16 אוהבים
פידבקים: 0 (0%)

מדריד: הארגנטיני, שהדיח גם את נדאל, לא נתן לסרבי סיכוי וניצח אותו 4:6 ו-6:7 בדרך למפגש מול פדרר בגמר. ציריך: הנין וגולובין ייפגשו בגמר נוסף

יממה לאחר שהביס את המדורג שני בעולם, רפאל נדאל, הוכיח היום (שבת) דויד נלבנדיאן הארגנטיני, שההברקה לא היתה מקרית, הכניע בחצי גמר ה"מאסטרס" במדריד גם את המדורג שלישי בעולם, נובאק דיוקוביץ' הסרבי, 4:6 ו-6:7, ויפגוש בגמר את רוז'ה פדרר השוייצרי.

המדורג 25 בעולם, שדורג בעבר במקום השלישי בעולם, הגיש מצוין וזכה ב-35 מתוך 41 הנקודות על הסרב שלו במשחק. "נשארתי רגוע לאורך המשחק וכשיכולתי ללחוץ עליו, עשיתי את זה", אמר נלבנדיאן, "אני מקווה שבגמר אוכל להציג את אותה רמה".

נלבנדיאן שלא שמט מערכה מאז שניצב בפיגור מערכה ו-4:0 מול תומאס ברדיץ' מצ'כיה בסיבוב השני.

"הוא שיחק טוב יותר ויותר ואני לא הצגתי את הרמה הרגילה שלי", אמר דיוקוביץ', "זה קורה, לפעמים אתה לא משחק טוב ודויד היה עם המומנטום אחרי הנצחון הגדול שלו על רפאל נדאל".

אחרי שניצח את ה-2 וה-3 בעולם, ינסה הארגנטיני להשלים את הבלתי אפשרי ולנצח גם את המדורג ראשון בעולם, רוז'ה פדרר בגמר לאחר שהמדורג מספר אחת בעולם ניצח בחצי הגמר השני את ניקולס קייפר מגרמניה 4:6 ו-4:6.

פדרר שבר ל-1:2 במערכה הראשונה בדרך ל-4:6 בסופה. במערכה השניה החזיק קייפר, שנעדר יותר משנה מהמגרשים, מעמד עד 4:4 ואז שבר השוייצרי והגיש לניצחון ה-18 ברציפות שלו.

פדרר ניצח את נלבנדיאן ב-8 מתוך 9 המפגשים ביניהם, כולל 4:6 ו-0:6 בחצי הגמר ביניהם במדריד בשנה שעברה.

ציריך: הנין וגולובין בגמר
אחרי שטיילה לאורך כל הטורניר נאלצה ז'וסטין הנין לתת את כולה בכדי לעבור בחצי הגמר של טורניר ציריך את ניקול וואדיסובה הצ'כית. הבלגית ניצחה 6:3, 3:6 ו-5:7 דרמטי בסיום.

זה היה ניצחונה ה-19 ברציפות של הבלגית והרביעי בקריירה מול הצ'כית.

לאחר שכל אחת זכתה במערכה בתוצאה זהה, שברו האחת את השניה ברציפות במערכה השלישית עד שהנין שמרה על ההגשה, עלתה ל-2:4 אבל כשהכל נראה כבר גמור עם 3:5 ושתי נקודות משחק לזכות הנין, הצילה הצ'כית את הנקודות והשוותה אחר כך ל-5:5.

הנין חבטה את המחבט על המגרש מתסכול, אך התעשתה שברה שוב את וואדיסובה ל-5:6 והגישה לניצחון.

"לא שיחקתי טוב, אבל כל אחד צריך להבין שלא כל יום הוא יהיה במיטבו", אמרה הנין, "היא לחצה עליי, ואני יודעת שהיא עוד תעשה הרבה צרות בשנים הקרובות".

יריבתה בגמר של הנין, תהיה טטיאנה גולובין במשחק שיהווה שחזור של הגמר ביניהן בשטוטגרט מלפני שבועיים.

גולובין שלא דורגה בטורניר, ניצחה את פרנצ'סקה סקיהבונה האיטלקיה 0:6 ו-4:6.

ליון: רם ניצח, ארליך הפסיד במוקדמות היחידים
בארוע נדיר מבחינתם, שיחקו היום אנדי רם ויוני ארליך במשחקי יחידים לאחר שהתברר כי נותרו מקומות פנויים בהגרלת מוקדמות היחידים בטורניר האולמות בליון שבצרפת.

רם ניצח את תומס אוגר מצרפת, שמדורג במקום ה-252 בעולם, 3:6 ו-4:6 ויתמודד בסיבוב השני עם לוברו זובקו הקרואטי, שמדורג במקום ה-615 בעולם.

הניסיון של ארליך היה פחות מוצלח. הוא ניצח במערכה הראשונה את הצ'כי ירוסלב לוינסקי 4:6, אך נוצח 6:3 ו-7:6 בשתי המערכות הבאות והודח.

בעוד רם, שיחק יחידים בפיוצ'ר בארץ בקיץ האחרון ומול בריטניה ולוקסמבורג במשחקי הדייויס, היה צריך לפשפש בהיסטוריה כדי למצוא מתי שיחק ארליך, משחק יחידים, וזה קרה בשלהי 2003 בבנגקוק.

דודי סלע והראל לוי יפתחו ביום שני את משחקם בצ'לנג'ר בסיאול על סך פרסים של 150 אלף דולרים.

סלע, שמדורג במקום ה-91 בעולם וה-4 בטורניר, יפתח מול ויקטור טרויצ'קי הסרבי, שנמצא במקום ה-136 בעולם ולוי, שמדורג 203 בעולם, יפגוש את ג'ה סונג אן הקוריאני.

בכל העולם יש חוקים
אסור לקטוף פרחים מוגנים !
אולי אני סתם ילד קטן
שלא מבין למה דווקא כאן
פרחים אסור וחיילים מותר..

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  

עמוד ראשי » פורומים - דיון, פנאי, תמיכה והעשרת חווית המשתמש » פורום ספורט

עמוד 1 מתוך 1 [ הודעה אחת ]
פרסם נושא חדש הגב לנושא

עבור ל:  

דויד נלבנדיאן הדהים גם את נובאק דיוקוביץ'

היכל התהילה | דירוגים | הצוות
צור קשר | תנאי שימוש | רדיו מזרחית | מילים לשירים | חדשות המוסיקה | מוסיקה מזרחית | שירים במזרחית