נושמים מזרחית
שלום אורח, הרשמה לפורום | הוסף למועדפים
שם משתמש
סיסמה
זכור אותי | שכחתי סיסמה

איזיקוביץ': לא אלחם עם שחר בנושא ארבייטמן F2H הורדה ישירה מילים צלצול פלייבק רמיקס יוטיוב

עמוד ראשי חדשות המוסיקה מילים לשירים
עמוד ראשי » פורומים - דיון, פנאי, תמיכה והעשרת חווית המשתמש » פורום ספורט

עמוד 1 מתוך 1 [ הודעה אחת ]
פרסם נושא חדש הגב לנושא

איזיקוביץ': לא אלחם עם שחר בנושא ארבייטמן

מחבר הודעה
 נושא ההודעה: איזיקוביץ': לא אלחם עם שחר בנושא ארבייטמן
הודעהפורסם: 18 אוקטובר 2007, 15:16 
סופר נושם
סופר נושם
סמל אישי של המשתמש

לייקים: 16 אוהבים
פידבקים: 0 (0%)

פטרונו של חלוץ מכבי חיפה ייפגש עם נשיא הקבוצה אך טוען: "אכבד כל החלטה שלו בנוגע לדרישות השכר". הנטיה במועדון: לא לפתוח את החוזה של דוידוביץ'

בשלב זה, נשיא מכבי חיפה, יעקב שחר אינו מתכוון לשדרג את שכרו של החלוץ שלומי ארבייטמן, מעבר להצעתו המקורית, כ-120 אלף דולר נטו לעונה.

כפי שפורסם לראשונה ב-ONE, המאמן הלאומי דרור קשטן מוגדר בחוזהו של ארבייטמן כבורר בין השחקן למועדון במידה ויהיו מחלוקות. מחלוקות אכן קיימות, קשטן סירב להיות בורר ועכשיו ינסו הצדדים למצוא בורר אחר שיביא פתרון לסאגה המתמשכת.

פטרונו של החלוץ, אריק איזיקוביץ', שאמור להיפגש עם שחר במהלך היום, אמר ל-ONE: "אכבד כל החלטה של יעקב שחר. גם אם הוא יחליט שלא להיענות לדרישתנו, אין לי כל כוונה לצאת למלחמות. אני מאמין שנמצא בורר שיפתור את הבעיה".

נראה שגם בנוגע לניר דוידוביץ' קיימים חילוקי דעות, מאחר והנהלת המועדון לא נוטה לפתוח את החוזה של השוער, שעומד על 200 אלף דולר נטו לעונה.

במידה ושחר יחליט לבוא לקראת השוער, הדבר עשוי להתבטא בהצעת חוזה לעונה נוספת או מענק כזה או אחר.

הבוקר הבהירו במועדון שלמרות ההערכה הגדולה כלפי השוער הלאומי, אין כל כוונה להעניק לו את סרט הקפטן על חשבון יניב קטן או אלון חרזי.

דוידוביץ' נחשב לשחקן בכיר וכל זמן שקטן וחרזי לא בהרכב, דוידוביץ' באופן טבעי יענוד את סרט הקפטן.

מקווים להצלחת הערעור
במועדון דרוכים לקראת החלטת בית הדין העליון של ההתאחדות לכדורגל שידון הערב ב-18:00 בערעור הקבוצה בנוגע למשחק הבית מול קרית שמונה שנקבע שישוחק ללא קהל.

בחיפהמקוויםשביןהדיןהעליוןישנהאתהחלטתוויסתפקבקנסהכספי.

בכל העולם יש חוקים
אסור לקטוף פרחים מוגנים !
אולי אני סתם ילד קטן
שלא מבין למה דווקא כאן
פרחים אסור וחיילים מותר..

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  

עמוד ראשי » פורומים - דיון, פנאי, תמיכה והעשרת חווית המשתמש » פורום ספורט

עמוד 1 מתוך 1 [ הודעה אחת ]
פרסם נושא חדש הגב לנושא

עבור ל:  

איזיקוביץ': לא אלחם עם שחר בנושא ארבייטמן

היכל התהילה | דירוגים | הצוות
צור קשר | תנאי שימוש | רדיו מזרחית | מילים לשירים | חדשות המוסיקה | מוסיקה מזרחית | שירים במזרחית