נושמים מזרחית
שלום אורח, הרשמה לפורום | הוסף למועדפים
שם משתמש
סיסמה
זכור אותי | שכחתי סיסמה

דודו אוואט: אני מרגיש בספרד כמו בבית F2H הורדה ישירה מילים צלצול פלייבק רמיקס יוטיוב

עמוד ראשי חדשות המוסיקה מילים לשירים
עמוד ראשי » פורומים - דיון, פנאי, תמיכה והעשרת חווית המשתמש » פורום ספורט

עמוד 1 מתוך 1 [ הודעה אחת ]
פרסם נושא חדש הגב לנושא

דודו אוואט: אני מרגיש בספרד כמו בבית

מחבר הודעה
 נושא ההודעה: דודו אוואט: אני מרגיש בספרד כמו בבית
הודעהפורסם: 20 אוקטובר 2007, 15:58 
סופר נושם
סופר נושם
סמל אישי של המשתמש

לייקים: 16 אוהבים
פידבקים: 0 (0%)

שוערה הישראלי של לה קורוניה ישווה הערב במפגש מול ולנסיה את שיאו של חיים רביבו ובקרוב יהפוך לשיאן ההופעות הישראלי בספרד: "זה כבוד גדול"

בשקט בשקט, בלי הרבה רעש וצלצולים, יהפוך דודו אוואט בקרוב לשחקן הישראלי בעל מספר ההופעות הגבוה ביותר בליגה הספרדית.

הערב (שבת), במפגש הלוהט מול ולנסיה, אוואט ישווה את שיאו של חיים רביבו, שכיכב בסלטה ויגו, ושיחק במדיה 124 משחקים. מול העטלפים יציין שוער לה קורוניה, ששיחק גם בראסינג סנטאנדר, מספר זהה של הופעות.

על רקע ההפסד לקרואטיה, בו לא שותף בגלל צהובים, שוחח אוואט עם ONE ודיבר גם על חוויותיו בספרד וגם, איך לא על כישלון הנבחרת להעפיל ליורו ועל המשחק מול רוסיה, שעתיד להכריע את זהות העולה השניה לאליפות אירופה.

ש: דודו, בשבת יש לך משחק חשוב מול ולנסיה
ת: "כן. תמיד כיף לשחק משחקים מהסוג הזה. זה משחק מאוד חשוב מבחינתנו. אנחנו רוצים להמשיך את היכולת הטובה שהצגנו מול סביליה. אני מקווה להמשיך באותו הקו".

על היריבה אמר השוער: "ולנסיה שואפת לזכות באליפות והיא אחת הפייבוריטיות ביחד עם ריאל וברצלונה. פה כל משחק קשה, לא משנה אם קוראים לקבוצה אספניול, ולנסיה, או ברצלונה".

ש: אתה עדיין מתרגש אחרי 5 שנים בספרד?
ת: "נכון, זאת העונה החמישית שלי בספרד. אני מרגיש פה כמו בבית ומנסה לעמוד בציפיות גם של הקבוצה וגם של הליגה, אני מרגיש כבר די ספרדי ומשתדל להיות שווה בין שווים".

ש: בשבת אתה משווה את מספר ההופעות שלך לחיים רביבו. איזה כבוד
ת: "אני גאה מאוד. לחיים יש פה שם מאוד גדול ומיוחד, הוא אחד השחקנים הבולטים ששיחקו פה. כישראלי אני יכול להיות מאוד גאה גם בהצלחה של חיים ששיחק פה וזוכרים אותו בתור שחקן גדול. אין מקום שאני מגיע אליו ולא מזכירים לי את חיים רביבו כאחד השחקנים הבולטים ששיחקו בליגה הספרדית.

"סלטה ויגו לא היתה קבוצה מהגדולות בליגה שלנו אבל רביבו, יחד עם קרפין ומוסטובוי, הביא אותם למעלה. בטח ובטח שבתור ישראלי, אני יכול להגיד שזה קשה להצליח בליגה כזאת תחרותית, חיים עשה את זה ואנחנו יכולים להתגאות בו".

ש: יש לך תחושת פספוס אחרי הניצחון של רוסיה על אנגליה?
ת: "אחרי ההפסד של אנגליה לרוסיה אני יכול רק להצטער שלא היו לנו עוד 3 נקודות ושהקמפיין כבר לא תלוי בנו. בקשר למשחק, הרוסים הפתיעו אותי. מצד שני, יכול להיות שהאנגלים היו שאננים ובאו עם יותר מדי בטחון.

על המשחק מול רוסיה, שחייבת ניצחון בר"ג אמר אוואט: "אנחנו נצטרך לעשות את העבודה בשביל הכבוד שלנו. אנחנו צריכים להוציא תוצאה טובה בשביל הקהל והמדינה שלנו. אני שומע שהאנגלים התבטאו בתקשורת שישראל תעזור להם, אבל אנחנו צריכים לכבד את עצמנו ולהמשיך בדרך שדרור התווה לנו".

ש: מי תרצה בסופו של יום שתעלה, אנגליה או רוסיה?
ת: "אני בעד שישראל תהיה ביורו, אם היא לא עולה לא מעניין אותי מי תעלה. נכון להיום, אני חושב על הליגה בשבת, כשיגיע המשחק ניתן את כולנו בשביל לנצח את רוסיה. לאנגלים מחכה גם משחק קריטי מול קרואטיה".

ש: אתה יכול להפוך לגיבור לאומי באנגליה
ת: "או להיות האויב של הרוסים. אני רוצה להיות אהוב בארץ ולא מעניין אותי כלום. אנחנו מתעסקים בזה יותר מדי. מה שיקרה אח"כ, יקרה".

ש: מתי אנחנו כבר נהיה באליפות אירופה או במונדיאל?
ת: "אני מאמין שאנחנו יכולים להגיע למונדיאל הקרוב".

גם בארסה, ריאל וסביליה משחקות
בנוסף למשחק המסקרן של לה קורוניה מול ולנסיה, יתקיימו עוד שלושה משחקים במחזור השמיני של הליגה הספרדית, כאשר במוקש שתי המוליכות, ריאל מדריד וברצלונה, ינסו לשמור על המאזן שלהן.

הקבוצה של פרנק רייקארד תצא למשחק חוץ סופר-קשה מול ויאריאל, שבלי לשים לב, התברגה לה למקום השלישי בטבלה. במקביל, הקבוצה השניה של ברצלונה, אספניול, תתמודד בהר היהודים מול המוליכה, ריאל מדריד.

הפסד של ריאל וניצחון של בארסה יבשר על החלפת משמרות בפסגה. גם סביליה, עד לא מזמן הצלע השלישית במשולש הצמרת, תשחק מול לבאנטה ותנסה להתאושש מפתיחת העונה הזוועתית שלה.

בכל העולם יש חוקים
אסור לקטוף פרחים מוגנים !
אולי אני סתם ילד קטן
שלא מבין למה דווקא כאן
פרחים אסור וחיילים מותר..

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  

עמוד ראשי » פורומים - דיון, פנאי, תמיכה והעשרת חווית המשתמש » פורום ספורט

עמוד 1 מתוך 1 [ הודעה אחת ]
פרסם נושא חדש הגב לנושא

עבור ל:  

דודו אוואט: אני מרגיש בספרד כמו בבית

היכל התהילה | דירוגים | הצוות
צור קשר | תנאי שימוש | רדיו מזרחית | מילים לשירים | חדשות המוסיקה | מוסיקה מזרחית | שירים במזרחית