נושמים מזרחית
שלום אורח, הרשמה לפורום | הוסף למועדפים
שם משתמש
סיסמה
זכור אותי | שכחתי סיסמה

הנרי: "נאלץ לעודד את איטליה. מוזר" F2H הורדה ישירה מילים צלצול פלייבק רמיקס יוטיוב

עמוד ראשי חדשות המוסיקה מילים לשירים
עמוד ראשי » פורומים - דיון, פנאי, תמיכה והעשרת חווית המשתמש » פורום ספורט

עמוד 1 מתוך 1 [ 2 הודעות ]
פרסם נושא חדש הגב לנושא

הנרי: "נאלץ לעודד את איטליה. מוזר"

מחבר הודעה
 נושא ההודעה: הנרי: "נאלץ לעודד את איטליה. מוזר"
הודעהפורסם: 18 אוקטובר 2007, 13:20 
סופר נושם
סופר נושם
סמל אישי של המשתמש

לייקים: 16 אוהבים
פידבקים: 0 (0%)

החלוץ, שכבש צמד נגד ליטא ושבר את שיא הכיבושים בנבחרת של פלטיני, נושא עיניו לקרב הגדול של בית ב' בחודש הבא בגלאזגו. מאמן סקוטלנד, שחייבת לנצח את איטליה, לאחר שהפסידה אמש: זה גמר הגביע שלנו.

אחרי ההפסד 2:0 אתמול (רביעי) של סקוטלנד בגיאורגיה, והניצחון בתוצאה זהה של צרפת על ליטא, כולם בבית 2 מחכים לדבר אחד – הקרב הגדול ב-17 בנובמבר בגלאזגו בין אלופת העולם, איטליה, וההפתעה הגדולה של הבית, סקוטלנד. ניצחון של הסקוטים יביא את נבחרתו של אלכס מקליש לאוסטריה ושוויץ בקיץ הבא. גם במקרה של תיקו מול איטליה, סקוטלנד עדיין תוכל לעלות, אבל רק בתנאי שאוקראינה תנצח את צרפת במחזור הסיום, ובסקוטלנד אף אחד לא רוצה לסמוך על זה. צרפת לעומת זאת, תחזיק אצבעות לאיטלקים שניצחון שלהם יעלה אותה, ותנסה לנצח את אוקראינה בחוץ כדי להבטיח בעצמה את העלייה.

תיירי הנרי, ששבר את שיא הכיבושים של מישל פלטיני והפך לשחקן שכבש הכי הרבה עבור נבחרת צרפת עם 43 שערים, אמר בסיום המשחק: "היה מצויין להבקיע שני שערים ולשים את עצמי עם מישהו נהדר כמו פלטיני, אבל הדבר הגדול ביותר עבורי הוא שהתקדמנו עוד צעד לעבר ההעפלה. היה לא קל היום, בשלבים מסויימים כבר חשבתי שלא ננצח".

"כשכבשתי חשבתי על אבא שלי, שלא בריא כרגע", אמר החלוץ, "חשבתי גם על כולם אבל במיוחד עליו. הניצחון הזה הוא לא אישי. שותפיי לנבחרת עזרו לי לכבוש. אנחנו לא יכולים להתייחס לשיא הזה לפני שאנחנו מבטיחים את ההעפלה". שחקנה של ברצלונה יודע שכל העיניים נשואות לגלאזגו: "עכשיו נראה את האיטלקים משחקים בסקוטלנד. אם האיטלקים ינצחו, אנחנו עולים בלי לעשות שום דבר. לכן נצטרך לתמוך באיטלקים, זה יהיה מוזר".

אחרי ההפסד 2:0 אתמול (רביעי) של סקוטלנד בגיאורגיה, והניצחון בתוצאה זהה של צרפת על ליטא, כולם בבית 2 מחכים לדבר אחד – הקרב הגדול ב-17 בנובמבר בגלאזגו בין אלופת העולם, איטליה, וההפתעה הגדולה של הבית, סקוטלנד. ניצחון של הסקוטים יביא את נבחרתו של אלכס מקליש לאוסטריה ושוויץ בקיץ הבא. גם במקרה של תיקו מול איטליה, סקוטלנד עדיין תוכל לעלות, אבל רק בתנאי שאוקראינה תנצח את צרפת במחזור הסיום, ובסקוטלנד אף אחד לא רוצה לסמוך על זה. צרפת לעומת זאת, תחזיק אצבעות לאיטלקים שניצחון שלהם יעלה אותה, ותנסה לנצח את אוקראינה בחוץ כדי להבטיח בעצמה את העלייה.

