נושמים מזרחית
שלום אורח, הרשמה לפורום | הוסף למועדפים
שם משתמש
סיסמה
זכור אותי | שכחתי סיסמה

פרסום ראשון: כספי יחזור למכבי ת"א בעונה הבאה F2H הורדה ישירה מילים צלצול פלייבק רמיקס יוטיוב

עמוד ראשי חדשות המוסיקה מילים לשירים
עמוד ראשי » פורומים - דיון, פנאי, תמיכה והעשרת חווית המשתמש » פורום ספורט

עמוד 1 מתוך 1 [ הודעה אחת ]
פרסם נושא חדש הגב לנושא

פרסום ראשון: כספי יחזור למכבי ת"א בעונה הבאה

מחבר הודעה
 נושא ההודעה: פרסום ראשון: כספי יחזור למכבי ת"א בעונה הבאה
הודעהפורסם: 29 מאי 2007, 01:38 
נושם מכור
נושם מכור
סמל אישי של המשתמש

לייקים: 0 לייקים
פידבקים: 0 (0%)

יממה לפני הפיינל פור והמפגש עם הפועל גליל עליון אמר שמעון מזרחי שהכוכב של קטש ישוב להיכל נוקיה. עמית גל: "אנחנו כמו ביצים של גבר, משתתפים בחגיגה אבל אף פעם לא נכנסים פנימה"

יממה לפני הפיינל פור והמשחק מול הפועל גליל עליון, הודיע יושב ראש מכבי תל אביב, שמעון מזרחי כי עמרי כספי, פורוורד הגליל שגדל במכבי תל אביב, יחזור להיכל נוקיה בעונה הבאה. כספי היה השחקן המצטיין של הגליל בניצחון על מכבי תל אביב 89:90 בכפר בלום במחזור ה-16 כשסיים עם 17 נקודות.

אחרי שהבטיחה עלייה דרמטית לפיינל פור, הפועל גליל עליון מכוונת גבוה הרבה יותר. הקבוצה של עודד קטש ערכה הערב אימון בהיכל נוקיה בתקווה להפתיע מחר (20:50) את מכבי ת"א בחצי הגמר ולנשל אותה מתארה. עוזר המאמן של עודד קטש, אורן עמיאל, אמר לקראת המשחק: "אני מקווה שבסוף המשחק יגידו שמכבי קיבלו אותנו ולא אנחנו אותם. צריך לעבוד קשה, הם יותר מוכשרים ויותר טובים מאיתנו".

על האסטרטגיה למשחק אמר עמיאל: "אנחנו צריכים להיות ביום קליעה טוב, זה הנשק והכח שלנו בניגוד לפילוסופיה שאומרת שמול מכבי צריך לשחק מבוקר. הגענו לפה עם סגנון מסוים וננסה ליישם אותו גם במשחק הזה". על הסיכוי להפתיע: "אם נהיה ביום קליעה טוב אפשר לעשות משהו. גם לא האמינו שנגיע לפיינל פור. אנחנו רוצים שידברו עלינו אחרי הערב הזה, כבר היו דברים מעולם".

עמית גל, מנהל הגליל, אמר: "אנחנו כמו ביצים של גבר, משתתפים בחגיגה אבל אף פעם לא נכנסים פנימה. עלינו מבירה עמיקתא לאיגרא רמה אבל למדתי שלא להעיר את הדב הצהוב ולא להראות לו את הדבש. עצם ההעפלה לפיינל פור היא ההישג הגדול ביותר שלנו מאז עונת האליפות".

ביינום: "לא נותנים לנו מספיק כבוד"

נבן ספאחיה בוודאי יוכל לשאוב עידוד לקראת המשחק מכך שהפורוורד שלו, ליאור אליהו, יהיה כשיר. אליהו, הסובל משבר באגודל, התאמן עם הקבוצה אתמול לאחר ששבר את האגודל כשהתנגש בשרון ששון באימון הקבוצה בשבוע שעבר.

בגביע המדינה הופתעה מכבי תל אביב כבר בחצי הגמר, והצהובים לא רוצים שזה יקרה פעם נוספת בהיכל נוקיה. הקפטן דריק שארפ אמר: "שיחקנו כבר נגד גליל והפסדנו להם. הם יודעים שהם יכולים לנצח אותנו".

"עודד קטש היה שחקן גדול ושחקנים גדולים הופכים למאמנים גדולים. רואים את הכבוד שמאמנים נותנים לו והוא מבין שהמשחק בידיים של הגארדים. אני לא רואה מצב שבעונה אחת נאבד שני תארים", הוסיף שארפ.

רענן כץ, מבעלי הקבוצה, הגיע לאימון ואמר: "הגעתי לכאן כדי שנדבר על העונה הבאה. שום דבר לא סגור לגבי המאמן. נרצה לבנות מכבי ת"א מצוינת".

אליהו אמר במסיבת העיתונאים לקראת המפגש: "זה משחק מאוד חשוב, הכי חשוב העונה. שמרתי על כושר והתאמנתי חלקית כל הזמן. אנחנו צריכים לבוא ולהוכיח שאנחנו הקבוצה הכי טובה בארץ".

המאמן נבן ספאחיה אמר: "לא יכול להיות שלקבוצה שסיימה במקום הראשון יהיה רק שחקן אחד בחמישייה הפותחת של העונה. לדעתי מגיע לפחות לעוד שחקן או שניים. אנחנו מכירים את גליל, שיחקנו נגדם שלושה משחקים ואנחנו מוכנים".

וויל ביינום: "אני מרגיש שלא נותנים לנו מספיק כבוד, לוקחים אותנו כמובן מאליו. אנחנו מרוכזים במטרה אחת והיא השגת האליפות. אני לא רואה תסריט בו אנחנו מפסידים אותה".

------------------
לך בית"ר נשבעתי אמונים!@!
בית"ר?!עם היית משחקת בשמיים הייתי מת כדי לראות אותך!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  

עמוד ראשי » פורומים - דיון, פנאי, תמיכה והעשרת חווית המשתמש » פורום ספורט

עמוד 1 מתוך 1 [ הודעה אחת ]
פרסם נושא חדש הגב לנושא

עבור ל:  

פרסום ראשון: כספי יחזור למכבי ת"א בעונה הבאה

היכל התהילה | דירוגים | הצוות
צור קשר | תנאי שימוש | רדיו מזרחית | מילים לשירים | חדשות המוסיקה | מוסיקה מזרחית | שירים במזרחית