נושמים מזרחית
שלום אורח, הרשמה לפורום | הוסף למועדפים
שם משתמש
סיסמה
זכור אותי | שכחתי סיסמה

יובנטוס הפסידה. נאפולי מתקרבת F2H הורדה ישירה מילים צלצול פלייבק רמיקס יוטיוב

עמוד ראשי חדשות המוסיקה מילים לשירים
עמוד ראשי » פורומים - דיון, פנאי, תמיכה והעשרת חווית המשתמש » פורום ספורט

עמוד 1 מתוך 1 [ הודעה אחת ]
פרסם נושא חדש הגב לנושא

יובנטוס הפסידה. נאפולי מתקרבת

מחבר הודעה
 נושא ההודעה: יובנטוס הפסידה. נאפולי מתקרבת
הודעהפורסם: 04 יוני 2007, 00:32 
ציון לשבח
ציון לשבח

לייקים: 31 אוהבים
פידבקים: 0 (0%)

איטלקית שנייה: הגברת הזקנה הפסידה 1:0 מול בארי בחוץ במשחק שלא קבע כלום. בקרב על המקום השני נאפולי ניצחה 0:1 את לצ'ה והעפילה למקום השני על חשבון גנואה שהפסידה. במחזור האחרון: גנואה מול נאפולי

אחר הצהריים (ראשון) נערך המחזור ה-41 בליגה האיטלקית השנייה, מחזור אחד לפני תום העונה הסדירה. כידוע יובנטוס תסיים את העונה במקום הראשון והעפילה אוטומטית לליגה הראשונה.

המחזור ה-41 ניפק לא מעט הפתעות. יובנטוס יצאה למשחק חוץ בבארי והפסידה 1:0 בחוץ. המקומיים כבשו רק בדקה ה-57 עם שער יחיד של קארוס. יובנטוס שיחקה חלש מאוד ועם לא מעט מחליפים. בדקה ה-86 לגרוטגליי מיובנטוס קיבל כרטיס אדום.

המאבק האמיתי שנותר כעת בליגה הוא המאבק על המקום השני, שמעפיל אוטומטית לליגה הראשונה. נאפולי העפילה למקום השני על חשבונה של גנואה, לאחר שניצחה 0:1 את לצ'ה בבית. קאלאיו כבש את השער כבר בפתיחה (7) וקבע את תוצאת המשחק.

גנואה שהגיעה למשחק מול מנטובה במקום השני הפסידה 1:0 בחוץ משער של טאראנה בדקה ה-90. גנואה נמצאת כעת במקום השלישי עם 77 נקודות.

המאבק האמיתי על המקום השני, ימשיך עד המחזור האחרון. כאשר גנואה תארח את נאפולי והמנצחת תעפיל ישירות לליגה הראשונה.

במאבק על הפלייאוף (3-6) נמצאות שישה קבוצות. נאפולי או גנואה, פיאצ'נזה, רימיני, מנטובה, ברשיה ובולוניה. פיאצ'נזה ניצחה 1:2 בחוץ את ויצ'נזה והיא כרגע מדורגת במקום הרביעי עם 67 נק'.

רימיני סיימה בתיקו 1:1 מול טריאסטינה בחוץ. כעת רימיני נמצאת במקום החמישי בטבלה עם 64 נקודות. עוד קבוצה שכעת בעקבות המיקום בטבלה נמצאת בקרבות הפלייאוף זו מנטובה שהפתיעה את גנואה 0:1 בבית.

המחזור ה-41 ניפק לא פחות מ-8 כרטיסים אדומים כאשר במשחק בין ויאצ'נזה לפיאצ'נזה, נשלפו שלושה כרטיסים אדומים.

תוצאות נוספות: ספצ'יה - טרוויזו 2:1, פאסקרה - ברשיה 3:1, פרוסינונה - אלבונלפה 0:2, ססנה - ורונה 1:0, בולוניה - קרוטונה 1:2, ארצ'ו - מודנה 0:0.

לו רק היה לי פה לדבר
אני הייתי צועק לך את הכול
אני בנך הגדול אני הקודש בחול
אני כמעט לא יכול אני עברתי הכול
אני עזבתי הכול

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  

עמוד ראשי » פורומים - דיון, פנאי, תמיכה והעשרת חווית המשתמש » פורום ספורט

עמוד 1 מתוך 1 [ הודעה אחת ]
פרסם נושא חדש הגב לנושא

עבור ל:  

יובנטוס הפסידה. נאפולי מתקרבת

היכל התהילה | דירוגים | הצוות
צור קשר | תנאי שימוש | רדיו מזרחית | מילים לשירים | חדשות המוסיקה | מוסיקה מזרחית | שירים במזרחית