נושמים מזרחית
שלום אורח, הרשמה לפורום | הוסף למועדפים
שם משתמש
סיסמה
זכור אותי | שכחתי סיסמה

אריק בנאדו: אם יוחלט שלא אהיה בנבחרת, גם טוב F2H הורדה ישירה מילים צלצול פלייבק רמיקס יוטיוב

עמוד ראשי חדשות המוסיקה מילים לשירים
עמוד ראשי » פורומים - דיון, פנאי, תמיכה והעשרת חווית המשתמש » פורום ספורט

עמוד 1 מתוך 1 [ 2 הודעות ]
פרסם נושא חדש הגב לנושא

אריק בנאדו: אם יוחלט שלא אהיה בנבחרת, גם טוב

מחבר הודעה
 נושא ההודעה: אריק בנאדו: אם יוחלט שלא אהיה בנבחרת, גם טוב
הודעהפורסם: 18 אוקטובר 2007, 13:06 
סופר נושם
סופר נושם
סמל אישי של המשתמש

לייקים: 16 אוהבים
פידבקים: 0 (0%)

שחקן בית"ר י-ם התייחס לתהליך ההצערה של הנבחרת ולאפשרות שלא יזומן אליה בעתיד. בקבוצה נערכים למשחק בשבת מול מכבי פ"ת. זנדברג: "יהיה קשה"

ביתר ירושלים התאמנה הבוקר (חמישי) במגרש האימונים של הפועל כפר סבא לאחר שהמשחק בו הייתה אמורה לשחק בוינגייט מול צמרת צה"ל בוטל עקב מותו של לוחם "גולני", סמ"ר בן כובני ברצועת עזה אתמול.

הקבוצה שבה להתאמן לראשונה בסגל מלא לאחר שמספר שחקנים שהו בנבחרות וקאלה חזר אתמול מביקור מולדת. כריסטיאן אלברז חזר לאחר שספג אדום במשחק של צ'ילה נגד ארגנטינה. האווירה באימון היתה טובה והשחקנים הגיעו מחויכים.

באימון השתתפו כולם למעט שמעון גרשון החולה. ברק יצחקי ורומולו ערכו אימון בנפרד משאר הקבוצה עקב פציעות ולא צפויים לפתוח בשבת. בנוסף אלברז שחזר אמש מצ'ילה התאמן בנפרד עם יצחקי ורומולו. בשבת צפוייה בית"ר לצאת למשחק חוץ באורווה שם תפגוש את המאמן לשעבר יוסי מזרחי.

אריק בנאדו התייחס למפגש ואמר: "מכבי פ"ת ידועה כקבוצה שעושה חיים קשים לקבוצות צמרת". על המאמן מזרחי אמר בנאדו: "יוסי הוא מאמן מצוין שלקח איתנו את האליפות בעונה החולפת. אני מקווה בשבילו שיצליח אחרי המשחק הזה כי בשבת אנחנו באים לאורווה כדי לנצח".

בנאדו התייחס לנבחרת ולתהליך ההצערה אותו היא עוברת ואמר: "יש מאמן לנבחרת ורק הוא יחליט מה לעשות. אם יקראו לי ולחבריי אנחנו נבוא ונייצג את הנבחרת בגאווה. אם יוחלט אחרת גם טוב".

כידוע, בנאדו שיחק עם נבחרת ישראל בוומבלי אך במשחק נגד קרואטיה הוא כבר היה מוצהב ונגד בלארוס הוא לא זומן ע"י דרור קשטן.

לגבי היעדרותם של יצחקי ורומלו בשבת אמר בנאדו: "לא סתם בנו בבית"ר סגל גדול ואיכותי. נכון שהם יהיו חסרים אבל במקומם ישחקו שחקנים לא פחות טובים".

מיכאל זנדברג: "יהיה קשה"
מיכאל זנדברג ערך אימון מצויין ובלט במשחק הפנימי אותו ערכה הקבוצה. בסיום האימון אמר זנדברג: "זה כיף לחזור לאימון עם סגל מלא. שמחנו לראות אחד את השני ועכשיו אנחנו מסתכלים למשחק ביום שבת. נכון שההרכב יהיה חסר בשבת אבל יש לנו את הסגל הכי טוב בארץ, ככה שאני לא דואג לגבי המשחק".

ביחס ליריבה אמר זנדברג: "מכבי פ"ת היא קבוצה חזקה וטובה והמאמן שלה מצויין. אין ספק שיהיה משחק קשה מאוד".

בכל העולם יש חוקים
אסור לקטוף פרחים מוגנים !
אולי אני סתם ילד קטן
שלא מבין למה דווקא כאן
פרחים אסור וחיילים מותר..

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 18 אוקטובר 2007, 14:48 
נושם באימונים
נושם באימונים

לייקים: 2 אוהבים
פידבקים: 0 (0%)

יותר טוב! שלא יוזמנו אף אחד משחקני ביתר!
אלק נבחרת!!! אלה נבחרת אלה?..
חבורת ליצנים לוזרים!

קודם שיהיה בה משהו שיאפיין את ישראל... אין שם כלום שמאפיין את המדינה שלנו.. שחקנים ערבים! הסמל שייך להתאחדות... הנבחרת היחידה שאין סמל של המדינה אלא סמל של ההתאחדות של הכדורגל...
ליצנים!!!!!!!!!!!!!!!!

ביתר ירושלים אהבת חיי...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  

עמוד ראשי » פורומים - דיון, פנאי, תמיכה והעשרת חווית המשתמש » פורום ספורט

עמוד 1 מתוך 1 [ 2 הודעות ]
פרסם נושא חדש הגב לנושא

עבור ל:  

אריק בנאדו: אם יוחלט שלא אהיה בנבחרת, גם טוב

היכל התהילה | דירוגים | הצוות
צור קשר | תנאי שימוש | רדיו מזרחית | מילים לשירים | חדשות המוסיקה | מוסיקה מזרחית | שירים במזרחית