נושמים מזרחית
שלום אורח, הרשמה לפורום | הוסף למועדפים
שם משתמש
סיסמה
זכור אותי | שכחתי סיסמה

מוריניו שלח עקיצה לאברהם לגרנט F2H הורדה ישירה מילים צלצול פלייבק רמיקס יוטיוב

עמוד ראשי חדשות המוסיקה מילים לשירים
עמוד ראשי » פורומים - דיון, פנאי, תמיכה והעשרת חווית המשתמש » פורום ספורט

עמוד 1 מתוך 1 [ הודעה אחת ]
פרסם נושא חדש הגב לנושא

מוריניו שלח עקיצה לאברהם לגרנט

מחבר הודעה
 נושא ההודעה: מוריניו שלח עקיצה לאברהם לגרנט
הודעהפורסם: 21 מאי 2007, 09:22 
נושם מכור
נושם מכור
סמל אישי של המשתמש

לייקים: 0 לייקים
פידבקים: 0 (0%)

מאמן צ'לסי לא חושש מכך שהגעתו של המאמן הישראלי תקצץ בסמכויותיו: "התמודדתי עם בעיות בעבר, אני לא מפחד מכך". על עתידו: "רוצה להישאר"

כיצד אתם הייתם נוהגים בימים אלו אילו הייתם מאמנה של צ'לסי ז'וזה מוריניו?

בהחלט מדובר בהחלטה לא פשוטה. המנג'ר הפורטוגלי של מחזיקת הגביע האנגלי אמנם זכה בשני תארים מקומיים העונה, אבל היחסים הבעייתים עם רומן אברמוביץ' והשמועות על החיפושים אחר מאמן אחר לקבוצתו (יורגן קלינסמן או חוס הידינק) לא ממש מקרינים אור חיובי על עתידו של הפורטוגלי במועדון.

יומיים לאחר הניצחון הדרמטי מול מנצ'סטר יונייטד בגמר הגביע, התייחס מוריניו לעתידו במועדון ואמר: "הרבה אנשים אמרו לי שאני צריך לפרוש מהתפקיד שלי בצ'לסי.

"אני מצידי אומר שאני רוצה להמשיך לעבוד פה בלונדון. אני אוהב את העבודה שלי, אז למה אני צריך לעזוב?"

כזכור, אחת הסיבות למחלוקת הגדולה בין מוריניו לאברמוביץ' בחלון ההעברות האחרון בינואר, היתה הגעתו האפשרית של אברהם גרנט למועדון כמנהל טכני.

לפי הפרסומים באנגליה, גרנט אמור להגיע לצ'לסי בקרוב, שם יהיה אחראי על הרכש. האחרון אף ישב בתא הפרטי של רומן אברמוביץ' בעת משחק הגמר בוומבלי המחודש, כך שנראה שהגעתו למחזיקת הגביע האנגלי איננה מסתכמת בפרסומים בלבד.

מוריניו דאג לשלוח לאברמוביץ' ולגרנט עקיצה קטנה, שכן הוא יודע שמהלך הבאתו של הישראלי אמור לקצץ בסמכויותיו: "הבנתי כבר שאני מסוגל לעמוד ברגעים קשים בצ'לסי.

"הצלחתי לשרוד בכל אחד מהם וזה ממש לא מפחיד אותי. אם יגיעו רגעים כאלו גם בעתיד אני אדע איך להתמודד איתם".

------------------
לך בית"ר נשבעתי אמונים!@!
בית"ר?!עם היית משחקת בשמיים הייתי מת כדי לראות אותך!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  

עמוד ראשי » פורומים - דיון, פנאי, תמיכה והעשרת חווית המשתמש » פורום ספורט

עמוד 1 מתוך 1 [ הודעה אחת ]
פרסם נושא חדש הגב לנושא

עבור ל:  

מוריניו שלח עקיצה לאברהם לגרנט

היכל התהילה | דירוגים | הצוות
צור קשר | תנאי שימוש | רדיו מזרחית | מילים לשירים | חדשות המוסיקה | מוסיקה מזרחית | שירים במזרחית