נושמים מזרחית
שלום אורח, הרשמה לפורום | הוסף למועדפים
שם משתמש
סיסמה
זכור אותי | שכחתי סיסמה

סלים טועמה : זה מחמיא שבחרו אותנו F2H הורדה ישירה מילים צלצול פלייבק רמיקס יוטיוב

עמוד ראשי חדשות המוסיקה מילים לשירים
עמוד ראשי » פורומים - דיון, פנאי, תמיכה והעשרת חווית המשתמש » פורום ספורט

עמוד 1 מתוך 1 [ הודעה אחת ]
פרסם נושא חדש הגב לנושא

סלים טועמה : זה מחמיא שבחרו אותנו

מחבר הודעה
 נושא ההודעה: סלים טועמה : זה מחמיא שבחרו אותנו
הודעהפורסם: 20 אוקטובר 2007, 14:48 
סופר נושם
סופר נושם
סמל אישי של המשתמש

לייקים: 16 אוהבים
פידבקים: 0 (0%)

בבלגיה בחרו את הקשר של ליאז' ואת ברדה של גנק ל-11 הזרים המצטיינים העונה עד כה. ברדה שישחק הערב נגד מוסקרון: "זה משמח"

השחקנים הישראלים בליגה הבלגית ממשיכים לתפוס כותרות. אתמול (שישי) פורסמה בעיתון המקומי של אנטוורפן "גאזט ואן אנטוורפן" כתבה מקיפה אודות השחקנים הזרים שמציפים את הליגה הבלגית.

בכתבה נבחרו 11 השחקנים הזרים המצטיינים העונה עד כה ולכדורגל הישראלי יש נציגות מכובדת ברשימה כאשר אליניב ברדה, חלוצה המצוין של ראסינג גנק וסלים טועמה, קשרה של סטנדרד ליאז' נכללים ברשימה.

עוד נאמר עליהם כי לברדה תרומה חשובה ביותר לייצוב גנק, שלא פתחה את העונה בצורה טובה אך די השתפרה עם כניסתו להרכב ואילו על טועמה נכתב כי הרגל השמאלית הקטלנית שלו הביאה כבר למספר קורבנות בדמות יריבות שלא הכירו את האיכויות שלו.

"זה מאוד משמח שיודעים להעריך את היכולת הטובה ואת ההשקעה שאני נותן", אמר ברדה, "אני שמח שאני נכלל ברשימה כזו אבל אני רוצה לציין שמדובר רק בשליש הראשון של העונה ואני רק מקווה שאני אבחר בתום שני השלישים הנותרים גם כן ואז אהיה מאושר".

טועמה הגיב באותה הצורה כשאמר: "אני מופתע לשמוע על הבחירה כבר אחרי תשעה מחזורים, זה קצת מוזר שעושים את הבחירות האלו כבר בשלב כ"כ מוקדם של העונה כשעדיין יש מטרות להשיג שלא הושגו, אבל זה מאוד מחמיא שבחרו בנו ואני מקווה שזה יימשך כך".

משחקי המחזור ה-10 בליגת ג'ופילר הבלגית יחלו ובמוקד ההתעניינות שלנו, הישראלים, יעמוד בערב משחקו של ברדה וקבוצתו ראסינג גנק בחוץ מול מוסקרון.

גם שני הלגיונרים האחרים שלנו בבלגיה יוצאים למשחקי חוץ אך זה יהיה רק ביום ראשון, סלים טועמה וסטנדרד ליאז' ייצאו לדרבי וולוני (הצד הדובר צרפתית של בלגיה) מול מונס וגילי ורמוט וגנט יוצאים לקרב קשה בחוץ מול האלופה אנדרלכט, שלה יהיה זה משחק ההכנה האחרון לפני ההתמודדות מול הפועל ת"א במסגרת גביע אופ"א ביום חמישי בבריסל.

מוסקרון - ראסינג גנק
ברדה, ששב לבלגיה ביום חמישי האחרון לאחר שבועיים בהם שיחק במדי נבחרת ישראל, צפוי לפתוח בהרכב גנק כחלוץ המטרה ולא כפי ששיחק במחזור שעבר במשחק הנצחון של קבוצתו 1:2 בבית על מכלן, שעה שתופקד מאחורי החלוץ.

ראסינג גנק מגיעה למשחק צמרת קשה ביותר במוסקרון כאשר היא ממוקמת במקום השני בשיתוף עם קלאב ברוז' וחמש נקודות מפרידות בינן לבין מוליכת הטבלה סטנדרד ליאז', מנגד יריבתה של גנק, מוסקרון, מגיעה למשחק מהמקום החמישי עם פתיחת עונה מצוינת מבחינתה, הרבה מעבר למשוער, כשרק שתי נקודות חוצצות בין שתי הקבוצות.

גנק תעלה למשחק ללא שניים מהחלוצים שלה, המדובר בקרואטי גוראן ליובוייביץ', שנפצע בצורה קשה במשחק האימון שקיימה הקבוצה מול ונלו ההולנדית ביום שישי שעבר וייאלץ להיעדר מספר חודשים ככל הנראה, מדובר במכה קשה לגנק משום ש"ליובו" נכנס לאחרונה להרכב ובנצחון על מכלן אף כבש את שער הבכורה שלו העונה.

החלוץ השני שאותו תחסר גנק הוא פריס הארון הבלגי הצעיר שמשחק מצוין השנה - מה שהוביל לזימונו לנבחרת המקומית לצמד המשחקים בשבוע האחרון מול פינלנד וארמניה שם נפצע וככל הנראה ייעדר מהמשחק החשוב במוסקרון אף הוא.

