נושמים מזרחית
שלום אורח, הרשמה לפורום | הוסף למועדפים
שם משתמש
סיסמה
זכור אותי | שכחתי סיסמה

גיורא שפיגל חתם לעונה אחת בבית"ר ירושלים F2H הורדה ישירה מילים צלצול פלייבק רמיקס יוטיוב

עמוד ראשי חדשות המוסיקה מילים לשירים
עמוד ראשי » פורומים - דיון, פנאי, תמיכה והעשרת חווית המשתמש » פורום ספורט

עמוד 1 מתוך 1 [ 2 הודעות ]
פרסם נושא חדש נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.

גיורא שפיגל חתם לעונה אחת בבית"ר ירושלים

מחבר הודעה
 נושא ההודעה: גיורא שפיגל חתם לעונה אחת בבית"ר ירושלים
הודעהפורסם: 30 מאי 2007, 00:04 
נושם מכור
נושם מכור
סמל אישי של המשתמש

לייקים: 0 לייקים
פידבקים: 0 (0%)

"מנהל הספורטיבי" החדש נכנס לעניינים: "המועדון הזה צריך להיות מועדון אירופי". גאידמק אמור לבחור מאמן לקבוצה. דרור שמשון ימשיך בבית"ר

המהפכה הניהולית שארקדי גאידמק תכנן, ביחד עם היו"ר אלי ארזי עוד מאמצע העונה, מתחילה לצאת לפועל בימים האחרונים.

בצהרים (שלישי) חתם גיורא שפיגל על חוזה לעונה אחת בקבוצה. לאחר החתימה אמר שפיגל לאתר הרשמי של הקבוצה: "אני שמח מאוד על החתימה. המטרה שלי היא לבנות אסטרטגיה למועדון הזה. מועדון כמו בית"ר ירושלים, עם הפוטנציאל שטמון בו, צריך להיות מועדון אירופי לכל דבר".

"אני מקווה שבעזרת הקהל הנפלא ובעזרת הצוות המקצועי והניהולי, נוכל לקדם את המועדון". יו"ר הקבוצה, אלי ארזי, אמר: "אני שמח שגיורא נכנס למערכת. אני חושב שאדם כמוהו, עם כ"כ הרבה ידע וניסיון בתחום, יוסיף לנו המון".

"אני אציג את המועמד שלי למשרת המאמן בפני ארזי אחרי שאחתום רשמית בקבוצה וחוץ מזה אציג בפניו עוד כמה דברים", אמר שפיגל ל-ONE. במקביל, הערב צפוי לחזור ארצה ארקדי גאידמק וכבר מחר הוא ייפגש עם היו"ר, אלי ארזי, במטרה לדון במינוי המאמן הבא של בית"ר ירושלים.

היו"ר יציג בפני הבעלים את המועמדים למשרת המאמן כאשר השמות הבולטים הם אלי אוחנה וגיא עזורי, המוערך מאוד על ידי היו"ר ארזי ומקובל גם על גיורא שפיגל, שרואה אותו כמועמד ראוי לתפקיד עוזר המאמן, כפי שהיה בתקופה שבה אימן את הקבוצה לואיס פרננדז.

עזורי, מצדו, ממש לא רוצה לאייש שוב את עמדת עוזר המאמן. גם שמו של יצחק שום יעלה וייבחן ע"י ארקדי גאידמק, בהמלצת ארזי ושפיגל. בבית"ר מצפים לבואו של ארקדי לארץ כדי לסגור סופית את הצוות המקצועי שיוביל את הקבוצה בעונה הבאה.

גורם בקבוצה אמר ל-ONE: "אנחנו מקווים שעניין המאמן של בית"ר ייסגר בימים הקרובים, גאידמק מכיר כבר את כל השמות של המועמדים לקבוצה, בטח שלארקדי יש מחשבות משלו על מאמן ואולי יש לו שם של מועמד לתפקיד מלבד המועמדים הישראליים, העניינים אמורים להיסגר בימים הקרובים".

לואיס פרננדז עדיין מחוזר ע"י בית"ר ולמרות שנעשתה פנייה לצרפתי, בקבוצה עדיין לא יודעים האם הוא מעוניין להגיע לבית וגן.

מנחם נידם, קב"ט הקבוצה, מועמד לתפוס את מקומו של יואב שטראוס ולשמש כמנהל הקבוצה. בנוסף, לאחר שגם אברהם לוי יפרד סופית מבית"ר בסוף החודש, משרת היועץ ליו"ר ארזי תעלם מהמפה ויוגדר תפקיד חדש במועדון עבור גיורא שפיגל שיקרא ה'מנהל הספורטיבי' של הקבוצה.

עוד נודע היום כי מאמן הכושר, דרור שמשון, ימשיך בבית"ר שנתיים נוספות.

------------------
לך בית"ר נשבעתי אמונים!@!
בית"ר?!עם היית משחקת בשמיים הייתי מת כדי לראות אותך!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 30 מאי 2007, 09:43 
נושם ותיק
נושם ותיק
סמל אישי של המשתמש

לייקים: 2 אוהבים
פידבקים: 0 (0%)

יש אשכול על זה בדביק למעלה
ננעל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  

עמוד ראשי » פורומים - דיון, פנאי, תמיכה והעשרת חווית המשתמש » פורום ספורט

עמוד 1 מתוך 1 [ 2 הודעות ]
פרסם נושא חדש נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.

עבור ל:  

גיורא שפיגל חתם לעונה אחת בבית"ר ירושלים

היכל התהילה | דירוגים | הצוות
צור קשר | תנאי שימוש | רדיו מזרחית | מילים לשירים | חדשות המוסיקה | מוסיקה מזרחית | שירים במזרחית