תיירי הנרי, ששבר את שיא הכיבושים של מישל פלטיני והפך לשחקן שכבש הכי הרבה עבור נבחרת צרפת עם 43 שערים, אמר בסיום המשחק: "היה מצויין להבקיע שני שערים ולשים את עצמי עם מישהו נהדר כמו פלטיני, אבל הדבר הגדול ביותר עבורי הוא שהתקדמנו עוד צעד לעבר ההעפלה. היה לא קל היום, בשלבים מסויימים כבר חשבתי שלא ננצח".

"כשכבשתי חשבתי על אבא שלי, שלא בריא כרגע", אמר החלוץ, "חשבתי גם על כולם אבל במיוחד עליו. הניצחון הזה הוא לא אישי. שותפיי לנבחרת עזרו לי לכבוש. אנחנו לא יכולים להתייחס לשיא הזה לפני שאנחנו מבטיחים את ההעפלה". שחקנה של ברצלונה יודע שכל העיניים נשואות לגלאזגו: "עכשיו נראה את האיטלקים משחקים בסקוטלנד. אם האיטלקים ינצחו, אנחנו עולים בלי לעשות שום דבר. לכן נצטרך לתמוך באיטלקים, זה יהיה מוזר".

מקליש אתמול בגיאורגיה (AP). מאוכזב, אבל אופטימי
"אנחנו מאוכזבים הערב, אבל עדיין אופטימיים", אמר מאמן סקוטלנד עם סיום משחק נבחרתו בטבילסי, "אנחנו מגיעים למשחק האחרון עם סיכוי נהדר לעשות את זה. עכשיו זה גמר הגביע שלנו, נגד איטליה, ב-17 בנובמבר בהמפדן פארק". למרות ההפסד, המאמן יודע שהנבחרת שלו עשתה קמפיין נהדר: "אני לא חושב שמישהו בסקוטלנד חשב שנוכל להגיע למשחק האחרון במצב בו ניצחון יביא אותנו לאליפות אירופה. אף אחד בסקוטלנד לא האמין בתרחיש הזה, אבל זה המצב".

"כל האומה יכולה להיות מאחורי הנבחרת וכבר חזרנו מהפסדים בעבר. אנחנו יודעים שנשחק מול אלופת העולם, ושאיטליה וצרפת היו המועמדות לעלייה לאורך כל הדרך, אבל עכשיו איטליה צריכה להגיע לגלאזגו והם יקבלו משחק. אני עדיין חושב שכולם יכולים להתגאות במה שעשינו, אני, וולטד סמית' לפניי, והשחקנים כמובן".

רוברטו דונאדוני, מאמן נבחרת איטליה, שניצחה אתמול את דרום אפריקה במשחק ידידות 0:2, התייחס לתוצאה מגיאורגיה: "מן הסתם, אני מרוצה שסקוטלנד הפסידו, אבל שום דבר לא השתנה עבורנו, נעלה למגרש בשביל לנצח, בלי לעשות חישובים, אחרת הם יצליחו להפתיע אותנו. אנחנו באים לכל משחק בשביל לקחת את מלוא 3 הנקודות".

בכל העולם יש חוקים
אסור לקטוף פרחים מוגנים !
אולי אני סתם ילד קטן
שלא מבין למה דווקא כאן
פרחים אסור וחיילים מותר..

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 18 אוקטובר 2007, 13:38 
נושם ותיק
נושם ותיק
סמל אישי של המשתמש

לייקים: 49 אוהבים
פידבקים: 0 (0%)

יש לו טעם לבחור
איטליה עד המוות!!!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  

עמוד ראשי » פורומים - דיון, פנאי, תמיכה והעשרת חווית המשתמש » פורום ספורט

עמוד 1 מתוך 1 [ 2 הודעות ]
פרסם נושא חדש הגב לנושא

עבור ל:  

הנרי: "נאלץ לעודד את איטליה. מוזר"

היכל התהילה | דירוגים | הצוות
צור קשר | תנאי שימוש | רדיו מזרחית | מילים לשירים | חדשות המוסיקה | מוסיקה מזרחית | שירים במזרחית