נושמים מזרחית
שלום אורח, הרשמה לפורום | הוסף למועדפים
שם משתמש
סיסמה
זכור אותי | שכחתי סיסמה

אוהדי הפועל סולקו מישיבת מועצת העיר F2H הורדה ישירה מילים צלצול פלייבק רמיקס יוטיוב

עמוד ראשי חדשות המוסיקה מילים לשירים
עמוד ראשי » פורומים - דיון, פנאי, תמיכה והעשרת חווית המשתמש » פורום ספורט

עמוד 1 מתוך 1 [ הודעה אחת ]
פרסם נושא חדש הגב לנושא

אוהדי הפועל סולקו מישיבת מועצת העיר

מחבר הודעה
 נושא ההודעה: אוהדי הפועל סולקו מישיבת מועצת העיר
הודעהפורסם: 20 מאי 2007, 22:19 
נושם מכור
נושם מכור
סמל אישי של המשתמש

לייקים: 0 לייקים
פידבקים: 0 (0%)

מועצת עיריית ת"א דנה בעתידו של אוסישקין - כוח השיטור מנע מ-100 אוהדי הפועל לצפות בדיון. חברת מועצת העיר מאיימת לתבוע את חולדאי

מועצת עיריית תל-אביב ערכה הערב (ראשון) ישיבה סוערת בנושא עתידו של אולם אוסישקין.

כוחות אבטחה גדולים הגיעו כדי לשמור על הסדר כשמטרתם הראשונה היא למנוע מקרוב ל-100 מאוהדי הפועל תל-אביב, שהגיעו למקום, להיכנס לישיבה ולהביע את מחאתם על הריסת האולם המיתולוגי.

האוהדים הצליחו לפרוץ את המחסומים אך נתקלו בכח המשטרה ובכח האבטחה הגדול של מועצת העיר, שהפעיל כח כנגדם.

ראש העיר, רון חולדאי, שהגיע זכה לקריאות גנאי וקללות. "ההחלטה להציב מחסומים ולמנוע כניסת אנשים לישיבת המועצה היא החלטה של המשטרה ולא של העירייה", אמר.

חלק מחברי מועצת העיר הביעו מחאה על ההחלטה הלא דמוקרטית לדבריהם שלא לאפשר לאוהדים להיכנס ולהביע את מחאתם. סגן ראש העיר, פאר ויסנר, החליט לא להיכנס לישיבה לאות מחאה ונשאר עם האוהדים מחוץ לאולם.

ויסנר, וחברי מועצת העיר, רון לוונטל וגילה הרץ, החליטו להביע את מחאתם ולא לתת לישיבה להתקיים. ויסנר עלה לדוכן הנואמים ואמר: "זה לא ייתכן שבזמן שעומדים עשרות תושבי ת"א מחוץ לאולם הישיבות תתקיים פה ישיבה כרגיל. פשוט לא הגיוני".

גילה הרץ הוסיפה: "מה שקורה כאן זה פשע. אף פעם לא היה כזה דבר. אנחנו לא מאמינים למראה עיננו".

למרות הדברים, חולדאי החליט לעלות לבמה ולתקוף בחריפות את כל חברי העירייה שמתנגדים להחלטותיו. "חבל שאתם משתפים פעולה עם האלימות. אתם עושים דברים בשביל חשיפה תקשורתית ואני מקווה שתתפכחו ותחזרו למוטב", אמר להם.

"אני הולכת להגיש תלונה נגד רון חולדאי ונגד היועץ המשפטי של העירייה", הכריזה הרץ, "הישיבה שמתנהלת כרגע היא ישיבה לא חוקית וצריכים פעם אחת לעשות משהו בנידון".

בכל העולם,
שואלים כולם
איפה האולם?לאן הוא נעלם?אוווסישקין לא קיים!!
:twisted:

------------------
לך בית"ר נשבעתי אמונים!@!
בית"ר?!עם היית משחקת בשמיים הייתי מת כדי לראות אותך!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  

עמוד ראשי » פורומים - דיון, פנאי, תמיכה והעשרת חווית המשתמש » פורום ספורט

עמוד 1 מתוך 1 [ הודעה אחת ]
פרסם נושא חדש הגב לנושא

עבור ל:  

אוהדי הפועל סולקו מישיבת מועצת העיר

היכל התהילה | דירוגים | הצוות
צור קשר | תנאי שימוש | רדיו מזרחית | מילים לשירים | חדשות המוסיקה | מוסיקה מזרחית | שירים במזרחית