נושמים מזרחית
שלום אורח, הרשמה לפורום | הוסף למועדפים
שם משתמש
סיסמה
זכור אותי | שכחתי סיסמה

מכבי ת"א בסכנת הדחה מאופ"א F2H הורדה ישירה מילים צלצול פלייבק רמיקס יוטיוב

עמוד ראשי חדשות המוסיקה מילים לשירים
עמוד ראשי » פורומים - דיון, פנאי, תמיכה והעשרת חווית המשתמש » פורום ספורט

עמוד 1 מתוך 1 [ 3 הודעות ]
פרסם נושא חדש הגב לנושא

מכבי ת"א בסכנת הדחה מאופ"א

מחבר הודעה
 נושא ההודעה: מכבי ת"א בסכנת הדחה מאופ"א
הודעהפורסם: 29 מאי 2007, 01:21 
נושם מכור
נושם מכור
סמל אישי של המשתמש

לייקים: 0 לייקים
פידבקים: 0 (0%)

יו"ר הרשות לבקרת תקציבים, יאיר רבינוביץ', שלח מכתב התאחדות ובו מודיע: "לא לאפשר להם לשחק באופ"א בגלל אי סדרים". הבעיה: חוב שלא שולם לנמני

מכבי ת"א עלולה לאבד את מקומה בגביע אופ"א - כך נודע הערב (שני) לראשונה ל-ONE.

יו"ר הרשות לבקרת התקציבים, יאיר רבינוביץ', פנה במכתב להתאחדות ולמכבי ת"א ובו הוא דורש לצהובים לשלול את הזכות לשחק בגביע אופ"א.

רבינוביץ' טוען כי גילה "אי סדרים כספים" במכבי ת"א ועל כן אסור לאפשר לה לשחק בגביע אופ"א.

כידוע, מכבי ת"א חזרה למפעל האירופי לאחר עונה אחת של היעדרות לאחר שסיימה במקום השלישי בליגה העונה. הקבוצה של לוני הרציקוביץ' אמורה להתחיל לשחק בגביע אופ"א כבר באמצע יולי.

במהלך כל העונה, רבינוביץ' ולוני "לא ראו עין בעין". כזכור, למכבי ת"א הורדו 2 נקודות בפועל בגלל חוזה כפול עם איבן ראזיץ'.

מכבי ת"א רצתה עיסקת טיעון ראויה והוצע לה ע"י הבקרה לוותר על נקודה אחת בפועל. לוני החליט "ללכת עד הסוף", הגיע לביה"ד, התעמת עם רבינוביץ' וספג הורדה של 2 נקודות.

במכבי ת"א הרגישו שרבינוביץ' רודף אותם והקפטן, אבי נמני, בהתבטאות קשה, אמר כי "העונש של מכבי ת"א נקבע מראש".

החוב שלא שולם: לאבי נמני
רבינוביץ' לא עצר בעבירות הבקרה שגרמו להורדת נקודות למכבי ת"א והוא טוען כי גילה "אי סדרים" בניהול המאזנים של הקבוצה בעונה הנוכחית.

ל-ONE נודע כי ע"פ תקנון אופ"א, קבוצות חייבות לשלם את כל ההתחייבויות לבעלי תפקידים במועדון הכוללות בין היתר שחקנים, מאמנים ומנהלים עד תום השנה. אם להיות מדויקים - כל החובות שנצברו עד 31 בדצמבר לאותה השנה.

במקרה של מכבי ת"א, עד 31 בדצמבר 2006 היה עליה לשלם את כל החובות - על מנת לקבל רישיון לשחק באופ"א. אחד התנאים לקבלת הרישיון הוא תנאי פיננסי, בו לא עמדה מכבי ת"א ע"פ המכתב של רבינוביץ'.

ל-ONE נודע כי במכתב ששלח רבינוביץ' הבהיר יו"ר הבקרה שלמכבי ת"א יש חוב לאבי נמני המופיע בדו"חות הכספיים שלא שולמו עד חודש דצמבר 2006 ולא הוצהרו עד מאי 2007 ככאלו ששולמו. עניין אשר גרם לרבינוביץ' להצהיר במכתב, שמכבי ת"א לא עמדה בקריטריון הפיננסי של אופ"א ולפיכך היא לא יכולה לקבל אישור לשחק במפעל האירופי.

בהתאחדות לכדורגל קיבלו את המכתב בתדהמה ואמרו ל-ONE: "ביום ראשון תתכנס ועדה מיוחדת שתדון במכתב של רבינוביץ' ותשקול כיצד לנהוג בפרטי המכתב מול אופ"א. מן הסתם, בעתידה של מכבי ת"א במשחקי אופ"א - אם בכלל".

