נושמים מזרחית
שלום אורח, הרשמה לפורום | הוסף למועדפים
שם משתמש
סיסמה
זכור אותי | שכחתי סיסמה

גוסטבו בוקולי מחדש את בקשתו לאזרחות ישראלית F2H הורדה ישירה מילים צלצול פלייבק רמיקס יוטיוב

עמוד ראשי חדשות המוסיקה מילים לשירים
עמוד ראשי » פורומים - דיון, פנאי, תמיכה והעשרת חווית המשתמש » פורום ספורט

עמוד 1 מתוך 1 [ הודעה אחת ]
פרסם נושא חדש הגב לנושא

גוסטבו בוקולי מחדש את בקשתו לאזרחות ישראלית

מחבר הודעה
 נושא ההודעה: גוסטבו בוקולי מחדש את בקשתו לאזרחות ישראלית
הודעהפורסם: 19 אוקטובר 2007, 12:00 
סופר נושם
סופר נושם
סמל אישי של המשתמש

לייקים: 16 אוהבים
פידבקים: 0 (0%)

הקשר מקווה שהבקשה תאושר לאחר שנדחה בעבר. בחיפה נערכים למשחק מול קרית שמונה בשבת ב-17:00, רפאלוב חוזר לסגל. בק"ש מרוצים שיהיה קהל

מכבי חיפה תארח מחר (שבת) את קרית שמונה ב-17:00 במסגרת המחזור השישי של ליגת העל. כזכור היה המשחק אמור להערך ללא קהל בעקבות עונש שספגה מכבי חיפה מביה"ד של ההתאחדות, אך העונש הומתק לשני משחקי רדיוס על תנאי, והקהל יורשה להיכנס למגרש.

קשר הקבוצה, גוסטבו בוקולי מתכוון לפנות בשבוע הבא למשרד הפנים על מנת לבקש אזרחות ישראלית. כזכור בשנה שעברה בוקולי מילא את המסמכים הנדרשים לבקשת אזרחות ונידחה בטענה שאינו עומד בקריטריונים הפעם בוקולי מקווה שהבקשה תהנה בחיוב.

בוקולי אמר בעניין: "אני חושב שאחרי כל כך הרבה שנים בארץ ואחרי שהשתקעתי עם משפחתי מגיע לי לקבל אזרחות כמו כל אחד אחר. בשבוע הבא אני אפנה לעו"ד שלי ונמשיך לטפל בעניין".

בחיפה היו מאד רוצים שמשרד הפנים יענה בחיוב לבקשת השחקן מה שיוכל להשאיר את בוקולי בקבוצה כשחקן ישראלי ולפנות את משבצת הזר לטובת החלוץ, פנטיני שאמור להגיע בחודש ינואר לארץ. המנכ"ל איתמר צ'יזיק התייחס לסוגיה: "תמיד נשמח לעזור אם אפשר לעשות זאת ובטח במקרה של בוקולי".

המאמן רוני לוי אינו מתכוון לבצע שינויים בהרכב לעומת שני המשחקים האחרונים בליגה. פיטר מסיללה שסובל מרגישות ברגלו אמור לפתוח בהרכב, ליאור רפאלוב חוזר לסגל אחרי שני משחקים בהם ישב ביציע.

במכבי מקווים להמשיך את המומנטום ולהשיג ניצחון שלישי ברציפות מול קריית שמונה. לפחות לפי שעה חלה רגיעה בכל פרשת יניב קטן. המאמן רוני לוי אמר ל-ONE: "לי אין שום בעיה עם קטן. כל ההחלטות שלי הן על רקע מקצועי. אני רוצה שקטן יהיה טוב יחזור לכושרו ויעזור לקבוצה".

אגב קטן לא אמור לפתוח בהרכב מול ק"ש, ומי שישמש כקפטן בהעדרם שם אלון חרזי וקטן שיפתחו על הספסל יהיה השוער ניר דוידוביץ'.

