נושמים מזרחית
שלום אורח, הרשמה לפורום | הוסף למועדפים
שם משתמש
סיסמה
זכור אותי | שכחתי סיסמה

לוי: אני עוזב ביוני, לא עסק שלי מי יאמן F2H הורדה ישירה מילים צלצול פלייבק רמיקס יוטיוב

עמוד ראשי חדשות המוסיקה מילים לשירים
עמוד ראשי » פורומים - דיון, פנאי, תמיכה והעשרת חווית המשתמש » פורום ספורט

עמוד 1 מתוך 1 [ הודעה אחת ]
פרסם נושא חדש הגב לנושא

לוי: אני עוזב ביוני, לא עסק שלי מי יאמן

מחבר הודעה
 נושא ההודעה: לוי: אני עוזב ביוני, לא עסק שלי מי יאמן
הודעהפורסם: 19 אוקטובר 2007, 12:05 
סופר נושם
סופר נושם
סמל אישי של המשתמש

לייקים: 16 אוהבים
פידבקים: 0 (0%)

הנבחרת הצעירה נחתה בארץ אחרי העיכוב ביוון בגלל חפץ חשוד במטוס, המאמן לא שמע על שטרן חלובה. איתי שכטר: "הכי חשוב שחזרנו בשלום"

הנבחרת הצעירה נחתה הערב (חמישי) בארץ, אחרי יום ארוך שכלל נחיתה לא מתוכננת באתונה, בירת יוון, לאחר שחפץ חשוד התגלה במטוס שהחזיר את חניכיו של גיא לוי ארצה. אחרי המתנה של מספר שעות ביוון, עלתה המשלחת הישראלית על מטוס חזרה לארץ.

ויקטור יונה, ראש המשלחת, סיפר לאתר ספורט 5: "זאת הייתה סתם טעות, מישהו שכח לפטופ במטוס ולקח קצת זמן לזהות את זה. כולם נלחצו והנחיתו אותנו באתונה. אבל בסופו של דבר הטעות התגלתה ואנחנו חוזרים ארצה".

לגיא לוי, ששמע בזמן השהייה בצפון אירלנד את שטרן חלובה אומר "אף אחד לא אמר שגיא לוי יעזוב את התפקיד ביוני", היה מה להגיד בעניין: "אני מסיים את החוזה שלי ב-30 ביוני והגיע הזמן שלי לפנות את המקום, בלי קשר למה שקורה עם הנבחרת. אני מאמין שהנבחרת תהיה מספיק מאורגנת ומגובשת כך שמי שייקח את התפקיד יוכל לנהל אותה. ואם הוא יצטרך עזרה אני אשמח לעזור.

"הדברים כבר הוחלטו ואין מה לחזור על זה, אני לא חושב שזה ישפיע על השחקנים, הם מספיק מקצוענים. הצלחנו לייצר גם עתודה מצוינת לבוגרת וגם להגיע להישגים מצוינים, לנצח נבחרות טובות וגדולות. אנחנו עושים את העבודה שלנו. זה לא עסק שלי מי יהיה המאמן הבא, שיחליטו מה שהם רוצים".

על הטיסה המוזרה ארצה והמסע לצפון אירלנד אמר גיא לוי: "למרות העיכוב היה מסע יוצא מן הכלל, נהנינו מהמשחק ומכל הדברים מסביב כולם עבדו כמו שצריך. כל העבודה הייתה מושלמת ואנחנו מאוד מרוצים. אנחנו לא מסתכלים אחורה, אנחנו מתעסקים בכדורגל ולא תמיד ננצח את כל המשחקים, אבל יכול להיות שמההפסד למולדובה הסקנו מסקנות שגרמו לנו לשחק יותר טוב".

