נושמים מזרחית
שלום אורח, הרשמה לפורום | הוסף למועדפים
שם משתמש
סיסמה
זכור אותי | שכחתי סיסמה

דרוגבה: צ'לסי זה מועדון שבור, אני עוזב F2H הורדה ישירה מילים צלצול פלייבק רמיקס יוטיוב

עמוד ראשי חדשות המוסיקה מילים לשירים
עמוד ראשי » פורומים - דיון, פנאי, תמיכה והעשרת חווית המשתמש » פורום ספורט

עמוד 1 מתוך 1 [ 2 הודעות ]
פרסם נושא חדש הגב לנושא

דרוגבה: צ'לסי זה מועדון שבור, אני עוזב

מחבר הודעה
 נושא ההודעה: דרוגבה: צ'לסי זה מועדון שבור, אני עוזב
הודעהפורסם: 18 אוקטובר 2007, 15:44 
סופר נושם
סופר נושם
סמל אישי של המשתמש

לייקים: 16 אוהבים
פידבקים: 0 (0%)

החלוץ מחוף השנהב הודיע רשמית שהוא לא ממשיך בשורות הבלוז: "שום דבר לא יעצור אותי". דרוגבה הסביר: "מאז שמוריניו עזב יש הרגשה של הרס"

"אני עוזב את צ'לסי, זה מועדון שבור", כך הודיע דידייה דרוגבה, החלוץ מחוף השנהב וכוכב הבלוז, בראיון למגזין כדורגל צרפתי.

דרוגבה הודה בפעם הראשונה בגלוי שהוא מתכוון לעשות הכל כדי לסיים את דרכו בשורות צ'לסי. החלוץ סיפר כי עזיבתו של מוריניו שברה את הרוח במועדון וזו הסיבה לרצון לעזוב.

כוכב הכחולים בטוח כי עזיבתו של מוריניו והגעתו של המאמן הישראלי, אברהם גרנט, היתה כל כך דרמטית שהקבוצה לא מסוגלת לחזור לנצח ולהתמודד באמת על תארים העונה והוא לא מוכן להישאר במועדון שכזה.

מאז הגעתו של גרנט לעמדת המאמן, התקשורת הבריטית טענה שוב ושוב כי יש בעיות רבות מתחת לפני השטח. בצ'לסי טענו כי כל השחקנים מאוחדים תחת הדרכתו של גרנט ודרוגבה החליט לגלות מה באמת קורה מאחוריי הקלעים.

דרוגבה תיאר את מצב הרוח בחדרי ההלבשה של הבלוז: "אנחנו מרגישים עד כמה היה פה הרס בחדרי ההלבשה כי עכשיו אנחנו יודעים בדיוק מי היה האחראי לעזיבתו של מוריניו. שום דבר לא יכול לעצור אותי מלעזוב".

החלוץ הודה כי הוא בכה לאחר שמוריניו הודיע לו שהוא לא ממשיך במועדון. דרוגבה הגיע לצ'לסי ב-2004 לאחר שעבר ממארסיי תמורת 24 מיליון פאונד, מאז הוא הפך לכוכב בקרב האוהדים וכמובן גם בחוד ההתקפה של הבלוז.

דרוגבה מתעקש כי עכשיו עליו לחשוב רק על הקריירה שלו, והוא מקווה להגיע לאחת מהמועדונים הגדולים באירופה ובכך הוא יגשים חלום.

משאלות ליבו של הכוכב מחוף השנהב לעבור לריאל מדריד, ברצלונה, מילאן או אינטר, הוא גם סיפר שלא יהיה איכפת לו אפילו לחזור למארסיי.

"מהרגע שהגעתי לצ'לסי רציתי לעזוב, ומאז בכל קיץ קיוויתי שזה יקרה", אמר דרוגבה, "אני יודע שרונאלדיניו וקאקה מועמדים להגיע לקבוצה בעונה הבאה אבל אפילו זה לא משכנע אותי להישאר כאן".

בינתיים דרוגבה לא יכול לעזוב את צ'לסי עד לחלון העברות באנגליה, שיהיה רק בינואר, אבל בצ'לסי לא מתכוונים כל כך מהר לוותר על הכוכב, וזו בכלל לא תהיה הפתעה עם גרנט ואברמוביץ' ימהרו כעת כדי לנסות ולרצות את החלוץ.

בכל העולם יש חוקים
אסור לקטוף פרחים מוגנים !
אולי אני סתם ילד קטן
שלא מבין למה דווקא כאן
פרחים אסור וחיילים מותר..

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 18 אוקטובר 2007, 15:45 
סופר נושם
סופר נושם
סמל אישי של המשתמש

לייקים: 16 אוהבים
פידבקים: 0 (0%)

בעזרת ה' למילאן

בכל העולם יש חוקים
אסור לקטוף פרחים מוגנים !
אולי אני סתם ילד קטן
שלא מבין למה דווקא כאן
פרחים אסור וחיילים מותר..

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  

עמוד ראשי » פורומים - דיון, פנאי, תמיכה והעשרת חווית המשתמש » פורום ספורט

עמוד 1 מתוך 1 [ 2 הודעות ]
פרסם נושא חדש הגב לנושא

עבור ל:  

דרוגבה: צ'לסי זה מועדון שבור, אני עוזב

היכל התהילה | דירוגים | הצוות
צור קשר | תנאי שימוש | רדיו מזרחית | מילים לשירים | חדשות המוסיקה | מוסיקה מזרחית | שירים במזרחית