נושמים מזרחית
שלום אורח, הרשמה לפורום | הוסף למועדפים
שם משתמש
סיסמה
זכור אותי | שכחתי סיסמה

צביקה שרף: שארפ וקאמינגס הם הדבק שלנו F2H הורדה ישירה מילים צלצול פלייבק רמיקס יוטיוב

עמוד ראשי חדשות המוסיקה מילים לשירים
עמוד ראשי » פורומים - דיון, פנאי, תמיכה והעשרת חווית המשתמש » פורום ספורט

עמוד 1 מתוך 1 [ 2 הודעות ]
פרסם נושא חדש הגב לנושא

צביקה שרף: שארפ וקאמינגס הם הדבק שלנו

מחבר הודעה
 נושא ההודעה: צביקה שרף: שארפ וקאמינגס הם הדבק שלנו
הודעהפורסם: 16 אוקטובר 2007, 22:41 
ציון לשבח
ציון לשבח

לייקים: 31 אוהבים
פידבקים: 0 (0%)

מנכ"ל מכבי ת"א לא מודאג מהיכולת הדלה מול ראשל"צ: "ניראה הרבה יותר טוב, מבטיח", וגם לא מהעומס על וויצ'יץ': "נצטרך ממנו 25 דקות טובות"

"שארפ וקאמינגס הם הדבק שלנו", כך אמר הערב (שלישי) צביקה שרף מנכ"ל מכבי ת"א בראיון למחרת הניצחון בגביע הווינר על ראשל"צ ולפני חצי-הגמר במלחה נגד נהריה ב-18:15.

"הקבוצה היתה קצת עייפה מכל הטיסות וההתאוששות לא היתה במלואה", אמר שרף על המשחק אמש, "ראיתי על המגרש דברים שאהבתי אבל אני בטוח שכבר מחר יהיו לנו דקות יותר טובות. בשלושה משחקים מתוך 4 ימים לא היו לנו כוונות לסחוט את הקבוצה".

"אנחנו עם כמות גארדים מוגבלת. אנחנו מחכים שביינום יחזור כי גם הוא לא שיחק עם הקבוצה כבר שבועיים וחצי. בקרוב ביינום ייבדק על ידי הרופא ואז נדע, בכל אופן ביינום לא ישחק מחר. המטרה עם ביינום היא להכין אותו לקראת המשחק נגד לה מאן".

ש: הוא יהיה כשיר למשחק מול לה מאן בעוד שבוע וחצי?
ת: "לפני שבוע וחצי קיוונו שהוא יהיה כשיר כבר למשחק מול ראשל"צ, אבל ראינו שזה לא קרה. נראה מה יאמר הרופא ונהיה יותר חכמים".

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 16 אוקטובר 2007, 22:44 
ציון לשבח
ציון לשבח

לייקים: 31 אוהבים
פידבקים: 0 (0%)

המשך:

ת: "אלו הם דברים שקבוצת כדורסל צריכה להתמודד איתם. פציעות זה חלק מאותם דברים שאי אפשר לתכנן אותם לא תכננו שבורשטיין ייפצע ולא תכננו שביינום ייפצע ולא שניקולה ייפצע".

ש: למכבי יש סגל מספיק רחב כדי לעמוד במטרות שלה?
ת: "צריך להתמודד עם זה. זה לא מצב פשוט, אבל בביה"ס למאמנים מלמדים אותך להתמודד עם דברים לא צפויים. הפציעות האלה לא צפויות ונתמודד איתן".

ש: מול ראשל"צ ראינו כמה וויצ'יץ' משמעותי עבור מכבי תל אביב. סביר להניח שהוא לא יוכל לתת 40 דקות כל משחק. מה הפתרון?
ת: "אנחנו צריכים מניקו 25 דק' טובות בכל משחק. לזה אנחנו מכוונים ולזה כיוונו כל השנה. אני מאמין שהוא ייתן לנו את מה שהוא צריך לתת לנו. ראינו אתמול כמה הוא חשוב וכמה הוא תורם במשחק שלו".

ש: במשחק ראו באופן ברור כמה חיסרון בגארדים משפיע על המשחק שלכם. האם גרסיה ימלא את החלל?
ת: "עם גרסיה ועם סבלנות נצליח למלא את החלל. גרסיה לא עשה איתנו הכנה ולא התאמן עם הקבוצה וזה חבל ואני מאמין שמה שהוא יוכל לתרום הוא יתרום וזה יהיה הרבה. חבל שהוא לא עשה הכנה מלאה. ייקח לו יותר זמן להיכנס לעניינים ולהכיר את הקבוצה. הוא יגיע ויעבור את הבדיקות הרפואיות שלו. אנחנו נראה שהוא כשיר ואז הוא יתאמן ולאט לאט נכניס אותו לתוך הקבוצה".

ש: אחרי שבילית קיץ שלם עם יותם הלפרין וליאור אליהו כמאמן הנבחרת אתה מרוצה ממה שראית מהם אתמול?
ת: "כל הקבוצה הייתה בג'ט-לג על השפעותיו. דווקא ליאור שיחק אתמול בחלק השני של המשחק יותר טוב מהחלק הראשון. ליאור גם עבר איזשהו ניתוח קטן אחרי שחזר עם הנבחרת וזה קצת הקשה עליו להיכנס למשחק. דווקא אתמול הוא עלה בחמישייה בפעם הראשונה.

"יותם עושה את העבודה שלו יוצא מן הכלל בהובלת הכדור. הוא הגארד שמשחק ומוביל את הכדור בכל משחקי האימון שלנו עד עכשיו. נופל עליו עומס גדול בגלל החיסרון בגארדים. לאורך זמן יותם לא ייצטרך לעמוד בעומס כזה כי ביינום יחזור, גם גרסיה יצטרף ויתחלקו איתו בעומס".

ש: בהיעדר בורשטיין מי לוקח את המושכות במכבי?
ת: "נכון לרגע זה קאמינגס ושארפ הם שתי קופסאות הדבק של מכבי תל אביב".

ש: בסה"כ אתה מרוצה מההופעה של מכבי תל אביב בזירה המקומית?
ת: "סה"כ אני מרוצה. אנחנו עוד נהיה הרבה יותר טובים, אני לא דואג".

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  

עמוד ראשי » פורומים - דיון, פנאי, תמיכה והעשרת חווית המשתמש » פורום ספורט

עמוד 1 מתוך 1 [ 2 הודעות ]
פרסם נושא חדש הגב לנושא

עבור ל:  

צביקה שרף: שארפ וקאמינגס הם הדבק שלנו

היכל התהילה | דירוגים | הצוות
צור קשר | תנאי שימוש | רדיו מזרחית | מילים לשירים | חדשות המוסיקה | מוסיקה מזרחית | שירים במזרחית