במכבי יש שביעות רצון מהחלטת בית הדין העליון לקבל את הערעור ולקיים את המשחק מול קריית שמונה בבית מול קהל. יחד עם זאת במכבי מבקשים שוב ושוב שהאוהדים יפנימו את העובדה שבכל התפרעות נוספת או השלכת אבוקות, עונש על תנאי של שני משחקים והפחתת נקודה על תנאי עלולות לפעול כבומרנג נגד הקבוצה.

הרכב משוער: ניר דוידוביץ', אייל משומר, דייגו קרוסה, דקל קינן, פיטר מסיללה, פאוליניו, בירם כיאל, גוסטבו בוקולי, ג'ובאני רוסו, רנאטו, תומר חמד.

בן שמעון: "זה יתרון של כולם שיש קהל"
בקריית שמונה קיבלו את ההודעה על כך שהמשחק מול חיפה יערך עם קהל בשמחה. המועדון הצפוני רוצה לשחק לעיני הקהל הגדול בחיפה, דבר שיוסיף ספורטיביות למשחק.

כזכור, איזי שירצקי, יו"ר עירוני קריית שמונה, פנה במהלך השבוע לאבי לוזון בבקשה לבטל את העונש שמוריד את ערך הספורטיביות מן המשחק.

שחקניו של בן שמעון דיברו כל השבוע על רצונם לראות את האלפים בשבת מביטים בהם ועכשיו לאחר שהתקבלה ההחלטה אמר המאמן, רן בן שמעון ל-ONE: "זאת החלטה טובה מאוד, רצינו את זה, המועדון קרא לבטל את עונש הרדיוס שגם הקהל שלנו יוכל לראות את המשחק, זה טוב לכולם".

נראה כי יבואו כמה מאות אוהדים מהקריה שעבורם משחק בחיפה הוא יחסית קרוב ונוח. לגבי היתרון שנותן הקהל לקבוצה הביתית, אמר המאמן: "אסור לראות את ההחלטה בעיניים צרות. זה יתרון של כולם שיש קהל. תהיה אווירה ואני מקווה שהקהל יתנהג בצורה חיובית, זה יותר חשוב מהכל. זה ניצחון הכדורגל שיש קהל במגרש".

החיפאים מגיעים בתנופה לאחר מספר משחקים מוצלחים לאחרונה ובקרית שמונה יודעים שהולך להיות משחק קשה מאוד. לנקודות התורפה של היריבה, העדיף בן שמעון לא להתייחס: "זה לא רציני להתייחס לנקודות תורפה לפני המשחק. אני לא חושב שאתה בא למשחק בליגת העל, אתה מחפש את הנקודות תורפה. אתה מעדיף לחזק את הנקודות שלך. אנחנו לא נדבר על נקודות תורפה של מכבי חיפה, ניתן לה את הכבוד שלה".

הקבוצה עברה אימון קל הכולל, משחקי שליטה בכדור, ריצה קלה ומתיחות. נראה כי בן שמעון יפתח עם הרכבו הרגיל במשחקי הליגה. מי שלא יעמוד לרשותו של המאמן הוא החלוץ ירו בלו. מי שאמור להחליפו הוא יובל אבידור הצעיר שכבש במשחק הקודם נגד הצהובים מתל אביב.

הרכב משוער: אלימלך, נוסבאום, לביא, חסארמה, בכר, צירסואה, סואן, צרפתי, אמנגואה, אופרי קוויה, אבידור.

בכל העולם יש חוקים
אסור לקטוף פרחים מוגנים !
אולי אני סתם ילד קטן
שלא מבין למה דווקא כאן
פרחים אסור וחיילים מותר..

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  

עמוד ראשי » פורומים - דיון, פנאי, תמיכה והעשרת חווית המשתמש » פורום ספורט

עמוד 1 מתוך 1 [ הודעה אחת ]
פרסם נושא חדש הגב לנושא

עבור ל:  

גוסטבו בוקולי מחדש את בקשתו לאזרחות ישראלית

היכל התהילה | דירוגים | הצוות
צור קשר | תנאי שימוש | רדיו מזרחית | מילים לשירים | חדשות המוסיקה | מוסיקה מזרחית | שירים במזרחית