נושמים מזרחית
שלום אורח, הרשמה לפורום | הוסף למועדפים
שם משתמש
סיסמה
זכור אותי | שכחתי סיסמה

ניצחון בכורה לסמארה במשחק ענק של יניב גרין F2H הורדה ישירה מילים צלצול פלייבק רמיקס יוטיוב

עמוד ראשי חדשות המוסיקה מילים לשירים
עמוד ראשי » פורומים - דיון, פנאי, תמיכה והעשרת חווית המשתמש » פורום ספורט

עמוד 1 מתוך 1 [ הודעה אחת ]
פרסם נושא חדש הגב לנושא

ניצחון בכורה לסמארה במשחק ענק של יניב גרין

מחבר הודעה
 נושא ההודעה: ניצחון בכורה לסמארה במשחק ענק של יניב גרין
הודעהפורסם: 20 אוקטובר 2007, 17:11 
סופר נושם
סופר נושם
סמל אישי של המשתמש

לייקים: 16 אוהבים
פידבקים: 0 (0%)

המחזור הרביעי בליגה הרוסית: הסנטר הישראלי קלע 20 נק' וקטף 17 ריב' והוביל את קבוצתו ל-72:76 על פרימורז'. גרין: "היה לי תפקיד חשוב בהגנה"

סמארה השיגה היום (שבת) את ניצחונה הראשון העונה בליגה הרוסית - 72:76 על ספרטק פרימורז' - והיא עשתה זאת בעיקר בזכותו של יניב גרין, שהציג משחק ענק וסיים אותו עם 20 נקודות ו-17 ריבאונדים.

גרין היה השחקן הטוב על המגרש, שלט מתחת לסלים והוביל את קבוצתו לניצחון בכורה העונה אחרי שלושה הפסדים רצופים.

הסנטר המצוין קלע ב-57 אחוזים מהשדה (8 מ-14 לשתיים) וב-66 אחוזים מקו העונשין (4 מ-6) כשלשורה הסטטיסטית המרשימה שלו אפשר להוסיף גם חסימה אחת ואפס איבודים ב-38 דקות.

את רשימת הקלעים בסמארה ובמשחק כולו הוביל הרכז האמריקני, מארקיו פרי, שקלע 23 נקודות והיה השחקן הבולט לצד גרין. סטניסלב מקשנצב הוביל את המפסידים עם 19 נקודות ו-13 ריבאונדים.

סמארה מדורגת אחרי הניצחון במקום ה-10 מתוך 13 קבוצות בליגה. את הטבלה נועלת קבוצתו של לי ניילון, לוקומוטיב נובוסיבירסק.

"היה לנו משחק טוב וחשוב שניצחנו", אמר יניב גרין ל-ONE בתום המשחק, "עזרתי לקבוצה לנצח כשגם בהגנה היה לי תפקיד חשוב. אני שמח שהצלחתי בזה".

"למרות הניצחון, עוד לא שיחקנו הכי טוב", הוסיף הסנטר הישראלי, "אנחנו אחרי כמה הפסדים שהורידו לנו את הביטחון ואני מאמין שכבר במשחק הבא נשחק יותר טוב. אני מקווה שנגיע לפלייאוף וזו המטרה שלנו כרגע. אנחנו אמורים לקבל חיזוק נוסף בעתיד הקרוב מקווה שזה גם יחזק אותנו ואז יהיה לנו יותר קל".

גרין התייחס להתאקלמותו ברוסיה. "הכי טוב להיות בבית אבל הרבה יותר טוב פה ממש שחשבתי שיהיה", אמר, "העיר נחמדה, דואגים פה לכל מה שאני רוצה וצריך ובסך הכל אני מרגיש פה די טוב".

בכל העולם יש חוקים
אסור לקטוף פרחים מוגנים !
אולי אני סתם ילד קטן
שלא מבין למה דווקא כאן
פרחים אסור וחיילים מותר..

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  

עמוד ראשי » פורומים - דיון, פנאי, תמיכה והעשרת חווית המשתמש » פורום ספורט

עמוד 1 מתוך 1 [ הודעה אחת ]
פרסם נושא חדש הגב לנושא

עבור ל:  

ניצחון בכורה לסמארה במשחק ענק של יניב גרין

היכל התהילה | דירוגים | הצוות
צור קשר | תנאי שימוש | רדיו מזרחית | מילים לשירים | חדשות המוסיקה | מוסיקה מזרחית | שירים במזרחית