איתי שכטר: "לא מצאנו את האשם שהשאיר את הלפטופ במטוס, אבל הכי חשוב שחזרנו ארצה בשלום... הגענו לצפון אירלנד עם הראש למטה, מה שחשוב זה שכל אחד עשה את העבודה שלו וחזרנו לעניינים. אני רוצה להודות בהזדמנות הזאת לרופא, לפיזיותרפיסט ולגיא שטיפלו בי והכשירו אותי למשחק. אנחנו לא צריכים להתעסק במי יהיה המאמן, אנחנו צריכים לעבוד ולהמשיך לנצח. אנחנו בסה"כ שחקנים צעירים, אנחנו לא צריכים לתת על זה תשובות".

חן עזריאל: "אני שמח שהסיפור עם החפץ החשוד עבר מהר יחסית והגענו לארץ כמו שצריך. הכי חשוב זה שניצחנו. יש לנו עוד שני משחקי בית חשובים, חשוב שניקח 6 נקודות ונמשיך ביכולת הזאת כדי להגיע להצלבה. אני לא יכול להבטיח שום דבר, רק שנעבוד קשה כדי להראות את אותה יכולת כמו עד עכשיו. לא ראינו את המשחק של הבוגרת אז אני לא יכול להעביר ביקורת. אני שמח שיצא לי לעלות מהספסל ולהבקיע, ברור שאני רוצה לעלות בהרכב אבל אני אעשה מה שהמאמן יחליט".

חלובה: לא אמרנו שגיא עוזב

ישראל עשתה את הדרך לארץ אחרי הניצחון הגדול אתמול, 1:3 בחוץ מול צפון אירלנד, ניצחון שהעלה את השחקנים של גיא לוי למקום השני בבית 9 ופתח מחדש את האפשרות להגיע למשחקי ההצלבה, אליו יעלו 10 מנצחות הבתים ו-4 הסגניות הטובות ביותר.

השאלה הגדולה היא מי יאמן את הנבחרת במידה שתטפס לשלב הבא, כשגיא לוי כבר אמר לא פעם בתחילת הקמפיין שהוא מתכוון לסיים את תפקידו עם תום החוזה שלו ב-30 ביוני. לוי הבהיר שהוא לא מתכוון לחזור בו מהחלטתו, אבל בהתאחדות לכדורגל נשמעים קולות קצת שונים.

ממלא מקום יו"ר ההתאחדות שטרן חלובה אמר היום לאתר ספורט 5: "אף אחד לא אמר שגיא יעזוב ביוני".

ש: גיא חזר ואמר זאת יותר מפעם אחת...

חלובה: "תמיד אמרנו שגיא הוא מאמן מצוין וכשזה יהיה אקטואלי נדבר על זה. המון דברים יכולים להשתנות עד יוני. נחכה ונראה. כשנדע מה קורה עם הנבחרת, נחליט גם לגבי גיא. מבחינתנו גיא לא נמדד לפי משחק אחד כזה או אחר, עוד לא עלינו ליורו וגם לא הבאנו מאמן אחר במקומו".

ש: זה נראה לך הגיוני, בעיקר אם הנבחרת תעבור שלב, להביא מאמן חדש?

חלובה: "זה לא רלוונטי כרגע, אבל אנחנו לא בטוחים בכלל שהוא יילך, אז נחכה ונראה".

בכל העולם יש חוקים
אסור לקטוף פרחים מוגנים !
אולי אני סתם ילד קטן
שלא מבין למה דווקא כאן
פרחים אסור וחיילים מותר..

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  

עמוד ראשי » פורומים - דיון, פנאי, תמיכה והעשרת חווית המשתמש » פורום ספורט

עמוד 1 מתוך 1 [ הודעה אחת ]
פרסם נושא חדש הגב לנושא

עבור ל:  

לוי: אני עוזב ביוני, לא עסק שלי מי יאמן

היכל התהילה | דירוגים | הצוות
צור קשר | תנאי שימוש | רדיו מזרחית | מילים לשירים | חדשות המוסיקה | מוסיקה מזרחית | שירים במזרחית