את תגובתו של רבינוביץ' לא ניתן היה להשיג.

עו"ד משה אביבי, היועץ המשפטי של ההתאחדות, קיבל אף הוא עותק מהמכתב ואמר ל-ONE: "קיבלתי העתק ואני מניח שאני מכותב כיוון שיש במכתב פן משמעתי ע"פ תקנון רישום מועדונים. עדיין לא הספקתי להחליט איך ננהג כי הוא הגיע אליי לפני זמן קצר".

פרידמן: "מכבי ת"א תשחק באופ"א"
במכבי ת"א מודעים לקיום הבעיה, אם כי שמעו על כך לראשונה מ-ONE.

תמי פרידמן, נציגתו של לוני במכבי ת"א, ההולכת ומחזקת את מעמדה במועדון, הגיבה וציינה: "אני מודה ששמעתי על הידיעה מ-ONE. מיד צלצלתי למי שצריך. אכן יש חוב לאבי נמני בשווי 1.3 מיליון שקל, מדובר בחוב שלא שולם בהסכמה עם נמני".

"אני לא חושבת שבגלל נושא כזה שאפשר לסדר, צריך לשלול למכבי ת"א את הרישיון לאופ"א. רואה החשבון שלנו, חיים אסייג, הודיע לנו בצורה מפורשת, שמבחינת החוק לא היה צריך לדווח לבקרה על החוב של נמני. אני לא יודעת אם רבינוביץ' 'מחפש' אותנו, אני מאוד מקווה שהוא לא מחפש את מכבי ת"א".

"אני מבטיחה לאוהדי מכבי ת"א: אנחנו נסדר את החוב. מכבי ת"א תהיה באופ"א", אמרה פרידמן נחרצות.

אבי נמני, אמר ל-ONE: "אני לא מודאג מהחוב של מכבי ת"א אלי, לא הייתי מודאג לאורך כל הדרך. אמנם לא מדובר בסכום קטן אך אני מאמין שיש לקבוצה את היכולת לשלם לי והם ישלמו לי הכל".

יו"ר מכבי ת"א, לוני הרציקוביץ', שמע על הפרסום ב-ONE ואמר לאור שפונדר: "אנו פועלים לפי הנחיות משרד ארנסט-אנד-יאנג. ההתחייבות לאבי נמני ניתנה בגלוי במאזן. דחיית התשלום עד הלום נעשתה בהסכמה ולכן מכבי ת"א עומדת בקריטריון הפיננסי של אופ"א. אישורים רלוונטים יוגשו בהתאם".

האם מכבי חיפה תזכה מההפקר?
יש לציין כי אם אכן מכבי ת"א תאבד את זכותה לשחק במפעלים האירופיים, עשויה מכבי חיפה לזכות מן ההפקר.

הירוקים סיימו במקום החמישי בטבלה ואמורים לשחק באינטרטוטו, אך הם עשויים להתקדם לגביע אופ"א אם הצהובים יאבדו את מקומם.

------------------
לך בית"ר נשבעתי אמונים!@!
בית"ר?!עם היית משחקת בשמיים הייתי מת כדי לראות אותך!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 29 מאי 2007, 01:55 
נושם ותיק
נושם ותיק
סמל אישי של המשתמש

לייקים: 51 אוהבים

וכמו שכבר אמרתי...
למרות העונה הגרועה מאוד (!!!) של מכבי חיפה, היא עדיין סיימה במקום 4 והיא עדיין יכולה לצאת לגביע אופ"א.
ליגה מוזרה שקשוקה וזה אומר הכל על הכדורגל שלנו בארץ..

יאללה חיפה Love:L

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 29 מאי 2007, 02:17 
נושם מכור
נושם מכור
סמל אישי של המשתמש

לייקים: 0 לייקים

כן באמת עונה לא הכי משהו
אבל העיקר שבית"ר זכו באליפות.
מקווה ששנה הבאה תיהיה רמה קצת יותר גבוהה.

------------------
לך בית"ר נשבעתי אמונים!@!
בית"ר?!עם היית משחקת בשמיים הייתי מת כדי לראות אותך!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  

עמוד ראשי » פורומים - דיון, פנאי, תמיכה והעשרת חווית המשתמש » פורום ספורט

עמוד 1 מתוך 1 [ 3 הודעות ]
פרסם נושא חדש הגב לנושא

עבור ל:  

מכבי ת"א בסכנת הדחה מאופ"א

היכל התהילה | דירוגים | הצוות
צור קשר | תנאי שימוש | רדיו מזרחית | מילים לשירים | חדשות המוסיקה | מוסיקה מזרחית | שירים במזרחית