ברדה: "אנחנו יוצאים לעוד משחק חוץ קשה ביותר מול קבוצה שמדורגת שתי נקודות אחרינו בטבלה ומקווים לנצח על מנת להגדיל את הפער לחמש נקודות ולהרחיק אותם מעט מהצמרת. אנחנו נחסר את שני החלוצים שלנו ואני מאוד מקווה שנוכל לחזור משם עם נצחון למרות זאת היות ומדובר במגרש ביתי מאוד ששואב נקודות מכל קבוצות הצמרת".

מונס - סטנדרד ליאז'
קבוצת סטנדרד ליאז', מוליכת הליגה הבלגית עם הפרש של חמש נקודות על יריבותיה לצמרת, תצא ביום ראשון בערב למשחק חוץ במונס.

טועמה, שנופה מסגל הנבחרת בעקבות פציעה ולא נסע לבסוף למשחק בקרואטיה, ניסה בתחילת השבוע לחזור לאימונים אך ללא הצלחה. רק ביום חמישי האחרון קיים טועמה אימון ראשון מלא עם הקבוצה ועדיין לא ברור האם המאמן מישל פרודום ייתן לכוכב הישראלי של הקבוצה לפתוח בהרכב על אף העובדה שהחמיץ מספר אימונים השבוע או שיאפשר לו מנוחה על הספסל וישתמש בו במקרה הצורך.

להרכב סטנדרד ליאז' יחזור בוודאות השוער הראשון אוליבייר ריינארד אשר החמיץ את שני משחקי הליגה האחרונים בגלל פציעה והבשורה הגדולה הגיעה מכיוונו של הסרבי מילאן יובאנוביץ', מלך שערי הליגה עם שבעה כיבושים עד כה שלא שיחק עקב פציעה מזה כארבעה משחקים אך השבוע חזר להתאמן עם הקבוצה וייתכן כי ישולב במשך המשחק אף הוא.

מדובר במשחק בין שתיים מחמש קבוצות מהצד הצרפתי של בלגיה כאשר ישנה יריבות גדולה מאוד בין כל חמש הקבוצות הללו. מונס בביתה עשתה כבר העונה חיים קשים לגנק וברדה שעל אף יתרון מספרי לא הצליחו לנצח שם וסיימו ב-1:1 ומסומנת העונה בניגוד לעונות קודמות כקבוצה שתתמודד במרכז הטבלה ומעלה ושואפת לזכות בכרטיס לאחד המפעלים האירופאים.

טועמה: "אנחנו יוצאים למעשה לדרבי מול קבוצה שתנסה לעשות הכל על מנת לתקוע לנו מקלות בגלגלים, מה עוד שמדובר גם בקבוצה שקשה מאוד לשחק במגרש הביתי שלה שהוא די קטן במידותיו".

"באופן אישי, לא ידוע לי עדיין אם אני אפתח במשחק היות ולא התאמנתי משך רוב השבוע עם הקבוצה בגלל הפציעה ממשחק הליגה האחרון, אני מאוד מקווה שננצח ונשמור על הפער מהיריבות שדולקות אחרינו בטבלה".

אנדרלכט - גנט
גילי ורמוט וקבוצת גנט ייצאו ביום ראשון בערב למשחק חוץ בבריסל מול האלופה אנדרלכט שדי מגמגמת מאז פתיחת העונה. יהיה זה המבחן האחרון של אנדרלכט לפני המשחק המסקרן שייערך ביום חמישי במסגרת גביע אופ"א מול הפועל ת"א במסגרת שלב הבתים, ותהיה זו הזדמנות מצוינת עבור ראשי האדומים לעקוב אחרי היריבה הבלגית.

אנדרלכט כאמור פתחה את העונה בצורה לא אופיינית לה והיא מדורגת לאחר תשעה מחזורים במקום השישי מרחק שבע נקודות מהמוליכה מליאז' והגרוע מכל - מציגה יכולת מאוד פושרת במשחקי הליגה כאשר רק שערים בדקות האחרונות במרבית משחקיה הביאו לה את הנקודות.

מן העבר השני מגיעים התכולים מגנט למשחק כאשר הם ידועים עד כה ביכולתם לספוג שערים מכריעים בדקות האחרונות.

ורמוט ששיחק בשבוע שעבר מצוין במשחק האימון מול ולנסיאן הצרפתית וזכה לשבחים רבים בעיתונות המקומית צפוי ככל הנראה שוב לפתוח על הספסל של המאמן הנורבגי טרונד סולייד, וימתין להזדמנות שלו לעלות מהספסל ולהטביע את חותמו.

ורמוט: "אני ככל הנראה אפתח על הספסל ואני מאוד מקווה לעלות ולנסות לעשות משהו משמעותי במשחק החשוב הזה, כמובן שמדובר במשחק יוקרתי מול האלופה ואנחנו מקווים לנצח היות וזה משהו שלא עשינו כבר המון זמן בגלל חוסר מזל ושערים בדקות האחרונות".

בכל העולם יש חוקים
אסור לקטוף פרחים מוגנים !
אולי אני סתם ילד קטן
שלא מבין למה דווקא כאן
פרחים אסור וחיילים מותר..

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  

עמוד ראשי » פורומים - דיון, פנאי, תמיכה והעשרת חווית המשתמש » פורום ספורט

עמוד 1 מתוך 1 [ הודעה אחת ]
פרסם נושא חדש הגב לנושא

עבור ל:  

סלים טועמה : זה מחמיא שבחרו אותנו

היכל התהילה | דירוגים | הצוות
צור קשר | תנאי שימוש | רדיו מזרחית | מילים לשירים | חדשות המוסיקה | מוסיקה מזרחית | שירים במזרחית