נושמים מזרחית
שלום אורח, הרשמה לפורום | הוסף למועדפים
שם משתמש
סיסמה
זכור אותי | שכחתי סיסמה

חן עזריאל: אני מאמין שנגיע לפלייאוף F2H הורדה ישירה מילים צלצול פלייבק רמיקס יוטיוב

עמוד ראשי חדשות המוסיקה מילים לשירים
עמוד ראשי » פורומים - דיון, פנאי, תמיכה והעשרת חווית המשתמש » פורום ספורט

עמוד 1 מתוך 1 [ הודעה אחת ]
פרסם נושא חדש הגב לנושא

חן עזריאל: אני מאמין שנגיע לפלייאוף

מחבר הודעה
 נושא ההודעה: חן עזריאל: אני מאמין שנגיע לפלייאוף
הודעהפורסם: 19 אוקטובר 2007, 12:40 
סופר נושם
סופר נושם
סמל אישי של המשתמש

לייקים: 16 אוהבים
פידבקים: 0 (0%)

הנבחרת הצעירה נחתה לאחר חניית הביניים באתונה בשל התראת השווא על חפץ חשוד במטוס. החלוץ אופטימי להמשך. אלי רוזן: "היו 30 דקות של אי ודאות"

מחשב נישא, ששכח נוסע ישראלי חובש כיפה על גבי אחד המושבים בטיסת אל-על של הנבחרת הצעירה, מלונדון לתל-אביב, גרם אמש (חמישי) לנחיתתו באתונה.

לדברי שחקנים בנבחרת הצעירה, הדיילות בטיסה שאלו למי שייך המחשב, ומשלא התקבלה תשובה, הנושא דווח לקברניט הטיסה, שהחליט לנחות באתונה, בירת יוון, ושם לערב את הגורמים הביטחוניים.

המשלחת הישראלית לא נאלצה לרדת מהמטוס והמתינה במטוס, שחנה בשדה התעופה בבירת יוון במשך כ-20 דקות, ולאחר מכן המריאה חזרה לישראל.

הנושא שהעסיק את שחקני הנבחרת הצעירה עם נחיתתם הלילה בנתב"ג באיחור של כשעה וחצי בטיסה מלונדון, היה החפץ החשוד שהתגלה.

"היה חשש שחפץ חשוד התגלה בקבינה והמטוס ביצע נחיתת חירום באתונה", תיאר מנהל הנבחרת, אלי רוזן, והוסיף: "היו שלושים דקות של חוסר ודאות, מכיוון שלא הודיעו לנו מה הסיבה לנחיתה באתונה, אך עם הנחיתה הקברניט הסביר שמדובר בחפץ חשוד, ואחרי שהות קצרה באתונה המראנו לתל אביב והכל נגמר בשלום".

חן עזריאל, שכבש את השער השלישי לנבחרת בצפון אירלנד סיפר: "היה עיכוב בגלל שנאלצנו לנחות באתונה, אך זה עבר מהר, הגענו לארץ בריאים ושלמים, והכי חשוב שחזרנו עם שלוש הנקודות".

חלוץ בית"ר ירושלים כבר מסתכל קדימה: "מצפים לנו שני משחקי בית חשובים מול צפון אירלנד ומולדובה, ואנחנו צריכים לקחת בהם 6 נקודות ולצאת לגרמניה למשחק האחרון בבית שאמור להיות המשחק הקובע. אני לא יכול להבטיח כרגע שניקח את כל הנקודות, אני כן יכול להבטיח שנמשיך להציג יכולת טובה".

עזריאל שמקווה לרשום בשבת הופעת בכורה בליגה, במדי האלופה, התייחס להשוואה הבלתי נמנעת בין הנבחרות, הבוגרת והצעירה, ואמר: "לא ראיתי את המשחק של הבוגרת מול בלארוס ואני מעדיף לא לעשות השוואות. יש לנו נבחרת צעירה מצוינת ואני מאמין שנגיע לפלייאוף".

חברו של עזריאל לחוד הישראלי, איתי שכטר, הוסיף: "באנו לצפון אירלנד עם הראש למטה, אך השחקנים עשו את העבודה שלהם ואני בטוח שגיא יכין אותנו למשחקים הבאים בצורה טובה".

על השאלה האם הוא מצפה, בעקבות הצטיינותו בצעירה לקבל בעתיד הקרוב זימון לבוגרת, השיב שכטר: "אני לא מסתכל כרגע על הבוגרת , אני עובד קשה כדי להוכיח בכל משחק קודם כל לעצמי".

גיא לוי סיפר כי אחרי ההפסד למולדובה הוא קיבל מספר מסקנות שיושמו בשני המשחקים האחרונים מול גרמניה וצפון אירלנד: "לכן נראנו יותר טוב בשני המשחקים האחרונים", ציין המאמן.

המשחק בצפון אירלנד אמור להיות משחק החוץ האחרון של לוי, שהודיע על סיום תפקידו ביוני 2008, עם סיום החוזה שלו בהתאחדות: "השחקנים הם מקצוענים ויקבלו בצורה נבונה את חילופי המאמנים במהלך הקמפיין", אמר לוי.

"מי יהיה המאמן שיחליף אותי? זה לא העסק שלי, אני מכבד את ההתאחדות, עובד שם, ובטוח שיעשו מה שטוב לנבחרת. אני מסתכל על המשחק הבא ורוצה לעשות עד יוני את העבודה שאני אוהב לעשות עם השחקנים שאני אוהב ומה שיחליטו בהתאחדות לגבי זהות האיש שיחליף אותי מקובל עליי".

לוי גם התייחס לכישלון של הנבחרת הבוגרת בהשוואה לנבחרת שלו שעדיין "בחיים": "אני לא יודע עד כמה אנחנו מיוחדים בתבנית נוף נבחרות ישראל. זה קמפיין שלישי שלי עם הצעירה, ייצרנו עתודה מצוינת לבוגרת, עשינו הישגים מצוינים כמו העליה לאליפות אירופה, וניצחנו נבחרות גדולות באירופה. מה שחשוב לי עכשיו, זה ששחקנים בצעירה יתפסו מקום בהרכבים בקבוצות שלהם".

בכל העולם יש חוקים
אסור לקטוף פרחים מוגנים !
אולי אני סתם ילד קטן
שלא מבין למה דווקא כאן
פרחים אסור וחיילים מותר..

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  

עמוד ראשי » פורומים - דיון, פנאי, תמיכה והעשרת חווית המשתמש » פורום ספורט

עמוד 1 מתוך 1 [ הודעה אחת ]
פרסם נושא חדש הגב לנושא

עבור ל:  

חן עזריאל: אני מאמין שנגיע לפלייאוף

היכל התהילה | דירוגים | הצוות
צור קשר | תנאי שימוש | רדיו מזרחית | מילים לשירים | חדשות המוסיקה | מוסיקה מזרחית | שירים במזרחית