נושמים מזרחית
שלום אורח, הרשמה לפורום | הוסף למועדפים
שם משתמש
סיסמה
זכור אותי | שכחתי סיסמה

דרור קשטן: אף מאמן לא העפיל למפעל משמעותי F2H הורדה ישירה מילים צלצול פלייבק רמיקס יוטיוב

עמוד ראשי חדשות המוסיקה מילים לשירים
עמוד ראשי » פורומים - דיון, פנאי, תמיכה והעשרת חווית המשתמש » פורום ספורט

עמוד 1 מתוך 1 [ 2 הודעות ]
פרסם נושא חדש הגב לנושא

דרור קשטן: אף מאמן לא העפיל למפעל משמעותי

מחבר הודעה
 נושא ההודעה: דרור קשטן: אף מאמן לא העפיל למפעל משמעותי
הודעהפורסם: 16 אוקטובר 2007, 17:08 
ציון לשבח
ציון לשבח

לייקים: 31 אוהבים
פידבקים: 0 (0%)

מאמן הנבחרת טען במסע"ת כי הישגיו לא שונים משל קודמיו בתפקיד: "נגיע ליעד שכולנו רוצים". בן חיים פצוע ולא התאמן לפני בלארוס (רביעי, 20:50)

דרור קשטן, מאמנה של נבחרת ישראל, קיים הערב (שלישי) מסיבת עיתונאים לאחר ההפסד לקרואטיה ולקראת המשחק מחר מול בלארוס (20:50).

קשטן אמר: "לא הצלחנו להעפיל בקמפיין הזה ליורו, אבל ראויה פה הגינות וראוי שיהיה איזון של הדברים. עד היום אנחנו עם 17 נק' ו-17 שערי זכות ויש לנו עוד 2 משחקי בית. די להזכיר את הקמפיין בשנת 2004 שהסתיים במקום שלישי מתוך 5 נבחרות, כשבקמפיין ההוא היו 3 הפסדים מול צרפת וסלובניה, ותוצאות תיקו מול קפריסין ומלטה".

המאמן המשיך: "צריך ליצור שינוי בנבחרת כדי להטמיע את דרכי המחשבה והעבודה. יש צורך ליצור תהליך של עבודה. אני מאמין שאם נשנה את המבט ונסתכל לטווח הארוך ונחשוב בצורה מעמיקה, יבואו גם שינויים בתוצאות".

כאן התפנה המאמן להשוואות בינו לבין מאמנים אחרים: "הכדורגל הישראלי, אחרי 37 שנים לא העפיל לשום מפעל אירופי. כל המאמנים לא הגיעו לעלייה ממשית, לא למונדיאל ולא לטורניר גדול אחר. צריך לבצע תפנית מעמיקה ולא רק מטר אחד קדימה. גם אם הדברים יקחו עוד כמה שנים. בראייה נכונה נגיע ליעד שכולנו רוצים להגיע אליו".

עוד אמר קשטן: "בקרואטיה ראיתם את השינוי שיש בנבחרת: שחקנים צעירים רעבים ושאפתנים. זה בא לידי ביטוי בקושי שעשינו לנבחרת הקרואטית. אני שומע שאנחנו לא התקפיים מספיק. אבל ב-10 משחקים הבקענו 1.7 שערים, כמעט 2 למשחק, זו כמות סבירה, לעומת הקמפיין הקודם ב-2004 הבקענו רק 9 שערים".

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 17 אוקטובר 2007, 20:12 
סופר נושם
סופר נושם
סמל אישי של המשתמש

לייקים: 16 אוהבים
פידבקים: 0 (0%)

איזה נבחרת מגעילה הלוואי שיפסיו מול בלארוס

בכל העולם יש חוקים
אסור לקטוף פרחים מוגנים !
אולי אני סתם ילד קטן
שלא מבין למה דווקא כאן
פרחים אסור וחיילים מותר..

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  

עמוד ראשי » פורומים - דיון, פנאי, תמיכה והעשרת חווית המשתמש » פורום ספורט

עמוד 1 מתוך 1 [ 2 הודעות ]
פרסם נושא חדש הגב לנושא

עבור ל:  

דרור קשטן: אף מאמן לא העפיל למפעל משמעותי

היכל התהילה | דירוגים | הצוות
צור קשר | תנאי שימוש | רדיו מזרחית | מילים לשירים | חדשות המוסיקה | מוסיקה מזרחית | שירים במזרחית